2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar ben aldiklarimi bu hafta sonu yikamaya baslicam daha. 30 derecede mi yikamam gerekiyor? Bir de sivi deterjan aldim ben,bittikten sonra ekstra 1 durulama daha yapayim mi?
Canım bebekler için olan deterjan mi aldın düz sıvı mi
Bebek programı varsa onunla yıka yoksa elde yıkamayla yıkabilirsin 30 ideal zaten kirlenmemiş oluyorlar yüksek derecede yıkayip çekmesin

Aynen bi sorarim canm cunku zaten 4 hafta sonra sezaryen olucaksam bnce haftada bir cagirmasi gerekiyor hayırdır neden doktor değiştirmek istiyorsun ?
Benimki biraz paragöz ve ilgisiz gibi geldi hastane de sorumsuz ne zaman gitsek bir sorun cıkıo

Benimki biraz paragöz ve ilgisiz gibi geldi hastane de sorumsuz ne zaman gitsek bir sorun cıkıo
Ozmn degistr canm cunku son zamanlarda doktor ve hastane cok onemli bnm esimde bnm doktorumdan memnundu ama hastabeden emn olamadan bi kac hastane gezdrdi beni hic birini begenmeden kendi drumla hastaneme geri dondu

Face de ssvd grubu var, bayağı da aktif, onlara sorabilirsin.
O gruba bayağıdır üyeyim takip ediyorum. Açıkcası oradakilerin gerçekten doktor olup olmadıklarından şüphe duyuyorum. Amaçlarının ne olduğu da belli değil. Ssvd yi teşvik mi yoksa engellemekmi. Biri çıkmış ssvd fantezidi kuran cahiller diyor öteki araştırmadan ilkinde sezeryan olup yeni uyananlar diyor. Doktor varken ben neyi araştırayım değilmi. Doktora inanma demek gibi. Doktor olduğunu söyleyenlerin kaprislerinden geçilmiyor.
Zaten işi gcü olan hangi doktor orada milletle ağız dalaşına girerki dimi.
Zaten iyi bir doktor buldum. Oğlumun okul müdürü yeni doğum yapmıştı. Adam 42.haftada normal doğum yaptırmış kadına. Başka doktor olsa 40 tan sonra suni sancı yetmiyorsa seEryan yapar. Epidural yaptırtmamış dikişleri öyle güzel yaptıki hiç ağrım acım yoktu dyor kadın. Normal doğum yanlısı zorla normal doğurttu diyor. Çok övdü. Netten baktım çok sevilen bir doktor. Doçent zaten. 12 ocağa randevu bulabildim. Bakalım inşallah faydalı olur

Ozmn degistr canm cunku son zamanlarda doktor ve hastane cok onemli bnm esimde bnm doktorumdan memnundu ama hastabeden emn olamadan bi kac hastane gezdrdi beni hic birini begenmeden kendi drumla hastaneme geri dondu
Hastanedeki ebeler cok katı o yüzden napıcamızı bilemedik degiştirdim bende bakalım bu hastane güzeldir inş

Evet hatırlıyorum, söylemiştin. Ama anneyi dövemeyiz ama istersen bütün gece kulaklarını çınlatıp uyutmayalım

Kızlar bir Uyandım şimdi gece sağ taraf karnımın üstüne yatmışım uyanınca sağ tarafta bir ağrıyla Uyandım beş dakika sonra geçti bebeğim baya hareketleniyor oh dedim ama nasıl korktum elim ayağım titriyor inşallah bişey olmamıştır.

Burada 32-34-36 da gidip sonrasında haftada bire düşüyormuşsun canım, senin doktor da öyle yapacaktır büyük ihtimal. Benim İstanbul'daki doktorum da bir risk yoksa öyle yapıyordu.
Ayni dedigin gibi cagiriyo canm 33te gittim simdi 35 te cagirdi iki hafta arayla belkide bi risk gormedigi icindir bunu hic düşünmemiştim

günaydın kızlar
benim doktorda 2 haftada bir çağırıyor 1 ayda bır cagırdıgı donemde 3 haftada bır gıdıyordum ucretsız kontrol hakkım var bebegımı goreyım dıye sanırım 35 ya da 37 den sonra haftada 1 e dusurecek

Canım bebekler için olan deterjan mi aldın düz sıvı mi
Bebek programı varsa onunla yıka yoksa elde yıkamayla yıkabilirsin 30 ideal zaten kirlenmemiş oluyorlar yüksek derecede yıkayip çekmesin
Evet evet canim bebekler icin organik deterjan, bizim burda seventh diye marka var ondan aldim. Makinemde bebek programi var o zaman onunla yikayip ekstra durulama yapmayim, elde ugrasmak istemiyorum hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…