- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.041
Garcekten canm ya nedir bu doktorlardan cektigimiz biri suyun az diyo biri bir hafta geriden geliyo diyo anlamadim bn en iyisi beslenmeme dikkat edeyimde gerisi AllahtanYahu zaten bebekler erken dogsa bile 2 kilo olunca kuvozden cikariyorlar ne sacmalamis o oyle. Allahim delirtecek bu doktorlar bizi.
Bn aslinda bu gune kadar hic kilosunu sorun yapmamistim canm hatta konturolda hic sormuyordum bile bu doktorun anlatim sekli cok korkutucuydu siki konturol yogum bakim unite kuvez iyi hastane bul diyince panikledimCnm seninle aramızda 2 gün var. Benim 17 gün önce 1780 gr idi. Aramızda % kaç fark var. Ben hiç üzülmüyorum yemin ederim. Bana geri falan demedi. Bak gökçeyle aynıyız onun kızçesi 4-5 gün önce 1600 gr doğdu. Şuan sağlıklı mı canavar gibi hemen kilo almaya başlamış. 35 ten sonra oğlum bir hafta hiç kilo almadı doktor normal dedi. Bir hafta sonraki kontrolde 500 gr aldı bir haftada. Bence boşuna telaş ediyorsun. Rahat ol. Doktorlar zaten 3 hafta fark olmadığı srece sıkıntı yok diyor.
Iki haftada 300 gr. Alması gayet normal . Daha fazla alsa bu sefer şekere dikkat etmedin iri bebek olacak muhabbetine bile girebilirdi herhalde o doktor. Bence senin doktorun hangisiyse onda olctur kafana da takma. Cihazdan cihaza değişiklik oluyor çünkü . Hiç kafanı bulandırma. Gayet normal.
bencede normal benım 2 haftada 150 almıştı doktor takılma dedi
Evet kendi doktorumu aradim hakli olarak kizdi sali gunu yanimdaydin oyle bsy olsa soylemezmiydim sknti yok kilosu gayet iyi icin rahat olsun genede icin rahatlamadiysa gel bi goriyim dedi tamm dedim yarin gidicem cok şükür cok rahatladim tabiki doktorumun degl sizin sayenizde kizlar cok saoluncanım ben 37+3 te 2690 dogurdum küvezede girmedik aslan gibi
bu arada kızlar bele mesaj bele sıcak uygulamadan bı arkadas bahsetmıstı o cıdden dogruymus bele sıcak su masaj cok ıyı gelıyor normal dogumda onu farke ttım arkadasım ovdukca sıcak uyguladıkca cok rahatladı
Mrb kizlar bnm bugun seker konturolum vardi aclik tokluk baktirdigim zmn bebegin kilosu suyunada baktiriyorum devlet hastanesinde ultrason yaptrdim bebegim bir hafta geriden geliyormus haftasina gore kucuk sıkı konturolda olman lazim dedi kendi drmi aradim ameliyattaymis bnm morelim bozuldu kizlar ya iki hafta once bebek 2000 gr idi bugun 2300 iki haftada sadece 300 gr almis acaba bebek kilo almasi icin ne yemem gerekiyo ama hersey yasakki valla cok ama cok sinirlerim bozuldu ya
canım ssklıysan ssk dan alacaksın kimi zaman 2ye kimi zaman toplu kimi zaman 4 ay içine aydan aya ama bölük börçük veriyorlarmış bizim iş yerinde doğum yapanların hepsi farklı almış artık neye göre hiç amnlamadım kimisi 2 defada almıs kimisi 4 defada almıs bırınde 800 yattıysa bırınde 2 bın yatmıs meselaSabahtan beri ancak girebildimsabah alıntıladığım mesajlar da gitmiş cevap yazamadım
Kızlar biz şimdi doğurunca 4aylık paramızı işyeri mi verecek yoksa pttden filan mı alıcaz. Bir de 4aylık toplu mu yoksa aylık mı alıcaz?
