- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.121
Magnezyum kullanıyor musun?kullanmıyorsan başla bence faydası oluyor bu tarz kasılmalaraŞuan hiç sancım olmamış gibi rahatım. Ama o an canım çok yandı. Bide iç çamaşırımdaki az ıslaklık da korkuttu beni. Takip edeceğim artık.
Kim sinirlendirdi seni, getir dövelim rahatlarız :)
Gelişimi iyiymişya canım bırak stresi filan, rahat olsun küçük hanım.
Demek dönmedi, o zaman bizimki de dönmemiştir :) perşembe günü Yen'i doktorum ne diyecek bakalım.
Bende doner diye umuyorum cunku olesiye korkuyorum sezaryenden.Masallah Efsunumuze kilosu cok guzsl kim sinirlendrdi kiz seni stres yapma bak prenseside strese söküyorsun doguma kadar doner bnm arkadasimin bebegi son haftasında dondu 39+3 te
Gözün aydın bebeğe de maşallahEvet oradan aldim.resmi satis sitesi tek zaten.indirime girecegini sanmam ama. Ben alirkende cok takip ettim hep artis oluuor fiyatında dusus gormedim hic
Bu arada ben doktordan ciktim. Nasil bir sinir yaptiysam bugun bebegin kalp atislari 180 190 civari cikti. Doktorum stresse bagladi sakinles dedi. Artik kontrollerimiz haftada bir. Bebisim 2.150 gr olmus. Haftasina gore 2 gun ileri cikti yine. Ve tabiki hala ters. Makat durus pozisyonunda. Doktorum 36 ya kadar doner merak etme dio. Sonrasi biraz zorlarmis yeri daraldigi icin. 3 haftada dondu dondu yani. Ha donmezse yine 39 a kadar bekleyecek donmesini o ayri.
Suyum ve rahim agzida normal cikti. Kasilmam vs de yok. Yani terslik ve stress disinda bir sorun yok dedi simdilik.
Bende allah allah ben beğenmiştim bu yazıyı demekki olmamış diyorumNolduysa ayni mesaj 3 kere gitmiş
Gözün aydın bebeğe de maşallahdöner inşallah. ama neden bu kadar stres yaptın ki canım gevşe biraz bir şeylerle kafanı dağıt
Bende allah allah ben beğenmiştim bu yazıyı demekki olmamış diyorum
Doktorum yazmıştı. Yarın mutlaka alacağım.Magnezyum kullanıyor musun?kullanmıyorsan başla bence faydası oluyor bu tarz kasılmalara
Şuanda çok iyiyim çok sağol cnm. Duş aldım. Kendime geldim. Ağrım sancım sanki hiç olmamış gibi. Çok hareketli bebeğim. Sancı olduğunda da çok hareketliydi.Canım öncelikle sakın ol bence birazdaha uzan iyice rahatladıktan sonra hareketlerini takıp et bakalım doktorunun teli varsa bir ara istersen
Ben kendim yaptım bunlari
Keseleri hazır satılıyor zaten. Kurdelayıda kalın aldım internette basit fiyonk anlatımı var öyle yaptım alta elyaf üste lavanta doldurdum sonrada silikon tabancasıyla yapıstırdim fiyonkları. Etiketleride yapacagm bir ara bakalım
Geçmiş olsun bacım. Bak sen şu aksi zilliye. Efsunlu hatun gizemli son anda dönüvercek zaar. Ama sen çok taktın buna. Daha dur hele. Bence hiçbişiden korkma. Dönse bile başka sıkıntı olur hiç belli olmaz. Akışına bırak. Zaten stres yapmak gerilmek akışı değiştirmiyor bunu çok iyi biliyorsun.Bende bir anne var saolsun dusmanim.olsa bu kadar zarar veremez bana. Yine butun asabimi bozdu. Sonra zaten babamla birbirimize girdik cunku annem kendisini kurup kurup salar uzerime. Velhasil gunumu mahvettiler.
Bende doner diye umuyorum cunku olesiye korkuyorum sezaryenden.
Benim kontroller haftada 1 e dustu. 36. Haftadada cati muayenesi olacakmis hazirla kendini dedi. Dedim sorun yok cati muayenesinden korksam normal doguma cesaret edemezdim
İnsallah doner canm ya sen gobusunu okşa konys donmesini soyle arkadasim oyle yapmıştı hatta doktorlar denmez bu saatten sonra demisti o hergun konusuyordu bebisiyle son haftasinda döndüBende bir anne var saolsun dusmanim.olsa bu kadar zarar veremez bana. Yine butun asabimi bozdu. Sonra zaten babamla birbirimize girdik cunku annem kendisini kurup kurup salar uzerime. Velhasil gunumu mahvettiler.
