- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.081
wısh bear ılk defa duydum netten baktım guzel bsye benzıyor kolık bebekler ıcın cok daydasını gormusler ama fıyatını göremedim ne kadara aldn cnmwishbear aldım benbirde o uyku arkadaşı emzikler çok hoşuma gidiyor ama avent ultra soft ile sothie aldım. daha emecek mi emmeyecek mi belli değilken 3. bir alternatif alayayım dedim :)
beyaz sirke çok kokmuyor canım ben onu kullanıyorum temizlikteKızlar bu haftalarda beşik temizliği dolap falan temizlemeye başladım sirkeli suyla siliyorum deterjan zararlı diye sirkenin kokusuda beni rahatsız ediyor Önerebiliceğiniz başka alternatif varmı sirke kokusuda zararlı değildir umarım
benim kayınvalidede yurtdışında zaman belli olmadığından doğumdan sonra gelecekAh anneler ya şimdiden bana gurbettedirler Doğumun ne zamana denk geliyor ona göre izin alalım diyorlar.. siz kafanızda Doğum şeklinizi belirlediniz mi?
yaaa bende resmen kaşar peynirine aş eriyorum galiba yatıp kalkıp kaşar yiyesim var ama yağlı olduğundan çok kilo alırım diye abartmıyorumEvet canm ya cok şükür artik kritik haftalari gectik bugunden basladim kasar peynir yemeye hic kasar yemiyordum bu aralar iştehszlik vardi ama artik iyi beslenmeye calisicam cok saol canm bnm
kızlar isim konusunda gittik geldik başında ali vardı.Ama sonra iki isimden vazgeçtik.
Ayaz isminde karar kıldık nasıl sizce?
ben alalı çok oldu. daha hamile değildim aldığımda. 150 lira civarıydı. şimdi resmi sitesinde 300 lira diyor.wısh bear ılk defa duydum netten baktım guzel bsye benzıyor kolık bebekler ıcın cok daydasını gormusler ama fıyatını göremedim ne kadara aldn cnm
Kaşarla pek aram yoktu canm tam bugday ekmegiyle tost yaptim guzel oldu teşekkür ederimbeyaz sirke çok kokmuyor canım ben onu kullanıyorum temizliktebizimde mobilyalarımız bugün geldi
akşam silicem bende
benim kayınvalidede yurtdışında zaman belli olmadığından doğumdan sonra gelecek
yaaa bende resmen kaşar peynirine aş eriyorum galiba yatıp kalkıp kaşar yiyesim var ama yağlı olduğundan çok kilo alırım diye abartmıyorumeğer kaşarı çok yiyemiyorsan tots makinasında hafif kızart eminim seveceksin
Ay masallah size evet nstyi sevmiyorlarmış bebekler oyuzdek hareket etmiyo diye gidenlerin benekleri 10 takla atıyorlarmış ama guzel bsy degilmi yakızlar selam cumartesi kontrolümüz vardı nst ye girdik yine20 dk güm güm kalp atışlarını dinledim odada benden başka kimsede yoktu aşk yaşadık kızımla resmen nst yi pek sevmedi sanırsamki nst nin cihazına vurdu durdu sancı çıkmadı çok şükür,yüzünü göstermedi hanımefendi o kadar çabaladık 15 dk gezdim hastane içinde süt çikolata felan yedim tekrar girdik yok dönmemde dönmem deri resmen kilosuda 2350 gr çıktı,sorun yok çalışmaya devam yani anlayacağınız
Dur bende öyle diyim ozaman. 1 hafta fazla beklemek istemiyorum zaten korkuyorumBen söyledim pkoydum diye ozaman ultrasona bakarız demişti dengesiz adet oluyorum diye
Zaten lekelenmelerim cok oluyordu benim inofolicle kaldım gebe.Dur bende öyle diyim ozaman. 1 hafta fazla beklemek istemiyorum zaten korkuyorum
Saol canm bnm evet internetten de baktim hamilelik takviminindan da baktim kilosu normal yaziyo en iyisi dedigin gibi kendi doktoruma guvenmek ultrason dan ultrason a baya fark varmış insallah sende guzel haberlerle dönersin
Evet canm ya cok farkli olcuyorlarmis artik bi tek kendi doktoruma guvenicem doktorumda hakli olarak kizdi oyle bsy olsa sana soylemezmiydim onlem almazmiydim diye kilosundan once saglikli olsunda dedigin gibi sonrada alor kiloyu cok saol canm bnmCanım hatırlarsan en son bir akşam arayla iki doktorum farklı ölçüm yapmıştı. Birinde bir hafta önde, diğerinde geride çıkmıştı. Ultrason ölçümleri inanılmaz hatalı. Bebeğin sağlığı iyi olsun da bırak kilosu düşük olsun, hemen alacaklar o kiloları onlar.
