- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.341
Şekerin için de çok sevindim cnm. Benim de bugün endokrin kontrolüm vardı insüline devam edicem aynı dozda. Bi benim şeker düzene giremedi sanırım:/İnsallah canm ya yavrumda annesi gibi aceleci cikti ikimizde kavusmaya acele ediyoruz galiba ama bi iki hafta daha beklerse daha iyi olucak birde cok şükür sekerim cok ama cok duzene girmis bi yandan onada sevindim hakkimizda hayırlısi olsun canm bu subat bebekleri cok sabrsz ciktilar
Cati Muayenesi yapti rahimda acilma var birde yumsama var dedi ama inan o parmak atmasi varya okadar canimi yakti ki halada agrisi var canm evet ya hic sorma doktorumda dedi bu cocugu kendin gibi aceleci yaptin diye bakalim hakkimizda hayırlısi dua edin bnm icinCati muayenesi dogumu baslatmaz ki. Vajinal ultrason gibi. Sanirim seninkini yapanin tecrubesi yoktu. Neyse bakalim zaten artik 35. Haftadadin kilosu 2 yi gecti birsey olmaz artik :)
Butun hamileligin boyunca panikle 9 dogurdun cocuguda aceleci yaptin gordun mu :) haberdar et bizide gelismelerden :)
Kızımda çatı muayenesi olmadan doğuma gittim. O yüzden emin değilim ama aynı şey olduğunu düşünüyorum. Korkulacak bişey değil yaniBu çatı muayenesi dediğiniz şeyden korkmalı mıyım bilmiyorum ama bişey soracağım. Geçen hafta suyum geldi sanıp acile gitmiştim ve doktor alttan açılma var mı diye bakmıştı. Aynı şey mi? Yoksa çatı muayenesi daha farklı şekilde yapılan bir muayene mi?
Açılma ne kadarmış acaba canım söyledi mi. 2 cm Açılmayla bir iki hafta bekleyenler olabiliyor mesela. Benim de geçen hafta rahim ağzı yumuşamış demiştiCati Muayenesi yapti rahimda acilma var birde yumsama var dedi ama inan o parmak atmasi varya okadar canimi yakti ki halada agrisi var canm evet ya hic sorma doktorumda dedi bu cocugu kendin gibi aceleci yaptin diye bakalim hakkimizda hayırlısi dua edin bnm icin
Allah yardımcın olsun cnm. Demekki bebek hareketlerine çok dikkat etmek gerekiyor. Rahim ağzının önceki muayenende açıldığını farketmemişlermiydi? Birden mi açılıyor bu rahim ağzınemesis katreinur @mucka @abc3 mabada @gsm_lee @fbtl
Saolun kizlarrrr hic agrim szm yoktu sadece bebek hareketleri azalmisti drmi aradim acile git dedi gittim acilde cati muayenesi yapti cok igrenc bsymis baslamayan sancimi baslatti sonra dogum başlamış burda kuvez yok yogum vakim unite yok baska haftaneye git dediler doktorumu aradim gel dedi gittik esimle doktorumda cati muayenesi yapti nst ultrason yapti rahimda yumuşama var rahim aginda aciklik var dedi ama hic sanci cikmadi ciğer gelistirici igne yapti serum takildi bugun konturol altinda tutucaz korkma artik dogum olsada bebek kuveze girmez insallah dedi
nemesis katreinur @mucka @abc3 mabada @gsm_lee @fbtl
Saolun kizlarrrr hic agrim szm yoktu sadece bebek hareketleri azalmisti drmi aradim acile git dedi gittim acilde cati muayenesi yapti cok igrenc bsymis baslamayan sancimi baslatti sonra dogum başlamış burda kuvez yok yogum vakim unite yok baska haftaneye git dediler doktorumu aradim gel dedi gittik esimle doktorumda cati muayenesi yapti nst ultrason yapti rahimda yumuşama var rahim aginda aciklik var dedi ama hic sanci cikmadi ciğer gelistirici igne yapti serum takildi bugun konturol altinda tutucaz korkma artik dogum olsada bebek kuveze girmez insallah dedi
Bn baska bi doktora gittim canm seker icin cunku bnm dahiliye doktorum cok rahat biriydi bugun baska drya yaptrdim sonucum aclik 88 tokluk 120 cikti bugunku dr senin sekerin yokki dedi cok şaşırdım hatta tokluk vermeden once kahvaltida tost birde sekerli cay icmistim bn yuksek cikicagni dusunmustum ama tam tersi cok iyi cikmi bu degerdeki birinde seker olmaz ki dedi anlamadim bu isten biseyŞekerin için de çok sevindim cnm. Benim de bugün endokrin kontrolüm vardı insüline devam edicem aynı dozda. Bi benim şeker düzene giremedi sanırım:/
KİZlr erken dogum riskim varmis yatisim yapilicakmis dua edin
Maşallah canım daha iyi olursunuz insallahSelam kizlar. Sanki dogurmamis gibi her gün burayı okumaya devam ediyorum :)) bağırsak beslenmesine geçildi elhamdülillah doktorumuz biraz daha bekleyeceğiz bu şekilde dedi. Sonra da emme refleksi için beklicez dedi. Gelişince de inşallah emzirme döneminde geçeriz. Tabi ben böyle yazıyorum ama hepsi ha deyince olcak şeyler değil doktor her gün sabır diyor bana gerçekten sabrimin sinandigi zor bir süreç oldu bana ama meyvesi tatlı olacak insallah aceleci sipamla. Neyse bizden haberler bu şekilde. Sağlıklı doğumlar hepinize öpüyorum siziii
