2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geldim kızlar kontrolden Bizim paşa baş aşağıya dönmüş. Doğum pozisyonunda dedi doktorumuz. 1975 gram 44 cm olmuşuz. 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi benden haberler böyle

Benimki de inşallah dönmüştür yada döner

Ne güzel herşeyiyle hazır.

Kızlar ben artık hurma yemeye başlıcam, günde 2-3tane. Evde vardı sabah baktım bozulmuş kaç aydır yemeyince

Benim doktorda aynini diyorda iste ben taktim bir kere takacak baska seyim kalmadi ya

Konusmayi denedik cok tutmadi onuda deneyeyim bakalim

Dene bence çünkü bebekler artık ışığı ayırt edebiliyor belçikada kuzenim oturuyor. Onun öyle dönmüştü orda bu işi doktorlar bile yapabiliyomuş bazen son dakikaya kadar dönmeyen bebişler için. O yüzden 3 hafta önce gittiğimde doktor makat gelişi demişti. 3 haftada sanırım ya 2 yada 3 kez ışık olayını denedik sanırım başardık

Kızlar ben artık hurma yemeye başlıcam, günde 2-3tane. Evde vardı sabah baktım bozulmuş kaç aydır yemeyince
Ben de başlamak istiyorum da zaten kasılmalarım var artırır diye korkuyorum. 1 hafta daha bekliyim bari dedim. Gerçi şekerden dolayı 1 tane ancak yiyebilşrim herhalde

Kızlar perine masaji yapmayı düşünen var mı

Canım bende onu araştırıyorum doğuma ne kadar kala yemeye başlamak lazım acaba ?

Valla kaybedecek birseyim yok zaten deniycez mecbur nasrettin hica misali isigi gorunce gelir belki

Ben benim sevdicege dedim yaparmisin bana allah askina yapmayayim baska ne istersen yaparim dedi ama 36 dan sonra baslamayi dusunuyorum

Hamilelikte Hurma Tüketiminin Doğumu Kolaylaştırıcı Etkisi ile İlgili Bilimsel Bir Araştırma
Ürdün Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde hamilelik sırasında hurma tüketiminin doğum sonuçlarına etkisi üzerine bir çalışma yapılmıştır. Araştırmada doğumdan önceki 4 haftadagünde 6 adet hurma tüketen 69 kadına ve hurma tüketmeyen 45 kadına ait doğum sonuçları karşılaştırılmıştır. 2011 yılında yayınlanan çalışma sonuçlarına göre;
1- Hurma tüketen anne adaylarında rahim açıklığı belirgin şekilde (3,52 cm) tüketmeyenlere göre (2,02 cm) fazladır.
2- Hurma tüketen adayların % 96'sı herhangi bir tetikleyici olmadan doğuma başlarken, bu oran tüketmeyenlerde % 76'da kaldı.
3- Prostin/oksitosin kullanımı hurma tüketen adaylarda (% 28) tüketmeyenlere göre (% 47) belirgin olarak daha düşüktü.
4- Doğumun birinci evresi olan Latent Fazı hurma tüketmeyenlerde 906 dk = 15 saat sürerken hurma tüketenlerde bu süre 510 dk = 8,5 saate kadar düşmüştür.
Buna göre doğumdan önceki 4 haftada hurma tüketiminin doğum olayı için dışarıdan tetikleme ve takviye ihtiyacını belirgin şekilde azalttığı sonucuna varılmıştır.

Banada dedi doktorum 36 dan sonra yiycen diye :))
Ama gunde 6 cok degil mi ya napar o sekeri.

Ben 17 gündür sürdkli tarçın içiyorum. Doktoruma şeker konusunda çok zorlandığımı söylemiştim. O dedi tarçın tüket diye. Beni riskli görmediğinden belki de tavsiye etti. Hurma çok tatlı onu şuan yiyemem

Ekstradan bi de işe gidiyosun...Allah kolaylik versin ben bu süreci çalışırken gecirseydim son haftalarda zorliycakti. Biraz idare etseler seni, insani bi durum, kutsal bir amaç sonuçta. Hiç unutmam bir Gnl.Müdürumuz vardi hamile arkadaslara son haftalarda "sizi böyle gördükce vicdan azabı hissediyorum" derdi. Ne mübarek insanlar olabiliyo...bazıları da biraz halden anlasalar.

Kızlar bol bol sevişeceksiniz açık açık yazdım gak guk etmeyin. Dün 2-3 dokyorun tavsiyeleri arasında okudum. Daha önce sadece duydum diye yazmıştım şimdi okudum teyit ettim. Doktor erken doğum riski var demiyorsa atlayın kocalarınızın koynuna. Bizim doktor 32 de bacı kardeş olacaksınız artık dediydi. Kadın benim vajinayı iyice kilitlemek istedi diyorum

Valla kaybedecek birseyim yok zaten deniycez mecbur nasrettin hica misali isigi gorunce gelir belki

Ben benim sevdicege dedim yaparmisin bana allah askina yapmayayim baska ne istersen yaparim dedi ama 36 dan sonra baslamayi dusunuyorum
Hahahah çok güldüm ya. Valla biri yspsa hiç fena olmayacak nasıl yapıldığını da tam anlamadım zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…