2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yahu zaten bebekler erken dogsa bile 2 kilo olunca kuvozden cikariyorlar ne sacmalamis o oyle. Allahim delirtecek bu doktorlar bizi.
Garcekten canm ya nedir bu doktorlardan cektigimiz biri suyun az diyo biri bir hafta geriden geliyo diyo anlamadim bn en iyisi beslenmeme dikkat edeyimde gerisi Allahtan

Bn aslinda bu gune kadar hic kilosunu sorun yapmamistim canm hatta konturolda hic sormuyordum bile bu doktorun anlatim sekli cok korkutucuydu siki konturol yogum bakim unite kuvez iyi hastane bul diyince panikledim

bencede normal benım 2 haftada 150 almıştı doktor takılma dedi
canım ben 37+3 te 2690 dogurdum küvezede girmedik aslan gibi
Evet kendi doktorumu aradim hakli olarak kizdi sali gunu yanimdaydin oyle bsy olsa soylemezmiydim sknti yok kilosu gayet iyi icin rahat olsun genede icin rahatlamadiysa gel bi goriyim dedi tamm dedim yarin gidicem cok şükür cok rahatladim tabiki doktorumun degl sizin sayenizde kizlar cok saolun nemesis @kaancelil katreinur

Sıcak su torbasını hastane çantasına atalım o zaman bizim evle hastane arası 10dk bu arada, yani eksik kalan bişey olsa hemen gidip alırız da. Ama olsun yine de eksik olmasın

Ay dönmüştür inşallah. Benimki de ters. Ama dr ben sorunca söyledi. Daha çok döner, Karnın çok çıkmamış ama bu bebenin yeri bol dedi. Bence de dönecek. Bir önce gittiğimde de tam 180derece ters taraftaydı çünkü

Canım hiç sinirini bozma. Artık kritik dönemleri atlattık çok şükür. Bundan sonra bi aksilik olmayacak sağlıkla gelecekler hepsi. Hatta gelmeye başladılar bile yine de kaşar peyniri yiyebilirsin. Yarın kendi dr’un da bakar iyice rahatlarsın

Sabahtan beri ancak girebildim sabah alıntıladığım mesajlar da gitmiş cevap yazamadım

Kızlar biz şimdi doğurunca 4aylık paramızı işyeri mi verecek yoksa pttden filan mı alıcaz. Bir de 4aylık toplu mu yoksa aylık mı alıcaz?

canım ssklıysan ssk dan alacaksın kimi zaman 2ye kimi zaman toplu kimi zaman 4 ay içine aydan aya ama bölük börçük veriyorlarmış bizim iş yerinde doğum yapanların hepsi farklı almış artık neye göre hiç amnlamadım kimisi 2 defada almıs kimisi 4 defada almıs bırınde 800 yattıysa bırınde 2 bın yatmıs mesela
bi arkadaşımda toplu aldı

Kızlar bu haftalarda beşik temizliği dolap falan temizlemeye başladım sirkeli suyla siliyorum deterjan zararlı diye sirkenin kokusuda beni rahatsız ediyor Önerebiliceğiniz başka alternatif varmı sirke kokusuda zararlı değildir umarım

Cnm normal gibi geldi bana. Çünkü benimkide 33+3 2.125gr. Kilo alması için süt, badem, meyve yemeye çalışıyorum. Tabi aslında benimkinin kilosuda bana az geliyor ama doktor normal dedi birde diyet yapıyorsan tabiki az kilo alabilir. Bende hamurişi ve tatlıya çok dikkat ediyorum.

Ah anneler ya şimdiden bana gurbettedirler Doğumun ne zamana denk geliyor ona göre izin alalım diyorlar.. siz kafanızda Doğum şeklinizi belirlediniz mi?

Canim hic takilma artik bunalara her makina her doktor farkli. Senin haftan da ileri artik cok ciddi bi problem cikmaz heryerde oyle diyor. Bana bile artik evhamlari birak doguma hazirlan kafa olarak diyor herkes. Benim de seker durumum kotu biliyorsun kasar peyniri kilo aldiriyorMus ve kemiklerinin agirlasmasi icin hergun sut yogurt yumurta. Muz da iyi ama onu yiyemiyoruz.

Evet canm ya cok şükür artik kritik haftalari gectik bugunden basladim kasar peynir yemeye hic kasar yemiyordum bu aralar iştehszlik vardi ama artik iyi beslenmeye calisicam cok saol canm bnm

Diyet yaptigim icinde olabilir kuzum cunku her hafta kilo kaybediyorum canm bu bir ayda 4 kilo bermisim birde iştehem yok bugunden saglikli beslenmeye baslicam insallah yarin hem sekerden hm bebegimden iyi sonuclar alirim

Bn suan 34 bucuk haftalik oldum ozmn kilosu iyi canm ya bak hmn hmn aramizda bir hafta varsa bncede iyi kilosu cok iyi oldu buraya yazdigim baya baya icim rahatladi iyiki varsiniz kizlarrrr

çok guzel olmuş canim ellerine saglik baya yorulmussundur benim hareketlerim çok kısıtlandı bilmiyorum sizlerde durum nedir?
A aysnrmzn nasılsınız canım?
G gokce41 canım allahim en kisa zamanda kucagina almayı nasip etsin inşallah.

Ben bugün çalışabilir raporu almaya gittim. 1800 Gr çıkardı doktor. Son 10 günde 3 kere farklı doktora gittim biri zorunlu olmak üzere. (Suyun geldi sandım koşa koşa acile gittim akıntıymış mesela.) Neyse son 10 günde farklı doktorlar sırasıyla 2000-1850-1800 çıkardı kilosunu. Yani Benjamin button gibi benimki. O gittikçe genclesiyordu, benimki de gittikçe zayıflıyor herhalde. Demem o ki kiloya takılmaya gerek yok. Net bir ölçüm asla değilmiş artık kanaat getirdim.

Baş aşağı dönmüş dedi bir de. Dedim biliyorum zaten sürekli göğüs kafesime doğru tekmeliyor. Suyu da çok iyi dedi. Yani herşey normal ama rapor vermek istemedi benim doktorum. Çalışmamı istemiyor çok yoruluyorsun diyor. Ama ben çok ısrar ettim. Hem istiyorum maddi olarak hem de evde sıkılıyorum. Üstelik evde kalırsam hareketsizlikten şişerim iyice. Çok ısrar edince verdi raporu ama gönülsüz. Bakalım daha çalışıyoruz.

Maşallah ya bir an önce toparlanacak inşallah allah en kısa zamanda kavuştursun sizi :)

ay kızlar inanılmaz sağ kaşığıma sızı girip çıkıyor süreklide değil bir oluyor sonra geçiyor sonra birdaha.
normalmi yaşayan varmı?neolur bir yazında rahatlıyım.Doktorum Çarşamba günü.

tesekkur ederim. hepsini 1 ay gibi bi surede yaptim.gercekten yorucu otururken belim agridi cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…