2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende oluyor kuzum kuruluktan havadan ve anladım kı gazdan oluyor kanım

ay iyiki döndün canım yarın sorucam tekrar.2 kere test yapıldı en sonuncusu ekimde ama internet yokmy işte el ayak kaşıntısına direk yazıyor kolestaz dıye ınsan korkuyor.
belkı gene yapar her ıhtımale karsı test.senınde ozellıkle el ayaklarmı canım?

el ayaklarım şişilikten kaşınıyor galıba benım bı ara ınanılmaz vardı safraya bakılsın demıstı doktorum sonra geçti boyle damarlarım kasınıyor gıbıydı

Hiç fark etmez markası hepsi aynı iş için. Depend ı kızkardeşim aldı memnundu.

Kanguru ben aldim öneren de çok hiç önermeyende.Bence önemli olan kaliteli markalardan almak yoksa cocugun rahat etmesi mumkun degil saglikli da degil.Ben ergobaby aldim pahalli gelirse bircok ikinci elde var onlarada bakilabilir
Onerilenler 500 lira civarı kullanilmasida garanti değil şimdilik kaldı kanguru
Sling yaptiricam en azindan çocuk sever mi ben kullanirmiyim o belli olur

Ben bebek için sırt cantasi aldım bezi kıyafetleri vs.ona koyarim kendimede küçük valiz hazırlarim kıyafetler süt makinası vs. Onları koyarım.ilk bebegimdede öyle yapmıştım. Sezeryanliydim bazen çok kötü ağrı oluyor yaninizda kalana kolay olur

Valla kaybedecek birseyim yok zaten deniycez mecbur nasrettin hica misali isigi gorunce gelir belki

Ben benim sevdicege dedim yaparmisin bana allah askina yapmayayim baska ne istersen yaparim dedi ama 36 dan sonra baslamayi dusunuyorum
Ben 35ten sonra yaptım 37de doğurdum çokta yapamadım ama. Bence faydası oldu epizyo kesi yırtılma vs yoktu.

Üyeyim ama her yazılanı o kadar dikkatli okumadım , doktorların da üye olduğunu senden öğrendim diyebilirim.
Ama çok havalı oldukları kesin, hele ki ssvd yaptılarsa ooo :)
Bi de blw grubu vR, onlar da çok bilmiş, bilmeyen biri yazdığında bilmeden konuştuğunda bile çok çabuk bir şekilde kırabiliyorlar..

Artik kendime bir tane su fotografcilarin Kullandigi ayakli lambalardan alicam. Veririm alttan isigi. Hem cocuk isiga donsun hemde ben arada masaji yapayim
Bence dönecek ya. Ne bileyim benim oglan döndü ya rahatlığım ondan herhalde. Doktora demistim o zaman dönmezse ne olur sancıya kadar bekleriz o zaman bile dönüyorlar olursa dönmezse kendi sancınla gelirsin sezeryan olursun demişti.

Çok güzel bir sistem varmış ya çok sevdim, bende çok gerginim zaman azaldıkça heyecan artıyor bir yanım hemen kucağıma almak istiyor bir yanım aman içerde iyi diyor karman çorman duygular içimdeyim
Ben 30 kadar içerde dursun dedim. Sonra baktım inlemeler sızlanalar başladı , 9 ay çok uzun bir süreçmiş demeye başladım, :)

Erken degil mi acaba son 2 hafta diyorlar. Bir de benim arkadaslar son 2 hafta ahududu cayi ic dediler ama zaten sanirim ben normal yapamicam son bikac gundur korku geldi, dusununce bile carpinti oluyorum. sezeryan isticem.

Ahududu çayı nasıl oluyor canım, kurusu filan mı var alayım onu ben. Bence doğumdan hiç korkma, sonuçta herkes bu güne kadar yapmış biz de yaparız

Ben 35ten sonra yaptım 37de doğurdum çokta yapamadım ama. Bence faydası oldu epizyo kesi yırtılma vs yoktu.

Günde bir kere mi yapıcaz 5dk falan gibi.

AA ne kadar rahat bir yöntem, benim ki hem nst hem ultrason , ufak tefek sancılar da çıkınca alma diye bile diretti..

Valla çalışıyor musun dedi evet dedim, 32de gel asistandan hangi raporu istersen al dedi. Devam etmek istiyorsan ya da iatemiyorsan ona göre dedi Benim dr rahat galiba, sordu bir sıkıntın var mı diye yok dedim

Iste o sanci gelmesi su gelmesi olaylari beni cok korkutmaya basladi. Bakalim bu persembe belli olacak ne yapacagimiz.

Ben de hic bilmiyorum ama aktarlarda vardir mutlaka.

Geldim kızlar kontrolden Bizim paşa baş aşağıya dönmüş. Doğum pozisyonunda dedi doktorumuz. 1975 gram 44 cm olmuşuz. 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi benden haberler böyle
Hadi gözün aydın,aynıymışız seninle yarın da benim kontrolüm var,2 kg civarıdır benimki de heralde,yarın yazarım

Sezeryanın üstüne mi mormal yapacaksın canım

Ben bir kere 5 dk kadar yapıyordum. Bunda da yapacagım insaaalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…