Apazartesi vermiştim kan bi sonucuma bakayım ortalardaydı geçen aylarda baktırdıgımda zaten bende b12 anemisi var surekli igne vuruluyorum her ay o da etki etmiş olabilir dogru dıyorsun kuzum
sare bence cok guzel bi isim bende sare düşünmüştüm iki yakın arkadaşımın isimlerinin kısaltması olduğunda seda-esrasonra niyeyse aklımdan cıktı bi anda ipek ismine karar verdik eşimle
eliz de dusunduk eliz ipek dediler ama ikimizde ikili isim sevmiyoruz eşimle o sebeple en son ipek ismine karar verdik
canım iyi olmanıza sevindim az kaldı rabbim dayanma gücü versin
bencede çınarla baglantılı güzel bi isim olabilir mesela ilgaz dağından dağ ismi be3ğenilir mi bilmem
ya da çınar ağacı uzun olur göklere uzanır o manada göklü isimler olabilir
toprak olabilir
çınar ismini bence çok severim
canım bol gecelik pededen ordan burdan hep tasıyor bol kulot 1 gece kaldılar 3 gecelik kirlendi pıjamayla yapamadı arkadas
cocugunda oglene kadar 3 zıbını kırlendi bı hemsıre geldı oda soguk mu dedı tulum ıstedı
valla arkadasım ne alacaksanız iki katı alın dedi kalırsada kalsın dedi 2 battanıye muslin bezler
anneye bol gecelik baba yatacaksa terliği pijaması yedek corabı
msela eşi dus aldı eve gidemedi ona yedek eşlere yedek camasır pıjama corap tatıle cıkar gibi
el sabunu havlu kagıt ve bol su aabay 1 lıtrelık 500luk kucuklerden alıp bol bol koymak lazım
mesela doktor gelene kadar hemsıre dedıkı bsy yıyıp ıcmek yoknarkoz falan alır dıye dedı sanırım
doktor geldı muayne ettıkten sonra su ıcın bır de meyve suyu ıcın dedı sekeri dusmesın diye sanırım hurma yıyebılır mıyım dedı arkadas okunmus hurma vardı ye dedi sonrada doguma aldı zaten
gordugum kadarıyla ped yerıne burda kı arkadasların cok onerdıgı ve bende ondan aldım kullan at dependın pedlı hamıle kulodu daha ıs gorur pedlerden tasma oluyor
kullan at daha ıyı olur ve kullan at kulotta kullandı arkadasım
20 lı hastane cıkısı yeter bence ama 10 lu yeter mı bılmıyorum ustunun kırlenmesıne de baglı yarım gunde 3 zıbın 1 tulum degıstırdık
soyle kaba taslak bence 5 6 tane zıbın yanı cıtcıtlı badı 3 tulum ya da alt ust 2 battanıye corap bol eldıven eldıven yere dusuyor bı daha takamıyorsun elıne cunku sureklı elını agzına goturuyor ve sapka lazım
kafası kanlıydı ılk sapkası hep kan oldu
ama ona ragmen o kafası hıc kan kokmadı bılıor musun mıs kokuyorlar resmen sacları yumusacıktı onlar kurudugu halde ılk defa bı bebegı elıme aldım ve aldıgımla cok agladım cok guzel bı hıss
aynen canım cok sukur hem rahat hemde saglıklı bı dogum oldu ama gece dogumu sıkıntılıymıs bı hemsıre var ozel hastane ama her katta bı tane oraya buraya kosturuyor kafeterya acık olmuyor su hayatmıs cıdden
sen hangı hastanede yapacaksan cnm bence zıyarretcı seklınde gıt bı gozlemle ya da sor o katta kı hemsırelere neler lazım olur neler temın edılıyor dogumdan önce bı gıt gorus olmadı
