2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
wishbear aldım ben birde o uyku arkadaşı emzikler çok hoşuma gidiyor ama avent ultra soft ile sothie aldım. daha emecek mi emmeyecek mi belli değilken 3. bir alternatif alayayım dedim :)
wısh bear ılk defa duydum netten baktım guzel bsye benzıyor kolık bebekler ıcın cok daydasını gormusler ama fıyatını göremedim ne kadara aldn cnm

beyaz sirke çok kokmuyor canım ben onu kullanıyorum temizliktebizimde mobilyalarımız bugün geldi
akşam silicem bende
Ah anneler ya şimdiden bana gurbettedirler Doğumun ne zamana denk geliyor ona göre izin alalım diyorlar.. siz kafanızda Doğum şeklinizi belirlediniz mi?
benim kayınvalidede yurtdışında zaman belli olmadığından doğumdan sonra gelecek

Evet canm ya cok şükür artik kritik haftalari gectik bugunden basladim kasar peynir yemeye hic kasar yemiyordum bu aralar iştehszlik vardi ama artik iyi beslenmeye calisicam cok saol canm bnm
yaaa bende resmen kaşar peynirine aş eriyorum galiba yatıp kalkıp kaşar yiyesim var ama yağlı olduğundan çok kilo alırım diye abartmıyorum eğer kaşarı çok yiyemiyorsan tots makinasında hafif kızart eminim seveceksin

kızlar selam cumartesi kontrolümüz vardı nst ye girdik yine 20 dk güm güm kalp atışlarını dinledim odada benden başka kimsede yoktu aşk yaşadık kızımla resmennst yi pek sevmedi sanırsamki nst nin cihazına vurdu durdu sancı çıkmadı çok şükür,yüzünü göstermedi hanımefendi o kadar çabaladık 15 dk gezdim hastane içinde süt çikolata felan yedim tekrar girdik yok dönmemde dönmem deri resmen kilosuda 2350 gr çıktı,sorun yok çalışmaya devam yani anlayacağınız

Kaşarla pek aram yoktu canm tam bugday ekmegiyle tost yaptim guzel oldu teşekkür ederim

Ay masallah size evet nstyi sevmiyorlarmış bebekler oyuzdek hareket etmiyo diye gidenlerin benekleri 10 takla atıyorlarmış ama guzel bsy degilmi ya

Kızlar dün dolaptan soğuk süt içmiştim bugğn boğazlarım çok fena. Halsiz gibiyimde hasta olcak galiba neler yapabilirim ıhlamur içtim 1 bardak. Çarşamba da eşim uzaktan gelicek hasta olmak istemiyorum

Saol canm bnm evet internetten de baktim hamilelik takviminindan da baktim kilosu normal yaziyo en iyisi dedigin gibi kendi doktoruma guvenmek ultrason dan ultrason a baya fark varmış insallah sende guzel haberlerle dönersin

Canım hatırlarsan en son bir akşam arayla iki doktorum farklı ölçüm yapmıştı. Birinde bir hafta önde, diğerinde geride çıkmıştı. Ultrason ölçümleri inanılmaz hatalı. Bebeğin sağlığı iyi olsun da bırak kilosu düşük olsun, hemen alacaklar o kiloları onlar.

Evet canm ya cok farkli olcuyorlarmis artik bi tek kendi doktoruma guvenicem doktorumda hakli olarak kizdi oyle bsy olsa sana soylemezmiydim onlem almazmiydim diye kilosundan once saglikli olsunda dedigin gibi sonrada alor kiloyu cok saol canm bnm

A
bu bilgiler harika oldu hastane çantamı hazırlamamıştım daha hemen not aldım ona göre hazırlayacağım 3 tane gecelik koymayacaktım mesela, ceviz hurma falan asla aklıma gelmezdi birilerinin aklına geleceğinide sanmam:) ipek gerçekten çok güzel bir isim eşimin kuzeninin adı , öyle olmasaydı kesinlikle ipek koyardım çok naif geliyor banada , ismiyle yaşasın inşallah kuzucuk

A
bu bilgiler harika oldu hastane çantamı hazırlamamıştım daha hemen not aldım ona göre hazırlayacağım 3 tane gecelik koymayacaktım mesela, ceviz hurma falan asla aklıma gelmezdi birilerinin aklına geleceğinide sanmam:) ipek gerçekten çok güzel bir isim eşimin kuzeninin adı , öyle olmasaydı kesinlikle ipek koyardım çok naif geliyor banada , ismiyle yaşasın inşallah kuzucuk

Lavanta keselerine bayildim...ben de arastiriyodum, önerin var mi canim, nerden almistin ?
Ben kendim yaptım bunlari

Keseleri hazır satılıyor zaten. Kurdelayıda kalın aldım internette basit fiyonk anlatımı var öyle yaptım alta elyaf üste lavanta doldurdum sonrada silikon tabancasıyla yapıstırdim fiyonkları. Etiketleride yapacagm bir ara bakalım

Güle güle kullan cnm aynen inşallah pişman olmayız mağazada inceleyip mi aldın netten mi?çok sordum ama hangi çantayı aldın

Güle güle kullan cnm aynen inşallah pişman olmayız mağazada inceleyip mi aldın netten mi?çok sordum ama hangi çantayı aldın
Canım ben doğuda bir ilçede görev yapıyorum o yüzden kendim inceleme fırsatı bulamadım babam gile söyledim gittiler baktılar e bebekten babam filan çok beğendi bende internetten sipariş verdim zaten mağaza da kalmamış dedi babam travel set olarak. sadece 1 tane araba kalmış. Hem kilosu da iyiydi 8 bucuk kg hantal değil dedi babam tek elle kapanıyor tabi bu da avantaj. Çanta da okiedog aldım hem sırt çantası hem yandan olan modelini. normalde çok pahalı bir marka olduğu için hiç bakmıyordum bile ama zaten indirim vardı e bebekte bir de üstüne yüzde 25 eklenince fiyatı iyi oldu

Çok güzel olmuş eline sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…