- 30 Mart 2013
- 1.597
- 433
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.321
Iğne ile iki hafta daha durururlar inşallah canm 37 den sonra erken doğum sayılmıyor çok geçmiş olsunKİZlr erken dogum riskim varmis yatisim yapilicakmis dua edin
Benim çok büyümedi de, 32hafta deyince şaşırıyorlar
Benimde karnım büyümedi. İç karnın geniş olmasıyla alakalı bişeymiş galiba
karnı büyümeyenlere benide ekleyin. daha geçen biriyle konuşuyoruz hamileyim dedi. 4 aylık falan mı diyor.
Canım hayırdır ne oldu bi sorunun yoktu sanırımKİZlr erken dogum riskim varmis yatisim yapilicakmis dua edin
İkinci doğumda da yapılıyor mu ben yapılmaz sanıyordum. Sonuçta çatımız uygunki bi doğum yapmışız ne gerek var kiBende Dr uma istemiyorum dedim istemezsen yapmam dedi ikinci doğumum ilk doğumuda aynı Dr la yapmıştım
ahahaa bol bol gaz yapacak şeyleri ye. o zamanlar benim karın davul gibi oluyorNemesisin boyu uzun biliyorum da sizin de mi uzun kızlar:) bence uzun boyluların çok karnı büyğmese de olur:))) ama 1.50 boyla yer bulamayınca mecbur bu bebiş bi tarafa büyüyeceknerdeyse kızımı doğurduğum kiloya geldi. Biraz daha durması için bu göbüşün daha da büyümesi lazım:)
okumakla kalma. yaz sürekli. aklımız hep sizlerde çünkü :)Selam kizlar. Sanki dogurmamis gibi her gün burayı okumaya devam ediyorum :)) bağırsak beslenmesine geçildi elhamdülillah doktorumuz biraz daha bekleyeceğiz bu şekilde dedi. Sonra da emme refleksi için beklicez dedi. Gelişince de inşallah emzirme döneminde geçeriz. Tabi ben böyle yazıyorum ama hepsi ha deyince olcak şeyler değil doktor her gün sabır diyor bana gerçekten sabrimin sinandigi zor bir süreç oldu bana ama meyvesi tatlı olacak insallah aceleci sipamla. Neyse bizden haberler bu şekilde. Sağlıklı doğumlar hepinize öpüyorum siziii
karnı büyümeyenlere benide ekleyin. daha geçen biriyle konuşuyoruz hamileyim dedi. 4 aylık falan mı diyor.
KİZlr erken dogum riskim varmis yatisim yapilicakmis dua edin
Ben oğlumu şırınga ve kaşıkla besledim. Hastanede şırınga kullandılar biberon kullanmıyorlar. Cam bardak ve çay kaşığı ile besledim sonrada zaten az birsey iciyorlar bebekler malum.O jeli soracağım ben de inşallah uyguluyorlardır burada da.
Kızlar gebe eğitiminde yanınıza bardak ve kaşık alın eğer bebek ememezse sütü sağıp kaşıkla veriyoruz demişlerdi. Size dediler mi böyle bişey. Nasıl bi kaşık olmalı acaba çay kaşığı gibi bişey mi silikon mama kaşıklarından mı
Bende aynı şekilde söyledim Dr um da sadece çatının uygunluğuna bakmıyoruz açılma var mı diye bakıyoruz dedi birde doğumu tetikliyormus o yüzden de yapıyoruz dedi bende istemiyorum dedim Tamm dediİkinci doğumda da yapılıyor mu ben yapılmaz sanıyordum. Sonuçta çatımız uygunki bi doğum yapmışız ne gerek var ki
Benimde karnım büyümedi. İç karnın geniş olmasıyla alakalı bişeymiş galiba
KİZlr erken dogum riskim varmis yatisim yapilicakmis dua edin
Ya ne güzelmiş puset olmadan bebeği vermemeleri guvenlik anlayışına bak.bizde hala ön koltukta çocukla oturanlar var
Neden canım gayet iyiydin
Hımm tmm o zaman cam bardak ve çay kaşığı koyayım ben çantaya. İnşallah güzelce emerler de gerek kalmaz kullanmayaBen oğlumu şırınga ve kaşıkla besledim. Hastanede şırınga kullandılar biberon kullanmıyorlar. Cam bardak ve çay kaşığı ile besledim sonrada zaten az birsey iciyorlar bebekler malum.
Siz bi de iki kova kadını olacaksınız eşine allah kolaylık versin gerçekten
bende kova burcuyum ama kova burcunun erkeği nasıl olur hiç fikrim yok yaşayıp görcez artık
Ciğer geliştirici de yapılmış dr un da dediği gibi bi sorun olmaz artık inşallah canım. Yine de inşallah biraz daha durur aceleci kuzu:) haberdar et bizi mutlakanemesis katreinur mucka abc3 mabada @gsm_lee fbtl
Saolun kizlarrrr hic agrim szm yoktu sadece bebek hareketleri azalmisti drmi aradim acile git dedi gittim acilde cati muayenesi yapti cok igrenc bsymis baslamayan sancimi baslatti sonra dogum başlamış burda kuvez yok yogum vakim unite yok baska haftaneye git dediler doktorumu aradim gel dedi gittik esimle doktorumda cati muayenesi yapti nst ultrason yapti rahimda yumuşama var rahim aginda aciklik var dedi ama hic sanci cikmadi ciğer gelistirici igne yapti serum takildi bugun konturol altinda tutucaz korkma artik dogum olsada bebek kuveze girmez insallah dedi
İnsallah canm ya yavrumda annesi gibi aceleci cikti ikimizde kavusmaya acele ediyoruz galiba ama bi iki hafta daha beklerse daha iyi olucak birde cok şükür sekerim cok ama cok duzene girmis bi yandan onada sevindim hakkimizda hayırlısi olsun canm bu subat bebekleri cok sabrsz ciktilarCiğer geliştirici de yapılmış dr un da dediği gibi bi sorun olmaz artık inşallah canım. Yine de inşallah biraz daha durur aceleci kuzu:) haberdar et bizi mutlaka
Cati muayenesi dogumu baslatmaz ki. Vajinal ultrason gibi. Sanirim seninkini yapanin tecrubesi yoktu. Neyse bakalim zaten artik 35. Haftadadin kilosu 2 yi gecti birsey olmaz artik :)nemesis katreinur mucka abc3 mabada @gsm_lee fbtl
Saolun kizlarrrr hic agrim szm yoktu sadece bebek hareketleri azalmisti drmi aradim acile git dedi gittim acilde cati muayenesi yapti cok igrenc bsymis baslamayan sancimi baslatti sonra dogum başlamış burda kuvez yok yogum vakim unite yok baska haftaneye git dediler doktorumu aradim gel dedi gittik esimle doktorumda cati muayenesi yapti nst ultrason yapti rahimda yumuşama var rahim aginda aciklik var dedi ama hic sanci cikmadi ciğer gelistirici igne yapti serum takildi bugun konturol altinda tutucaz korkma artik dogum olsada bebek kuveze girmez insallah dedi
Evet doğru bildinNemesisin boyu uzun biliyorum da sizin de mi uzun kızlar:) bence uzun boyluların çok karnı büyğmese de olur:))) ama 1.50 boyla yer bulamayınca mecbur bu bebiş bi tarafa büyüyeceknerdeyse kızımı doğurduğum kiloya geldi. Biraz daha durması için bu göbüşün daha da büyümesi lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?