2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Maşallah güçlü kızımıza, en kısa zamanda da evine gelecek inşallah :)

İkinize de maşallah...Daha da güzel olacak her şey

Az kaldı inşallah

Bana ilk gittiğimde doktor anlattı istersen adet tarihini değiştirelim dedi. Şimdi ben riskli gebelik geçiriyorum. Erken doğum riskim de var ama vaktinde de gelebilir dedi. Şimdi adet tarihimi söyleyince 1 hafta geç acıkcası bende hamileliğim boyunca risk beni çok yordu o yüzden fazla beklemek istemiyorum. Olmadı adet tarihimi hatırlamıyorum tahminde bulunmuştum dicem

Aslında artik 3 haftada bir muayene olmamız gerekiyor 30dan sonra.ben de sabredemiyorum hep göresim geliyor

Ayy maşallah defneye daha iyi olcaksiniz insallah
Valla benim 2 hafta oldu yarın bi göreyim hayırlısıyla 2 hafta sonra da kendi kontrolüme giderim napayim kendi kendime evham yapacağıma değil mi :) ondan sonra herhalde benim dr da daha sık çağırır diye düşünüyorum.

M miriab tdk tavsiyen mükemmel oldu. Çok teşekkür ederim. Kızlar isimleri anlamlarına göre de aratabilirsiniz. Mesela anlamı mutlu olan diye yazınca çeşitli isimler çıkıyor ben çok beğendim

maşallah güzel defneye inşallah kısa zamanda evinede gelecek prenses iyiye gitmesine çok sevindim canım

Biz de koyamadık ki canım, erkek ismi emin ol daha da zor :)
O zaman Barlas çok duyulan bir isim değil , Atlas , Çınar fazla olsalar bile jep naif ve kült geliyor bana sanki her yaşta yakışırmış gibi . Aman insan neye sahip olsa zor diğeri kolay gelirmiş ya benimkide o hesap erkek önerisinde bulunuyorum halbuki aynı endişe ve hislerle kararsızız doğunca buluruz inş

Çınar benim eşimin adı canım, çok güzel bir isim gerçekten :)
Atlas ı oldum olası sevmem, haritayı hatırlatıyor bana :)

Teşekkür ederiz teyzesi sabırsızlıkla bekliyoruz o günleri bakalım :)
Ayyy ben yeni farkettim resmi. Benim oğlumda mı bekleyecek böyle. Ay o kapı süsünü indirir tüllerini yolar benim küçük erkekim.
Kesinlikle çok zordur defneyi kucaklayıp sevememek eminim. Ben danamı bile bir gün sarılmadan sevmeden yapamam. Ama az kalmış şimdiye kilo vermesi gerekirken zilli almış bile. Maşallah canım

Kızlar selam
Sizlerdede idrar kaçırma oluyormu?tuvaletimi yapsam bile bir iki damla hep çamaşırıma geliyor.geneldede olmaya başladı.

Çınar benim eşimin adı canım, çok güzel bir isim gerçekten :)
Atlas ı oldum olası sevmem, haritayı hatırlatıyor bana :)
Evet ben atlas isimli müthiş bir dedeyle tanışıp ona hayran olunca isim ayrı bir sempatiklik kazandı gönlümde yer etti sanırım ama eşinin ismi gerçekten çok güzelmiş çınara uygun böyle uzun ve güçlü kuvvetli bir ömrü simgeleyecek güzel bir isim bulursunuz umarım ben isimlerin hikayesi olmaları gerektiğine inandığımdan zorlanıyorum galiba

Kızlar bebek için burun aspiratörü aldınız mı? Bana çok gerekliymiş gibi geliyor. Alan arkadaşlar hangi marka önerirsiniz

Bnm ki şimdilik heyecanlı kardeşi için ama asıl eve gelince görücez eminim :))

Zor canım küvezde ağlıyor ya böyle kucağıma alıp avutmak istiyorum :)

Kilo verdi ertesi günü ama hemen almış tekrar böyle iyiye gitmeye devam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…