Cnm normal gibi geldi bana. Çünkü benimkide 33+3 2.125gr. Kilo alması için süt, badem, meyve yemeye çalışıyorum. Tabi aslında benimkinin kilosuda bana az geliyor ama doktor normal dediMrb kizlar bnm bugun seker konturolum vardi aclik tokluk baktirdigim zmn bebegin kilosu suyunada baktiriyorum devlet hastanesinde ultrason yaptrdim bebegim bir hafta geriden geliyormus haftasina gore kucuk sıkı konturolda olman lazim dedi kendi drmi aradim ameliyattaymis bnm morelim bozuldu kizlar ya iki hafta once bebek 2000 gr idi bugun 2300 iki haftada sadece 300 gr almis acaba bebek kilo almasi icin ne yemem gerekiyo ama hersey yasakki valla cok ama cok sinirlerim bozuldu ya
Canim hic takilma artik bunalara her makina her doktor farkli. Senin haftan da ileri artik cok ciddi bi problem cikmaz heryerde oyle diyor. Bana bile artik evhamlari birak doguma hazirlan kafa olarak diyor herkes. Benim de seker durumum kotu biliyorsun kasar peyniri kilo aldiriyorMus ve kemiklerinin agirlasmasi icin hergun sut yogurt yumurta. Muz da iyi ama onu yiyemiyoruz.Cok saol canm ya şu mesajin inanilmaz iyi geldi direkt siki takipte olman lazim kuvezi olan yogum bakimi olan hastane takibinde olman lazim diyince bayag korktum bu aralar hic yemk yiyemiyordum artik cok iyi beslenicem insallah haftasina yetişir kilo alir
Evet canm ya cok şükür artik kritik haftalari gectik bugunden basladim kasar peynir yemeye hic kasar yemiyordum bu aralar iştehszlik vardi ama artik iyi beslenmeye calisicam cok saol canm bnmSıcak su torbasını hastane çantasına atalım o zamanbizim evle hastane arası 10dk bu arada, yani eksik kalan bişey olsa hemen gidip alırız da. Ama olsun yine de eksik olmasın
Ay dönmüştür inşallah. Benimki de ters. Ama dr ben sorunca söyledi. Daha çok döner, Karnın çok çıkmamış ama bu bebenin yeri bol dedi. Bence de dönecek. Bir önce gittiğimde de tam 180derece ters taraftaydı çünkü
Canım hiç sinirini bozma. Artık kritik dönemleri atlattık çok şükür. Bundan sonra bi aksilik olmayacak sağlıkla gelecekler hepsi. Hatta gelmeye başladılar bileyine de kaşar peyniri yiyebilirsin. Yarın kendi dr’un da bakar iyice rahatlarsın
Diyet yaptigim icinde olabilir kuzum cunku her hafta kilo kaybediyorum canm bu bir ayda 4 kilo bermisim birde iştehem yok bugunden saglikli beslenmeye baslicam insallah yarin hem sekerden hm bebegimden iyi sonuclar alirimCanim hic takilma artik bunalara her makina her doktor farkli. Senin haftan da ileri artik cok ciddi bi problem cikmaz heryerde oyle diyor. Bana bile artik evhamlari birak doguma hazirlan kafa olarak diyor herkes. Benim de seker durumum kotu biliyorsun kasar peyniri kilo aldiriyorMus ve kemiklerinin agirlasmasi icin hergun sut yogurt yumurta. Muz da iyi ama onu yiyemiyoruz.
Bn suan 34 bucuk haftalik oldum ozmn kilosu iyi canm ya bak hmn hmn aramizda bir hafta varsa bncede iyi kilosu cok iyi oldu buraya yazdigim baya baya icim rahatladi iyiki varsiniz kizlarrrrCnm normal gibi geldi bana. Çünkü benimkide 33+3 2.125gr. Kilo alması için süt, badem, meyve yemeye çalışıyorum. Tabi aslında benimkinin kilosuda bana az geliyor ama doktor normal dedibirde diyet yapıyorsan tabiki az kilo alabilir. Bende hamurişi ve tatlıya çok dikkat ediyorum.
çok guzel olmuş canim ellerine saglik baya yorulmussundur benim hareketlerim çok kısıtlandı bilmiyorum sizlerde durum nedir?anne kiz tacimiz
Eki Görüntüle 2083774
Eki Görüntüle 2083775
lokum yada pembe beyaz badem şekeri koymayi düşunuyorum.
Eki Görüntüle 2083776
kapi süsümüz :)
Eki Görüntüle 2083777
renkli kokulu taşlar.isim etiketini internetten siparis verdim.
Eki Görüntüle 2083778
son olarak bu aksam bitirigim kiziimin beşiği.
hepsi el emeğim ugrastim cok.sizzce nasil olmus hanimlar.
Maşallah ya bir an önce toparlanacak inşallah allah en kısa zamanda kavuştursun sizi :)İyi akşamlar kızlar :)
İyiyiz canım dün öğlen taburcu oldum ben evdeyim iyileşmeye çalışıyorum hergün 14:00-15:00 arası Defne yle görüşümüz var onu görmeye gidiyoruz makineye falan bağlı değil 40 gr almış bile iyiye gidiyor canım şükür :) Ağlıyor uyanıyor bize bakıyor kuvezin içinden çok güçlü fena bir kız ciril ciril gözleri :)
Hm tamam canım anladım benim dktor 32+0 da çağırmadı tam 32+5 te çağırdı bakalım nasıl olacakEvet evet aldigimiz gun basliyor raporumuz
tesekkur ederim. hepsini 1 ay gibi bi surede yaptim.gercekten yorucu otururken belim agridi cok
cok tesekkur ederim .aminnÇok güzel olmuşlar...Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?