2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar soldan soldan batmalar yasıyorum mınık mınık acıyor yalancı sancı mı acaba nedır bu ya kotu oldum birden

2haftaya doğurursun dedi birisi benim de hiç düşük veya erken doğum riskim olmadı en baştan beri. Bi kere kanama leke bile geçirmedim. Anneler de hep der bebek aşağıya inince doğar diye ama benimki baştan beri aşağıdaydı zaten. Bence olmayacak öyle bişey olsa anlardık herhalde. Kasılma bile yok bende, hiç bir yerim ağrımıyor

Merhaba hanımlar nasılsınız ben evde takılıyorum. Sıkıldım artik biraz çok is de yapamiyom sizler nasilsınız?
bende bu haftayı saymazsam 2 haftam kaldı evde takılmama inşallah.Sabahları sürünerek kalkıyorum artık biran önce biter inşallah.Evdede duramıyorum orayı burayı düzenle sonra gece uykusu gidiyor oram buram ağrıyor

Diyet yapıyor musun canım şeker neden o kadar etkiledi acaba

Beni de gören çok durmazsın diyor göbeğim çok büyüdüğğ için sanırım

Kızlar soldan soldan batmalar yasıyorum mınık mınık acıyor yalancı sancı mı acaba nedır bu ya kotu oldum birden
Benimde geçenlerde oldu. Magnezyuma başladım hemen. Başladım başlayalı hiç ağrım sancım olmadı Eğer içmiyorsan bir doktoruna sor istersen cnm

Benim 8 haftalıkken oldu onda da hiçbir sey cıkmadı para kadar bır kamndı yerlesme kanı vs olabılır dediydı doktor geçen haftaya kadar ne agrım ve sızım vardı aynen cok ıyıydım bebek kılo aldıkca asagıya kaydı karnım zaten kılolu basladıgım ıcın kılomdan cocuk hıc yukarı cıkamadı bence heğ asagıdaydı gobusum yukardaydı
hıc banada doktor erken dogum olur vs demedı ama elelam cıdden artık o kadar konusuyor kı o moda gırdım korkuyorum
bazı ınsanlar ılk gunden berı asagıda tasırmıs 40 haftayı bıle gecermiş ama yınede benı endıselendırdı bu durum aksam soracagım

Benimde geçenlerde oldu. Magnezyuma başladım hemen. Başladım başlayalı hiç ağrım sancım olmadı Eğer içmiyorsan bir doktoruna sor istersen cnm
ıcıyorum kuzum 2 aydır sabah aksam yemek öncesı magnezyum belden dolayı

KİZlr erken dogum riskim varmis yatisim yapilicakmis dua edin
canım gecmıs olsun hakkında hayırlısı olsun
neden erken doğum riskin varmış ne dedi dooktor bizi haberdar et endişelenme sakın sakin ol dua et bol bol

benim karnım hep aşağıda ona kalsa resmen şeyimin üstünden başlıyor karnım ama herhangi bir sıkıntı yada erken doğum riski yok çok şükür.Sadece baskıdan dolayı bacak aram çok ağrıyordu onada magnezyumla çözüm bulduk.doktorunun ne dediği önemli boşver el alemi bana çalışabilir raporu vermezdi sorun olsa hala çalışıyorum bak

Meraba kızlar.sayfaya her girdigimde korku ile açıyorum kim doğurdu diye Allah sag salim kavuştursun inş bebislere
Benimde erken doğum riskim vardı 32.haftada izne ayrıldım o yüzden lakin doktor ne kadar az yorarsan o kadar gününü tamamlar dediği halde hiç oturmuyorum.3 yaşında çok haraketli bir oğlum var.son iki gündür kirilan pastel boyasinin parcalarini buldukça duvar cam kapı dolap boydan boya karaliyor elim bez ve cife yapıştı. Sancim oluyor karnım şişiyor ama yapmak zorundayım her işi dün oturdum ağladım sinirimden.39 u bulucagini hiç sanmıyorum ama napalim hayırlısı

Birak boyali kalsin yahu. Canindan ve en onemlisi bebenin sagligindan onemlimi. Diger sipaninda yaraticiligi gelisiyor demek ki :)

Ayy çok iyi anlıyorum seni 3 yaşında kızım var yapma dedikçe daha çok yapıyor. Oğlunun kendine ait odası varsa sadece orayı boyamasına izin versen yada tüm boyaları kaldırsan iyi olur sanki ( tabi o zaman da başka bi yaramazlık bulacaktır) ama mümkün olduğunca yat boşver sağlığın ve bebisin daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…