2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sana diyorum da ben farklıyım sanki.. Limonun üstüne tuz döküp yiyorum o derece kafayı yedim
ay kız canım limon çekti yeminle üfff kızmı olur kız acaba hep öle diyolar ay hiç tatlı yiyemiyom şekerim düşerse anca

Aynı şeyi yaşadım bu sabah zor çıkardım yüzüklerimi sabunla. İlk defa yaşadım sormadım ben de.
umarım düzeliriz vucut alışamadıgı için böledir inşallah yoksa sürekli şiş olursak bittik

Bende ilk kizimda ekşili çok yedim bazı akşamlar bol limonlu salata bir akşam mercimek köfte bir akşam sadece kısır ile akşam yemeği yediğimi bilirim:) ekşiyi normalde tatlıya hep tercih ederim ama hamileyken daha fazla olmuştu bu

Kiz mi geliyor :)))))
ayyyy kızzz yerim seni ne güzel olur valla aklım fikrim hep kız ama tabikide Allah dan hep saglıklı ve hayırlısını istiyorum kız erkek farketmez ama içimdeki sese engel olamıyorum hep kız diyorrrr:)))ilk gebeliğimde mesela hep erkek diyodum midemde bulanmıyodu ekşide yemiyodum ayyy bunda fenayım daha reglm gecmeden basladı bende bulantılar hala devam ediyor:):)Ya Rabbim hepimizin gönlündekini Hayırlı kılsın İnşAllahhh:)

şuanki durumum böyle hep ekşi turşu yemek yetmiyor düşün suyunu içiyorum ya ne bilim hergün mutlaka erik yiyorum limon vazgeçilmezim tatlıyı seven bi tipim ama yiyemiyorum gram canım çekmiyo ayyy kızım geliyodur İnşallah yaaaaa:):):)

Bende ilk hamilelikte oyleydim :) hamile oldugumu ogrenmemle baslamisti ve cok cok fenaydim. ve hep eksiler tuzlular, tatlidan midem bulaniyordu. ve kizim oldu :) Simdi daha rahatim cok sukur. tatli tuzlu ayrimim pek yok.

aaaa kız da da oluyor muuu :) ?
benımde aklım hep kız ama sürekli erkek olacak belli diyorlar oda başım üstüne tabiki ama işte gönlümden gecıyor benımde kıız :)

Bende ilk hamilelikte oyleydim :) hamile oldugumu ogrenmemle baslamisti ve cok cok fenaydim. ve hep eksiler tuzlular, tatlidan midem bulaniyordu. ve kizim oldu :) Simdi daha rahatim cok sukur. tatli tuzlu ayrimim pek yok.
Ay valla heycanlıydım sizler kızım oldu filan dediniz ya beni bi heycan sardı İnşallah canım ya Allah hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın ve nasip etsin İnşAllah :) kız yoksa sanada erkekmi geliyor nedir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…