Bende doner diye umuyorum cunku olesiye korkuyorum sezaryenden.
Benim kontroller haftada 1 e dustu. 36. Haftadada cati muayenesi olacakmis hazirla kendini dedi. Dedim sorun yok cati muayenesinden korksam normal doguma cesaret edemezdim
Evet oradan aldim.resmi satis sitesi tek zaten.indirime girecegini sanmam ama. Ben alirkende cok takip ettim hep artis oluuor fiyatında dusus gormedim hic
Bu arada ben doktordan ciktim. Nasil bir sinir yaptiysam bugun bebegin kalp atislari 180 190 civari cikti. Doktorum stresse bagladi sakinles dedi. Artik kontrollerimiz haftada bir. Bebisim 2.150 gr olmus. Haftasina gore 2 gun ileri cikti yine. Ve tabiki hala ters. Makat durus pozisyonunda. Doktorum 36 ya kadar doner merak etme dio. Sonrasi biraz zorlarmis yeri daraldigi icin. 3 haftada dondu dondu yani. Ha donmezse yine 39 a kadar bekleyecek donmesini o ayri.
Suyum ve rahim agzida normal cikti. Kasilmam vs de yok. Yani terslik ve stress disinda bir sorun yok dedi simdilik.
Geçmiş olsun bacım. Bak sen şu aksi zilliye. Efsunlu hatun gizemli son anda dönüvercek zaar. Ama sen çok taktın buna. Daha dur hele. Bence hiçbişiden korkma. Dönse bile başka sıkıntı olur hiç belli olmaz. Akışına bırak. Zaten stres yapmak gerilmek akışı değiştirmiyor bunu çok iyi biliyorsun.
Bu arada Ben de aynı dertten muzdaribim. Yarın yeni iş yerimde işe başlıyorum babam anneni göndereyim hem çocuk hem iş yapamazsın zor olur dedi. Aman dedim kalsın hasta olur buralarda o dedim. Oğlumu servise veririm cart ederim curt ederim. Kaancelil ona çok çektirir dedim uydurdum bişiler gelmesin fiye. Kaynanamı istireeemmmm
İnsallah doner canm ya sen gobusunu okşa konys donmesini soyle arkadasim oyle yapmıştı hatta doktorlar denmez bu saatten sonra demisti o hergun konusuyordu bebisiyle son haftasinda döndü
Bnm konturol hala iki hafta bir cagiriyo sezaryen oldugu icinmi iki haftada cagiriyo acaba
Cnm benimde sezeryan ama her hafta cagırıyor bilemedim simdi aynı haftalardayız bende yarın gidicemİnsallah doner canm ya sen gobusunu okşa konys donmesini soyle arkadasim oyle yapmıştı hatta doktorlar denmez bu saatten sonra demisti o hergun konusuyordu bebisiyle son haftasinda döndü
Bnm konturol hala iki hafta bir cagiriyo sezaryen oldugu icinmi iki haftada cagiriyo acaba
Çok şükür iyiymiş efsunEvet oradan aldim.resmi satis sitesi tek zaten.indirime girecegini sanmam ama. Ben alirkende cok takip ettim hep artis oluuor fiyatında dusus gormedim hic
Olabilir canm belkide bu konturoldan sonra her hafta çağırırValla bende zaten ailemle baglari kopardim gibi. Bundan sonra herkes.kendi derdine yansin.
Ister istemez aklima takiliyor ters olusu. Doktrumda takma doner diyor ama elimde degil :)
33 den sonra her hafta dedi bana. Belki senin tarih belli diyedir.
Bn 19 aralikta gittim canm 2 ocaga cagirdi tam iki hafta oluyo aca bu seferki konturoldan sonrami her hafta cagiricakCnm benimde sezeryan ama her hafta cagırıyor bilemedim simdi aynı haftalardayız bende yarın gidicem
Belkide cnm yine derse 2 hafta ozaman sorarsın haftalık cagırıyor musunuz diyeBn 19 aralikta gittim canm 2 ocaga cagirdi tam iki hafta oluyo aca bu seferki konturoldan sonrami her hafta cagiricak
Şuanda çok iyiyim çok sağol cnm. Duş aldım. Kendime geldim. Ağrım sancım sanki hiç olmamış gibi. Çok hareketli bebeğim. Sancı olduğunda da çok hareketliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?