2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Muayene 200 tl canım doğum 5000 eğer tüm muayeneyi orda yaparsan biraz yüksek ama ben tedaviyle olduğum için mecbur oraya gidiyorum birde çok memnunum drumdan
Tedavi ileyse bence de gitmelisin canim bastan beri takip eden doktorunu degistirme. Ben ramazan sonrasi ona tupbebek yaptiracaktim ama gerek kalmadi elhamdulillah

Tedavi ileyse bence de gitmelisin canim bastan beri takip eden doktorunu degistirme. Ben ramazan sonrasi ona tupbebek yaptiracaktim ama gerek kalmadi elhamdulillah
çok sevindim iyikide kalmamış çok şükür :) sağlıkla alalım kucağımıza inşallah zor bir süreç çok şükür yaşamamışsın canım

hiç kalabalık olmuyor orası çok güzel tam vaktinde giriyorsun en fazla 5-10 dk beklemişimdir.
Benim de natal klinik agir basiyor jimerin önündeki plazada ibrahim bey ve hemen hemen her hastaneyle anlasmasi var hangi hastanede iatersen dogum yaptiriyor jimer ve pembe mavi hastanelerinde 4000 civari dogumlari hastanelere bakilirsa gayet uygun fiyatlar. Hem de eşim bile o adama bayildi bu adam nereye giderse pesinden gidelim isterse yurt dışı olsun diyo.. Ama bakalim ya üç haftamiz var acele etmeye gerek yok

çok sevindim iyikide kalmamış çok şükür :) sağlıkla alalım kucağımıza inşallah zor bir süreç çok şükür yaşamamışsın canım
Aynen canim o kadar dua ettim ki Rabbim gerek bırakma diye.. Benim esimde problem vardi. Cok üstüne düştüm aktarlarin kapilarinda kaldim vitaminler aldim çok şükür 2.5 ay sonra hamile kaldim

kızlar ya bide bişey sorucam benim saçlar sarı tabiki şuan asla boyatmamda 3 aydan sonra oluyomu bazı dr izin veriyo bazıları vermiyo???mesela şuan gittiğim nayn diyor
2.sorumda dr sormayı unuttum havuza girmemde denize girebilirmiyim sıkıntı filan olmuyor dimi kızlar :)
3.sorumuda sorim bari :) krem fondoten ruj vs kullanıyoruz sıkıntı olmaz dimi ben lens filanda kullanıyorum arada ama hiç birini dr sormak aklıma gelmedi ya heycandan olsa gerek :)

Canım sanırım memnun kalmadın doktordan?

O kadınla ilgili gerçekten olumsuz çok şey okudum.doğrudur değildir bilemem.çok bekletiyormş ama onuda duymuştum.benim özel sağlık sigortam old.için pembe maviye gidiyorum.eğer parasal açıdan uygun ve iyi olsun diyorsan medicabil oktay bey çok süper doktormuş haberin olsun canım

aynen içine hangi dr siniyorsa ona git dr çok önemli seni rahatlatacak hangisiyse ona git cnm

Boya konusunu bilmiyorum canım :)
Makyaj lens de bir sorun yapmıyor kullanabilirsin :)

Denize girebilirsin amaaa her girip çıkmamda muhakkak bikini giyorsan mesela temiz ve kurusuyla değiştirmen gerekiyor o zaman mikrop filan kapmazsın :)

İnş saglıkla kavuşalım hepimiz meleklerimize bir bulantı oluyor hafif geçiyor mide yanması gaz uyku sık wc var belirtiler bastırdı sizde ne durumlar
Amin canim inşallah.
Mide bulantisi hissi bende de var ama boyle kusacak gibi degilim afedersin ama hafif boyle bulanti oluyor. Midede yanma, kokulara karsi hassasiyet ki en rahatsiz edicisi bu. Biraz da agzimda drgisik tatlar oluyor. Inşallah mide bulantisi cogalmadan biter de biraz rahatlariz

bende pembe maviye gidiyorum hangi dr

Boya icin dogal boyalara izin veriyo aslinda doktorlar. Ben yine de boyatmamistim ama.
Makyaj lens normalden daha fazla sikinti degil :)
Denize girebiliyormusuz ama gunese ve temizlige dikkat etmemiz gerekiyor :)

Aynen kuzum inş başlamaz kusmalar atlatırız 3 ayı

Gerçekten çok umutla basladim o kadina ama üç seansta sinir hastası oldum. Maddi bakimdan pek üstünde durmuyorus canim tabi yine de 4.000 den fazla vermem ben kayinpederim acibademe gidelim diyor orada duydugum kadariyla 18-20 bine kadar cikiyormus fiyatlar hayatta vermem o parayi canim saglikli bir gebelik olduktan sonra. Pembe mavide sigorta dahil olunca ne kadar oluyo fiyatlar..

Havuza herkes karsi ama benim doktorda bana ozellikle yüzme onerdi.eskte deniz olmadigina gore havuzda sorun yoktur heralde

aynen canım kesin girerim o zaman temizliğe dikkat edicem ve desene denizden çıkar çıkmaz güneşlenemicemde :)

Boya icin dogal boyalara izin veriyo aslinda doktorlar. Ben yine de boyatmamistim ama.
Makyaj lens normalden daha fazla sikinti degil :)
Denize girebiliyormusuz ama gunese ve temizlige dikkat etmemiz gerekiyor :)
bende boyatmım o zaman ya içime sinmez emzirirken peki oluyomu acaba siyaha geçiş yapabilseydim en azından sorun olmazdı boya:)

hadi gözün aydın darısı başıma artık :) kaldı 7 saat :)

maşallah canım darısı basımaa

Ben ağlamıştım hiç kendimi tutmaya çalışmadım :) hayırlı olsun canım sağlıklıca alalım kucaklarımıza

gözün aydın canım Amin İnşallah :)

Ben ağladım top gibi birseydi ama bebeğim diye gözlerim doldu hemem

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar :) şimdi akşam randevusu olanları bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…