2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şekerin için de çok sevindim cnm. Benim de bugün endokrin kontrolüm vardı insüline devam edicem aynı dozda. Bi benim şeker düzene giremedi sanırım:/

Cati Muayenesi yapti rahimda acilma var birde yumsama var dedi ama inan o parmak atmasi varya okadar canimi yakti ki halada agrisi var canm evet ya hic sorma doktorumda dedi bu cocugu kendin gibi aceleci yaptin diye bakalim hakkimizda hayırlısi dua edin bnm icin

Kızımda çatı muayenesi olmadan doğuma gittim. O yüzden emin değilim ama aynı şey olduğunu düşünüyorum. Korkulacak bişey değil yani

Açılma ne kadarmış acaba canım söyledi mi. 2 cm Açılmayla bir iki hafta bekleyenler olabiliyor mesela. Benim de geçen hafta rahim ağzı yumuşamış demişti

Allah yardımcın olsun cnm. Demekki bebek hareketlerine çok dikkat etmek gerekiyor. Rahim ağzının önceki muayenende açıldığını farketmemişlermiydi? Birden mi açılıyor bu rahim ağzı

Ay gecmis olsun cnm neyseki erken dogum donemini gecti sayilirsin insallah bisey olmaz dogsa bile bebeginde iyi olucakya. Allah yardimicin olsjn canim moralini bozma

Şekerin için de çok sevindim cnm. Benim de bugün endokrin kontrolüm vardı insüline devam edicem aynı dozda. Bi benim şeker düzene giremedi sanırım:/
Bn baska bi doktora gittim canm seker icin cunku bnm dahiliye doktorum cok rahat biriydi bugun baska drya yaptrdim sonucum aclik 88 tokluk 120 cikti bugunku dr senin sekerin yokki dedi cok şaşırdım hatta tokluk vermeden once kahvaltida tost birde sekerli cay icmistim bn yuksek cikicagni dusunmustum ama tam tersi cok iyi cikmi bu degerdeki birinde seker olmaz ki dedi anlamadim bu isten bisey

KİZlr erken dogum riskim varmis yatisim yapilicakmis dua edin

Maşallah canım daha iyi olursunuz insallah

Öyle gerçekten canım cahillik var bizde çokkkk
Canim geçmiş olsun inşallah doğsa da kuveze girmez baya büyüdü bebeğin doktor kontrolundesin şu an içini ferah tut

Allah yardımcın olsun cnm. Demekki bebek hareketlerine çok dikkat etmek gerekiyor. Rahim ağzının önceki muayenende açıldığını farketmemişlermiydi? Birden mi açılıyor bu rahim ağzı
Saol canm Allah razı olsun Gecen sali konturolda hersey yolundaydi ama bu uc gundur cati agrisi birde cok baski vardi vajinamda birde bebek hareketleri cok azdi bnde doktorumu aradim doktorum dedi acile git nst baglasinlar bi gittim alttan muayene ettiler açıklık var yumsama var dogum başlamış bn sok oldum tabi doktorumu aradim gel dedi eve geldim banyomu ettim dogum olabilir diye esimle gittik evet acilma var yumsama var ama sanci yok beklicez bi iki gun igneler serumlar yapildi bakalim durdurabiliceklermi yoksa dogum olucakmi

Ay gecmis olsun cnm neyseki erken dogum donemini gecti sayilirsin insallah bisey olmaz dogsa bile bebeginde iyi olucakya. Allah yardimicin olsjn canim moralini bozma
Saol kuzum cok korkmustum paniklemiştim ama doktorumda ayni şeyleri soyleyince rahatladim hayırlısi olsun bnm yavrum acele ediyo galiba cikmaya:)

Amin saol canm insallah dogsada kuceze girmez diye dua ediyorum

Uzun sure sonra anca girebildim evet cnm sekerin gayet guzel ben her sabah kendim olcuyorum yedikten sonrada olcuyorum dikkat ettigim halde 140 160 cikiyo tokluk dikkat etmesem ne olur bilmem ama seninki cok guzel masallah

Doğru canım anca adapte oluyorsundur son eksiklerinide tamamla seni burda görmek istiyoruz merak ediyoruz :) Doktorunşa tanışınca bebiş hakkında bizi bilgilendirmeyi unutma :)

Evet canım, her şey başka gerçekten :) yarın buranın saatiyle 14:00 de randevum. Yani sizde 22:00 olacak :) ben çıkıp eve gelince yazarım tabi siz sabah görebilirsiniz :)

Uzun sure sonra anca girebildim evet cnm sekerin gayet guzel ben her sabah kendim olcuyorum yedikten sonrada olcuyorum dikkat ettigim halde 140 160 cikiyo tokluk dikkat etmesem ne olur bilmem ama seninki cok guzel masallah
Saol canm ama bnm anlamadigim bugun gittigim dr endokrin dr o dediki aclik ver sonrada kahvalti yap tost ye sekerli cay ic bnde aynisini yaptim sonra sonucu almaya gittim dr senin hic sekerin yokki bnde nasil yok dedim sekeri olanlarin sekeri boyle cikmaz yuksek cikar dedi acaba bi anda seker yok olurmu ki

Kızlar o bizim Teyzelerin söylentisi. Ben daha 20 li haftalarda kitapta okumuştum. Kadının vücut tipine göre bile karın şekli değişiyormuş. Şu anda iyice büyüyen karın tabi ki bir yöne hareket edecek. Sizde aşağı doğru büyümüştür, sık ayın kendinizi.

Evet canım ben de buna İnanıyorum, biz nemesisle aynı boydayız hemen hemen. Ben de hala montumun fermuarını çekebiliyorum. Arkadan görsen hamile değilsin dersin. Bizimkiler gövdede çok yer buluyor sanırım

Güzel gelişmeler okuyunca çok mutlu oluyorum. Devamı gelsin inşallah. Dün inst da 23 haftalık doğan ikizlere denk geldim. Şimdi kocaman olmuşlar. Sabrı zor ama eve geldikten sonrası çok güzel olacak canım, kendine çok iyi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…