bu bilgiler harika oldu hastane çantamı hazırlamamıştım daha hemen not aldım ona göre hazırlayacağım 3 tane gecelik koymayacaktım mesela, ceviz hurma falan asla aklıma gelmezdi birilerinin aklına geleceğinide sanmam:) ipek gerçekten çok güzel bir isim eşimin kuzeninin adı , öyle olmasaydı kesinlikle ipek koyardım çok naif geliyor banada , ismiyle yaşasın inşallah kuzucukpazartesi vermiştim kan bi sonucuma bakayım ortalardaydı geçen aylarda baktırdıgımda zaten bende b12 anemisi var surekli igne vuruluyorum her ay o da etki etmiş olabilir dogru dıyorsun kuzum
sare bence cok guzel bi isim bende sare düşünmüştüm iki yakın arkadaşımın isimlerinin kısaltması olduğunda seda-esrasonra niyeyse aklımdan cıktı bi anda ipek ismine karar verdik eşimle
eliz de dusunduk eliz ipek dediler ama ikimizde ikili isim sevmiyoruz eşimle o sebeple en son ipek ismine karar verdik
bencede çınarla baglantılı güzel bi isim olabilir mesela ilgaz dağından dağ ismi be3ğenilir mi bilmem
toprak olabilir
canım bol gecelik pededen ordan burdan hep tasıyor bol kulot 1 gece kaldılar 3 gecelik kirlendi pıjamayla yapamadı arkadas
cocugunda oglene kadar 3 zıbını kırlendi bı hemsıre geldı oda soguk mu dedı tulum ıstedı
valla arkadasım ne alacaksanız iki katı alın dedi kalırsada kalsın dedi 2 battanıye muslin bezler
msela eşi dus aldı eve gidemedi ona yedek eşlere yedek camasır pıjama corap tatıle cıkar gibi
el sabunu havlu kagıt ve bol su aabay 1 lıtrelık 500luk kucuklerden alıp bol bol koymak lazım
mesela doktor gelene kadar hemsıre dedıkı bsy yıyıp ıcmek yoknarkoz falan alır dıye dedı sanırım
doktor geldı muayne ettıkten sonra su ıcın bır de meyve suyu ıcın dedı sekeri dusmesın diye sanırım hurma yıyebılır mıyım dedı arkadas okunmus hurma vardı ye dedi sonrada doguma aldı zaten
gordugum kadarıyla ped yerıne burda kı arkadasların cok onerdıgı ve bende ondan aldım kullan at dependın pedlı hamıle kulodu daha ıs gorur pedlerden tasma oluyor
20 lı hastane cıkısı yeter bence ama 10 lu yeter mı bılmıyorum ustunun kırlenmesıne de baglı yarım gunde 3 zıbın 1 tulum degıstırdık
soyle kaba taslak bence 5 6 tane zıbın yanı cıtcıtlı badı 3 tulum ya da alt ust 2 battanıye corap bol eldıven eldıven yere dusuyor bı daha takamıyorsun elıne cunku sureklı elını agzına goturuyor ve sapka lazım
ama ona ragmen o kafası hıc kan kokmadı bılıor musun mıs kokuyorlar resmen sacları yumusacıktı onlar kurudugu halde ılk defa bı bebegı elıme aldım ve aldıgımla cok agladım cok guzel bı hıss
aynen canım cok sukur hem rahat hemde saglıklı bı dogum oldu ama gece dogumu sıkıntılıymıs bı hemsıre var ozel hastane ama her katta bı tane oraya buraya kosturuyor kafeterya acık olmuyor su hayatmıs cıdden
sen hangı hastanede yapacaksan cnm bence zıyarretcı seklınde gıt bı gozlemle ya da sor o katta kı hemsırelere neler lazım olur neler temın edılıyor dogumdan önce bı gıt gorus olmadı
