2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim doktor 29.haftadan itibaren 2 haftaya indirdi kontrolleri, 36.haftadan itibaren de haftada bir zaten 38`de alirim dedi bana. Normal dogumun baslamasini beklemicekmisiz ister suni sanci ister sezeryan dedi. Yani tahminimce bizimki 12 Subat gibi dogar :) Persembe kontrolum var orda suni sancili normal ve sezeryanin eksilerini artilarini konusucakmisiz ona gore karar verecegiz dedi. Cuma gunu icin de hastaneden cagirdilar beni ve esimi 5 saatlik egitim varmis ona katilicaz bakalim. Bende gerginlik basladi nasil dogurucam yaaa...

Ay masallah size evet nstyi sevmiyorlarmış bebekler oyuzdek hareket etmiyo diye gidenlerin benekleri 10 takla atıyorlarmış ama guzel bsy degilmi ya
aynen doğrudur biz normaldede hareketliyiz zaten nst de daha etkindi hareketleri taktıkları dinleme cihazına vurdu hep

Bir benim doktor aceleci sanirim haftada 1 gel diyor
maşallah ben 2 haftada bir gidiyordum 30 dan sonra 34 de gittim 37 de gel dediyinede özlediğin zaman gel bakarız dedi
yaaa evet aynı ben yanlarım ağrıyor ağrısına uyanıyorum.Birde çok terliyorum gece 2 kez çamaşır değişiyorum A dan Z ye su gibi terleyip üşütüyorum eğer uyanmazsam daha boğazımın ağrısı geçmedi 2 kez grip atlattım

Canım duygularıma tercuman olmuşsun inan sabaha kadar savaştım uyumak için ıkı yanımda ağrıyor gece bir Uyandım sağ tarafıma yatınca ağrıyla Uyandım hala ağrıyor

cnm gözün aydın masallah kuzuna saglıkla buyusun ınsallah

Çok güzel bir sistem varmış ya çok sevdim, bende çok gerginim zaman azaldıkça heyecan artıyor bir yanım hemen kucağıma almak istiyor bir yanım aman içerde iyi diyor karman çorman duygular içimdeyim

3 saatlik uykuylayim...sersem gibi...bi yandan digerine donerken Beyazit Öztürk' ün Hüsmen Ağa tiplemesi var ya aynen onun gibi hissediyorum...zor dönüyorum...uyuyamıyorum...uykumu alamayinca enerjim düşuk oluyo...bu sefer de gündüz yapacaklarımı da yapamıyorum. Ne yapıcam böyle...1 ay daha nasıl gececek...bitkinim.

Neden beklemeyecekmis peki?

Aynen yaa gece hiç uyku yok dönememe halime gülüyorum birde gece geceçalışabilir raporu aldım ama resmen sürünerek kalkıyorum sabah hiç bu kadar zorlanmamıştım işe gelirken bu haftayı saymazsak son 2 haftam

Evet evet canim bebekler icin organik deterjan, bizim burda seventh diye marka var ondan aldim. Makinemde bebek programi var o zaman onunla yikayip ekstra durulama yapmayim, elde ugrasmak istemiyorum hic.
elde yıkama dıyınce elde yıkmaa programı oluyor camasır mak onla demek ıstedım elde yıka yıka o kadar seyle kım ugrasacak bebek programıyla yıkarsan sıkıntı olmaz cnm kolay gelsın

aynı sıkınıt bende de var 3 4 de yatıyorum dönemıyorum nefes alamıyorum gaz desen gazman gibiyim uykusuz halsız sabhata mıde bulantıysa safra cıkarmıs sekılde işe gelıyorum ellerim iyice sıs artık bıleklerımı gectı kollarım agryor gece zımba bıle yapamaz hale geldım yılbasındna sonrası haftayı gecırıp rapor alırım dıyordum ama iş yerı kadro mubabetıne karısık raporlu gozukmekte ıstemıyorum hamıle raporu neysede gırıp hafta raporu gozukmekte ıc acıcı oolmayacak benım ıcın o sebeple sabırla gelıyorum ama rezalet durumdayım bende

yaaa evet zımba basarken parmaklarım kopacak gibi sanki allah yardımcımız olsun

Neden beklemiyor canım bi problem mi var yoksa oradaki uygulama mı bu

geçmiş olsun canım. bende çok terliyorum evet. bende ateşlilik seviyesi çok değil ona rağmenözellikle boynum sırılsıklam oluyor. birde hiç üstümü örtmüyorum hasta olmadan atlataydım bende bi. inşallah geçer seninkide.

Canım duygularıma tercuman olmuşsun inan sabaha kadar savaştım uyumak için ıkı yanımda ağrıyor gece bir Uyandım sağ tarafıma yatınca ağrıyla Uyandım hala ağrıyor

kız gece bir ara yataktan bacak hareketi yapıyordum belki işe yarar diye :)) dedim sonra şimdi eşim uyanır napıyon diye birde onla uğraşmayım
Allah yardımcın olsun canım. bazen dönünce bebek de rahatsız oluyor. hatta bazen bir taraftan diğerine doğru yer değiştiriyor ben dönünce sağolsun onuda yaparken içimi kazıya kazıya geçiyor resmen

Selam hanımlar,
grubumuza prenses gelmiş,doğmuş sağlıkla kavuşsun annesine,hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah

2 haftadır faranjitle uğraşıyorum,gitmedi bir türlü,şimdi de geniz akıntısı başladı Hasta annelere geçmiş olsun ,Allah acil şifalar versin

Alışveriş ve hastane çantası hakkında muhtemelen konuşulmuştur,çok geriye gidip okuyamadım.Ben yeni hazırladım hastane çantamı.Alışverişine de yeni başladım.Hastalıktan dolayı çok geciktim ama yavaş yavaş tamamlanacak inşallah.
37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.
Adımız MİRAÇ TUNA olarak kesinleşti.Kapı süsü,takı yastığı ve süslerini yaptırdım.

evet özellikle boynum ve göğüslerim çok terliyor ıslanıyor esmen üzerim tümden bende yarım örtüyorum üzerimi ama yinede terliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…