2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar dün dolaptan soğuk süt içmiştim bugğn boğazlarım çok fena. Halsiz gibiyimde hasta olcak galiba neler yapabilirim ıhlamur içtim 1 bardak. Çarşamba da eşim uzaktan gelicek hasta olmak istemiyorum

Portakal falan. Ye bol bol canım

Ben bir Kez nst ye girdim ama görüntüsünü nasıl gördünüz benim girdiğim görüntülü değildi

ben alalı çok oldu. daha hamile değildim aldığımda. 150 lira civarıydı. şimdi resmi sitesinde 300 lira diyor.
http://calmindo.com/shop/
Buradan mi almıştın canım eşim alalım dedi ama ben indirim olur diye bekleyelim dedim ne etsem bilemiyorum :)

Kızlar dün dolaptan soğuk süt içmiştim bugğn boğazlarım çok fena. Halsiz gibiyimde hasta olcak galiba neler yapabilirim ıhlamur içtim 1 bardak. Çarşamba da eşim uzaktan gelicek hasta olmak istemiyorum
Kuzum ıhlamurun içine ayva elma armut dogra istersen içine biraz kuşburnu at ama eksi olabilir
Kuşburnu atmazsan kendiliğinden öyle güzel tatlı oluyor ki eşime kendime hep bu şekilde yapıyorum kaynatıyorum ılık içiyoruz ne sıcak ne soguk faranjit var çünkü bende kronik sıcak soyul yaramıyor ama yaz kış soguk su içtiğim için hep yakalanıyorum
Bi dene istesen mandalina ye bol bol
Olmadı gecmezse sunbucol tablet alırsın oda vitamin boğaza iyi geliyor çok agrirsa parol alırsın

Güle güle kullan cnm inşallah memnun kalırsın kampanya çok iyiydi cidden

Eline sağlık Canım çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın inşallah.
Ben de oğlumun park yatağını pembe tülle çevireyim diyorum kız olduğu belli olsun :) Nasıl yaptın anlatır mısın kısaca?lastik mi kullandın etrafında?

Maşallah Canım minik kızına,inşallah çabucak toparlanır yuvanıza dönersiniz beraber

evet canim lastik kullandim etrafina.lastigi sabitlemek icin tülle besigi tutturdum.
park yatagin boyunu olctum .ornegin 50 cm boy uzunluguysa 100 cm boy kestim.eninide 5 cm olarak olctum.100 cm tulden 6 tane ust uste getirrdim.ortasindan tutup lastige dugum attim sira sira.kabarik oldu.anlatabildimmi acaba

Ya kızlar 1 saat önce sağ tarafıma kasığıma doğru müthiş bir sancı girdi. Adım atamadım. Soluma doğru yattım ve yarım saatte ancak geçti. Kendimi o kadar sıktım ki ter içinde kaldım. Lavoboya gittim. Baktım iç çamaşırımda çok az ıslaklık var. Şeffaf yani bildiğimiz su gibi. Terden mi oldu yoksa amniyon sıvısı mı bilemiyorum. Daha 2 gün önce doktora gittim. Herşey yolundaydı. Suyu falan gayet iyiydi. Çok korkuyorum.

Evet oradan aldim.resmi satis sitesi tek zaten.indirime girecegini sanmam ama. Ben alirkende cok takip ettim hep artis oluuor fiyatında dusus gormedim hic

Bu arada ben doktordan ciktim. Nasil bir sinir yaptiysam bugun bebegin kalp atislari 180 190 civari cikti. Doktorum stresse bagladi sakinles dedi. Artik kontrollerimiz haftada bir. Bebisim 2.150 gr olmus. Haftasina gore 2 gun ileri cikti yine. Ve tabiki hala ters. Makat durus pozisyonunda. Doktorum 36 ya kadar doner merak etme dio. Sonrasi biraz zorlarmis yeri daraldigi icin. 3 haftada dondu dondu yani. Ha donmezse yine 39 a kadar bekleyecek donmesini o ayri.
Suyum ve rahim agzida normal cikti. Kasilmam vs de yok. Yani terslik ve stress disinda bir sorun yok dedi simdilik.

Evet oradan aldim.resmi satis sitesi tek zaten.indirime girecegini sanmam ama. Ben alirkende cok takip ettim hep artis oluuor fiyatında dusus gormedim hic

Bu arada ben doktordan ciktim. Nasil bir sinir yaptiysam bugun bebegin kalp atislari 180 190 civari cikti. Doktorum stresse bagladi sakinles dedi. Artik kontrollerimiz haftada bir. Bebisim 2.150 gr olmus. Haftasina gore 2 gun ileri cikti yine. Ve tabiki hala ters. Makat durus pozisyonunda. Doktorum 36 ya kadar doner merak etme dio. Sonrasi biraz zorlarmis yeri daraldigi icin. 3 haftada dondu dondu yani. Ha donmezse yine 39 a kadar bekleyecek donmesini o ayri.
Suyum ve rahim agzida normal cikti. Kasilmam vs de yok. Yani terslik ve stress disinda bir sorun yok dedi simdilik.

Anladım canım,ben direkt dümdüz takmayı düşünüyordum ama sönük kalır sanırım,seninki daha mantıklı

Böyle sancılar olabilir deniyor, sanırım periyodik tekrarlamadığı sürece sorun yok. Yine de çok kafana takılırsa doktoruna telefon et bence.

Böyle sancılar olabilir deniyor, sanırım periyodik tekrarlamadığı sürece sorun yok. Yine de çok kafana takılırsa doktoruna telefon et bence.
Şuan hiç sancım olmamış gibi rahatım. Ama o an canım çok yandı. Bide iç çamaşırımdaki az ıslaklık da korkuttu beni. Takip edeceğim artık.

Kim sinirlendirdi seni, getir dövelim rahatlarız :)
Gelişimi iyiymişya canım bırak stresi filan, rahat olsun küçük hanım.
Demek dönmedi, o zaman bizimki de dönmemiştir :) perşembe günü Yen'i doktorum ne diyecek bakalım.

Masallah Efsunumuze kilosu cok guzsl kim sinirlendrdi kiz seni stres yapma bak prenseside strese söküyorsun doguma kadar doner bnm arkadasimin bebegi son haftasında dondu 39+3 te

Kuşburnu yok ama meyveye verdim kendimi inşallah geçer biran önce

Canım öncelikle sakın ol bence birazdaha uzan iyice rahatladıktan sonra hareketlerini takıp et bakalım doktorunun teli varsa bir ara istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…