Hala hastane çantam yok ama doğurursam falan gelenlere verilecek hediyelri hazırladimneyin kafasındayım bende anlamadım
Apazartesi vermiştim kan bi sonucuma bakayım ortalardaydı geçen aylarda baktırdıgımda zaten bende b12 anemisi var surekli igne vuruluyorum her ay o da etki etmiş olabilir dogru dıyorsun kuzum
toprak olabilir
bu bilgiler harika oldu hastane çantamı hazırlamamıştım daha hemen not aldım ona göre hazırlayacağım 3 tane gecelik koymayacaktım mesela, ceviz hurma falan asla aklıma gelmezdi birilerinin aklına geleceğinide sanmam:) ipek gerçekten çok güzel bir isim eşimin kuzeninin adı , öyle olmasaydı kesinlikle ipek koyardım çok naif geliyor banada , ismiyle yaşasın inşallah kuzucukpazartesi vermiştim kan bi sonucuma bakayım ortalardaydı geçen aylarda baktırdıgımda zaten bende b12 anemisi var surekli igne vuruluyorum her ay o da etki etmiş olabilir dogru dıyorsun kuzum
toprak olabilir
Ben kendim yaptım bunlariLavanta keselerine bayildim...ben de arastiriyodum, önerin var mi canim, nerden almistin ?
Güle güle kullan cnm aynen inşallah pişman olmayız mağazada inceleyip mi aldın netten mi?çok sordum ama hangi çantayı aldınBebek arabası için yardımcı olan kızlar teşekkür ederim litetrax 4 travel sistem çok uyguna aldım e bebekten indirimden inşallah pişman olmayız ayrıca bebek bakım çantası aldım bugün indirimde n onda da baya indirim var bakın isterseniz
Canım ben doğuda bir ilçede görev yapıyorum o yüzden kendim inceleme fırsatı bulamadım babam gile söyledim gittiler baktılar e bebekten babam filan çok beğendi bende internetten sipariş verdim zaten mağaza da kalmamış dedi babam travel set olarak. sadece 1 tane araba kalmış. Hem kilosu da iyiydi 8 bucuk kg hantal değil dedi babam tek elle kapanıyor tabi bu da avantaj. Çanta da okiedog aldım hem sırt çantası hem yandan olan modelini. normalde çok pahalı bir marka olduğu için hiç bakmıyordum bile ama zaten indirim vardı e bebekte bir de üstüne yüzde 25 eklenince fiyatı iyi olduGüle güle kullan cnm aynen inşallah pişman olmayız mağazada inceleyip mi aldın netten mi?çok sordum ama hangi çantayı aldın
Çok güzel olmuş eline sağlık :)Ben kendim yaptım bunlari
Keseleri hazır satılıyor zaten. Kurdelayıda kalın aldım internette basit fiyonk anlatımı var öyle yaptım alta elyaf üste lavanta doldurdum sonrada silikon tabancasıyla yapıstırdim fiyonkları. Etiketleride yapacagm bir ara bakalım
Harika olmuslar eline emeğine saglikanne kiz tacimiz
Eki Görüntüle 2083774
Eki Görüntüle 2083775
lokum yada pembe beyaz badem şekeri koymayi düşunuyorum.
Eki Görüntüle 2083776
kapi süsümüz :)
Eki Görüntüle 2083777
renkli kokulu taşlar.isim etiketini internetten siparis verdim.
Eki Görüntüle 2083778
son olarak bu aksam bitirigim kiziimin beşiği.
hepsi el emeğim ugrastim cok.sizzce nasil olmus hanimlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?