2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ahhh bizim heyecan dolu annemiz, birazcık sakin ol canım benİm. Bu haftaya kadar geldin. Bundan sonra her şey yolunda gidecek inşallah. Artık bebeğin küçük değil, hemen bile doğsa dış dünyaya hazır. Sen sakinleş ki bebek de içeride heyecan yapmasın. Unutma ki berkler annelerini duyuyor, ikna et onu içerde Dursun birazcık daha. Zaten hastanedesin, bu serumla bir süre daha bekler diye düşünüyorum.

Cok saol kuzum ya bugun cok panikledim ama suan cok sakinim cok şükür artik erken dogum sayılmıyormuş Allahi izniyle bekler eger beklemezsede kuveze bile girmez belki dedi doktorum cok şükür suanlil hersey yolunda konusiyim bakim ikna edebilicekmiyim yavrumu bnm gibi aceleci degldr insallah :)))

Yeterki sen iste kiz :) ben ve olmaya yuz tutmus gobusum :)

Anaaaa harbiden sekiz aylık gibi değil göbüş, bir de derler ya kız bebekte yayvan olur diye cidden öyle. Benimki önde top gibi :) ve sanırım benim minik adam hamakta yatar gibi yatıyor orada :) çünkü kafayı sağ yanda, ayakları sol yanda hissediyorum bu günlerde :)

Cnm baya aceleci cikti bebis merak ettim kac cmmis aciklik sen hissetinmi bisi agri sizi vs birde kilo kac ben dun muayne oldum 2580 gr dedi korkma kuveze girmez artik dogsa bile şaşırdım baya :)

Benimki dimdik ayakta ya :))
Evet kimse 8 aylik demiyor. Onden arkadan bakincs hic birsey yok yandan bakman lazim anlaman icin

nemesis benzerlik ve zevklerimize bir şey daha ekliyorum, üzerine bastığın halının aynısı benim mutfak halım :)

Benim mutfaktada var aynisi :))) hol ve mutfak set halinde

Cnm baya aceleci cikti bebis merak ettim kac cmmis aciklik sen hissetinmi bisi agri sizi vs birde kilo kac ben dun muayne oldum 2580 gr dedi korkma kuveze girmez artik dogsa bile şaşırdım baya :)
Senin sancılar ne alemde canım. Maşallah büyümüş baya kuzucuk artık tehlikeleri dönemleri geçtik çok şükür

Senin sancılar ne alemde canım. Maşallah büyümüş baya kuzucuk artık tehlikeleri dönemleri geçtik çok şükür
Cok sukur duruldu cnm nst de arada çıkıyor hazırlık sancısı dedi normalmis artik magvital la duzeldim biraz daha kilo alsin bebek öyle gelsin 35+ yim cunku :)

Kuvez işi hiç belli olmuyo cnm küçük doğup hiç girmeyen de var. Vaktinde doğup giren de. Kardeşim geçen hafta 39. Haftasında doğum yaptı bebiş 4 5 gün küvezde durdu solunum sıkıntısından dolayı. Hiç takılma o yüzden

Aciklik kac oldugunu sormak aklima gelmedi canm dr esime biseyler anlattida esim hic bisey anlamamis 2450 grm olmuş agrim sızım yoktu ama tek cati agrisi vardi vajinamda cok baski agri bicak saplaniyor gibi agri hissediyordum bundan baska bsy yoktu canm ne olduysa bu bir haftada oldu

Evet canm ayni şekilde anlatti doktorumda ama bugun mesai saati disinda gittigimiz icin nstyi dogumdan sonra yatis yapiyorlar ya orda cektik cok guzel bsy di ya kapilari suslu odalar bebek aglama sesleri ay Allah hepimizin yavrularimizi sag salim kucagmiza almayi nasip etsin

Şükürler olsun daha güzel haberlerinizi duyucaz hep beraber

Geçmiş olsun canım öncelikle korkma arkaďaşlar söylemiş zaten ama haftan ileri artık bana da 32 de rahim ağzı yumuşamış demişlerdi hatta kasılmalarım da vardı ama doktorun verdiği ilaç geçirdi kasılmaları. Doktor bana o zaman 35 e kadar sabret demişti. Sen gelmişsin artık 35e. Ilk doğumda da 37de 2 cm açılmam vardı. 39 da doğdu oğlum. Bir iki hafta daha durdururlar inşallah durmazsa da kurtarır artık. Hayırlısı olsun.

Şu an kaç haftalıksın canım tam

Cok saol canm cok teşekkür ederim insallah benm bebiste biraz sabreder ilaclar ise yarar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…