2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
valla bakacağız döndümü dönmedimi kaldı 5 saat kontrole =))

Bebek arabası için yardımcı olan kızlar teşekkür ederim litetrax 4 travel sistem çok uyguna aldım e bebekten indirimden inşallah pişman olmayız ayrıca bebek bakım çantası aldım bugün indirimde n onda da baya indirim var bakın isterseniz

tesekkur ederim.kalicagin odadaa genelde kapi arkasina asilan tekli askiliklar oluyor ,ona benzeyen bi aparat takiyorlar kapiya.

Liviya canım bence gayet iyi kilosu kendi doktorundan başkasını takma bence ben 33. Haftadayım perşembe günü gideceğim doktora hiç 2 kg olduğuna bile inanmıyorum seninki gayet iyi maşallah

Teşekkürler cnm. İyi oluyoruz inşallah tam bağırsak beslenmesine geçildi önümüzdeki 3-4gu. Kritik dedi doktor atlatirsak güzel olacak insallah..

Ben artık hiç bişeyi normal bulmuyorum canım malum o yüzden ne desem yanlış olur :)) Az kalmış randevuna ama doktoruna sor herşeyi ağrın varsa akıntı varsa şüphe kalmasın içinde

Kızlar uyku arkadaşı olayına ne dıyorsunuz deneyip fayda gören var mı
ya da bagımlı olur saplantılı olur olaylarıyla karsılasıyorum dogru mudur hıc gozlemledınız mı

Kızlar uyku arkadaşı olayına ne dıyorsunuz deneyip fayda gören var mı
ya da bagımlı olur saplantılı olur olaylarıyla karsılasıyorum dogru mudur hıc gozlemledınız mı
wishbear aldım ben birde o uyku arkadaşı emzikler çok hoşuma gidiyor ama avent ultra soft ile sothie aldım. daha emecek mi emmeyecek mi belli değilken 3. bir alternatif alayayım dedim :)

Sırada sen mi varsın şimdi

bizim doktor 32 ye kadar 6 haftada bir çağırdı şimdi 2 haftada bire düşürdü. 36 dan sonra her haftaymış. Bizimki fazla rahat canım
Bilmem cnm düzensiz kasılmalarım oluyor bakalım ne olucak evdeyim dinleniyorum hep nasipte ne varsa o

Ben söyledim pkoydum diye ozaman ultrasona bakarız demişti dengesiz adet oluyorum diye

O çok kötüymüş yahu parça parça almak istemem yani. Bir de şimdi aylık maaşımız kadar mı alıcaz yine? Yoksa daha az mı? Yol yemek filan hariç mi yatırıyorlar?

Bence normaldir canım. Artık ağrısız günümüz yok gibi.

sabahtan beri çok geerginim çok ağrı yaptı. sanırım sinirden.allahtan akşama kontrol var. yoksa bir şey oldumu endişesiyle kafayı yerdim.

Burada her saat çok sayıda nöbetçi varmış canım, sonuçta normal Doğuma hazırlıklılar her zaman. Bir de 24 saat açık marketler var sokaklarda, çok şaşırdım ben. Herhalde bu konularda sıkıntı yaşamam. Gidip biraz izledim, sancı aşamasında olanlara önlük giydirmişlerdi, birlikte koridorda geziyorlardı :) yine de soracağım tabi özellikle neler getirmem lazım yanımda diye :)

canım ssk dan kesınlıtı alıyorsun maasef yol yemegın artık yok ona bye bye dıyeceksın cunku calısmıyorsıun
ssk prımın neyse onun uzerınen alacaksın ama kesıntılı mesela gunlugun normalde maas da 60 lıraysa ssk de 45 lıra sayılacak
hesaplama var sanırım nette prımıne gore hesapla ıstersen

Liviya canım bence gayet iyi kilosu kendi doktorundan başkasını takma bence ben 33. Haftadayım perşembe günü gideceğim doktora hiç 2 kg olduğuna bile inanmıyorum seninki gayet iyi maşallah
Saol canm bnm evet internetten de baktim hamilelik takviminindan da baktim kilosu normal yaziyo en iyisi dedigin gibi kendi doktoruma guvenmek ultrason dan ultrason a baya fark varmış insallah sende guzel haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…