2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bende bir anne var saolsun dusmanim.olsa bu kadar zarar veremez bana. Yine butun asabimi bozdu. Sonra zaten babamla birbirimize girdik cunku annem kendisini kurup kurup salar uzerime. Velhasil gunumu mahvettiler.

Masallah Efsunumuze kilosu cok guzsl kim sinirlendrdi kiz seni stres yapma bak prenseside strese söküyorsun doguma kadar doner bnm arkadasimin bebegi son haftasında dondu 39+3 te
Bende doner diye umuyorum cunku olesiye korkuyorum sezaryenden.
Benim kontroller haftada 1 e dustu. 36. Haftadada cati muayenesi olacakmis hazirla kendini dedi. Dedim sorun yok cati muayenesinden korksam normal doguma cesaret edemezdim

Gözün aydın bebeğe de maşallah döner inşallah. ama neden bu kadar stres yaptın ki canım gevşe biraz bir şeylerle kafanı dağıt

Canım öncelikle sakın ol bence birazdaha uzan iyice rahatladıktan sonra hareketlerini takıp et bakalım doktorunun teli varsa bir ara istersen
Şuanda çok iyiyim çok sağol cnm. Duş aldım. Kendime geldim. Ağrım sancım sanki hiç olmamış gibi. Çok hareketli bebeğim. Sancı olduğunda da çok hareketliydi.

Ellerine sağlik...el emegi daba da özel olmuş

Geçmiş olsun bacım. Bak sen şu aksi zilliye. Efsunlu hatun gizemli son anda dönüvercek zaar. Ama sen çok taktın buna. Daha dur hele. Bence hiçbişiden korkma. Dönse bile başka sıkıntı olur hiç belli olmaz. Akışına bırak. Zaten stres yapmak gerilmek akışı değiştirmiyor bunu çok iyi biliyorsun.

Bu arada Ben de aynı dertten muzdaribim. Yarın yeni iş yerimde işe başlıyorum babam anneni göndereyim hem çocuk hem iş yapamazsın zor olur dedi. Aman dedim kalsın hasta olur buralarda o dedim. Oğlumu servise veririm cart ederim curt ederim. Kaancelil ona çok çektirir dedim uydurdum bişiler gelmesin fiye. Kaynanamı istireeemmmm

İnsallah doner canm ya sen gobusunu okşa konys donmesini soyle arkadasim oyle yapmıştı hatta doktorlar denmez bu saatten sonra demisti o hergun konusuyordu bebisiyle son haftasinda döndü
Bnm konturol hala iki hafta bir cagiriyo sezaryen oldugu icinmi iki haftada cagiriyo acaba

Maşallah
Dönen bebekler oluyomuş okuyorum ben de

Valla bende zaten ailemle baglari kopardim gibi. Bundan sonra herkes.kendi derdine yansin.

Ister istemez aklima takiliyor ters olusu. Doktrumda takma doner diyor ama elimde degil :)

33 den sonra her hafta dedi bana. Belki senin tarih belli diyedir.

Cnm benimde sezeryan ama her hafta cagırıyor bilemedim simdi aynı haftalardayız bende yarın gidicem

Çok şükür iyiymiş efsun
Önde çıkmasına çok sevindim
Bazen maalesef en yakınımızda ki insanlar bize daha çok zarar veriyor bende benim kopek olayımla ablamla didismistim üstüme çok gelmişti çok ağlamıştım sonra bende valla mesafeyi koydum suan gerekmedikçe konuşmuyor görüşmüyoruz küs gibiyiz valla baktım dilinin kemiği yok lafları beni cidden yaralıyor strese girip bebeğimi etkiliyorum cektim kendimi bazen gerekiyor maalesef içimizde bebisimiz varkende artık kendimizi en başta Bebisi düşünmemiz gerekiyor
Sende hiç takılma her şey bi yolunu buluyor kafan nasıl rahatsa en güzeli onu yapmak

Donme konusuna gelince doğuma giderken bile dönenler varmış kuzum onuda akısına bırak konuşursun tabela gösteririz exit diye olmadı

Olabilir canm belkide bu konturoldan sonra her hafta çağırır

Bn 19 aralikta gittim canm 2 ocaga cagirdi tam iki hafta oluyo aca bu seferki konturoldan sonrami her hafta cagiricak
Belkide cnm yine derse 2 hafta ozaman sorarsın haftalık cagırıyor musunuz diye
Ben hem hastane hem doktor degişiricem yarın bakalım

Kizlar ben aldiklarimi bu hafta sonu yikamaya baslicam daha. 30 derecede mi yikamam gerekiyor? Bir de sivi deterjan aldim ben,bittikten sonra ekstra 1 durulama daha yapayim mi?

Kızlar benim dr 34de çağırdı beni. 2 haftaya düşmedik yani. 30 da gitmiştim geçen hafta. Ondan sonra düşecek herhalde. Zaten 38de filan doğarsa fazla gitmeden doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…