Öyle gerçekten canım cahillik var bizde çokkkkEvet canım, üstelik nasıl kullanacağını, nelere dikkat edeceğini filan da anlatacaklarmış :) buraya gelince bizim ülkenin haline bir kez daha üzüldüm gerçekten. Her konuda nasıl da aşağı çekiliyoruz
Canim geçmiş olsun inşallah doğsa da kuveze girmez baya büyüdü bebeğin doktor kontrolundesin şu an içini ferah tutnemesis katreinur @mucka @abc3 mabada @gsm_lee @fbtl
Saol canm Allah razı olsun Gecen sali konturolda hersey yolundaydi ama bu uc gundur cati agrisi birde cok baski vardi vajinamda birde bebek hareketleri cok azdi bnde doktorumu aradim doktorum dedi acile git nst baglasinlar bi gittim alttan muayene ettiler açıklık var yumsama var dogum başlamış bn sok oldum tabi doktorumu aradim gel dedi eve geldim banyomu ettim dogum olabilir diye esimle gittik evet acilma var yumsama var ama sanci yok beklicez bi iki gun igneler serumlar yapildi bakalim durdurabiliceklermi yoksa dogum olucakmiAllah yardımcın olsun cnm. Demekki bebek hareketlerine çok dikkat etmek gerekiyor. Rahim ağzının önceki muayenende açıldığını farketmemişlermiydi? Birden mi açılıyor bu rahim ağzı
Saol kuzum cok korkmustum paniklemiştim ama doktorumda ayni şeyleri soyleyince rahatladim hayırlısi olsun bnm yavrum acele ediyo galiba cikmaya:)Ay gecmis olsun cnm neyseki erken dogum donemini gecti sayilirsin insallah bisey olmaz dogsa bile bebeginde iyi olucakya. Allah yardimicin olsjn canim moralini bozma
Amin saol canm insallah dogsada kuceze girmez diye dua ediyorumMaşallah canım daha iyi olursunuz insallah
Öyle gerçekten canım cahillik var bizde çokkkk
Canim geçmiş olsun inşallah doğsa da kuveze girmez baya büyüdü bebeğin doktor kontrolundesin şu an içini ferah tut
Uzun sure sonra anca girebildim evet cnm sekerin gayet guzel ben her sabah kendim olcuyorum yedikten sonrada olcuyorum dikkat ettigim halde 140 160 cikiyo tokluk dikkat etmesem ne olur bilmem ama seninki cok guzel masallahBn baska bi doktora gittim canm seker icin cunku bnm dahiliye doktorum cok rahat biriydi bugun baska drya yaptrdim sonucum aclik 88 tokluk 120 cikti bugunku dr senin sekerin yokki dedi cok şaşırdım hatta tokluk vermeden once kahvaltida tost birde sekerli cay icmistim bn yuksek cikicagni dusunmustum ama tam tersi cok iyi cikmi bu degerdeki birinde seker olmaz ki dedi anlamadim bu isten bisey
Onu hic sormamışım canm ya o panikle aklima gelmedi yarin doktorum geldiginde sorarimAçılma ne kadarmış acaba canım söyledi mi. 2 cm Açılmayla bir iki hafta bekleyenler olabiliyor mesela. Benim de geçen hafta rahim ağzı yumuşamış demişti
Doğru canım anca adapte oluyorsundur son eksiklerinide tamamla seni burda görmek istiyoruz merak ediyoruz :) Doktorunşa tanışınca bebiş hakkında bizi bilgilendirmeyi unutma :)
Saol canm ama bnm anlamadigim bugun gittigim dr endokrin dr o dediki aclik ver sonrada kahvalti yap tost ye sekerli cay ic bnde aynisini yaptim sonra sonucu almaya gittim dr senin hic sekerin yokki bnde nasil yok dedim sekeri olanlarin sekeri boyle cikmaz yuksek cikar dedi acaba bi anda seker yok olurmu kiUzun sure sonra anca girebildim evet cnm sekerin gayet guzel ben her sabah kendim olcuyorum yedikten sonrada olcuyorum dikkat ettigim halde 140 160 cikiyo tokluk dikkat etmesem ne olur bilmem ama seninki cok guzel masallah
2haftaya doğurursun dedi birisibenim de hiç düşük veya erken doğum riskim olmadı en baştan beri. Bi kere kanama leke bile geçirmedim. Anneler de hep der bebek aşağıya inince doğar diye ama benimki baştan beri aşağıdaydı zaten. Bence olmayacak öyle bişey olsa anlardık herhalde. Kasılma bile yok bende, hiç bir yerim ağrımıyor
karnı büyümeyenlere benide ekleyin. daha geçen biriyle konuşuyoruz hamileyim dedi. 4 aylık falan mı diyor.
Nemesisin boyu uzun biliyorum da sizin de mi uzun kızlar:) bence uzun boyluların çok karnı büyğmese de olur:))) ama 1.50 boyla yer bulamayınca mecbur bu bebiş bi tarafa büyüyeceknerdeyse kızımı doğurduğum kiloya geldi. Biraz daha durması için bu göbüşün daha da büyümesi lazım:)
Selam kizlar. Sanki dogurmamis gibi her gün burayı okumaya devam ediyorum :)) bağırsak beslenmesine geçildi elhamdülillah doktorumuz biraz daha bekleyeceğiz bu şekilde dedi. Sonra da emme refleksi için beklicez dedi. Gelişince de inşallah emzirme döneminde geçeriz. Tabi ben böyle yazıyorum ama hepsi ha deyince olcak şeyler değil doktor her gün sabır diyor bana gerçekten sabrimin sinandigi zor bir süreç oldu bana ama meyvesi tatlı olacak insallah aceleci sipamla. Neyse bizden haberler bu şekilde. Sağlıklı doğumlar hepinize öpüyorum siziii
Şu göbeğin bir fotosunu koysana cidden merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?