2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu arada kızlar kontrolden çıktık
Kafa 2 hafta önde oluyordu 1 hafta 6 günlük önde kafa
beden karin 3 günlük öndeymiş 45 cm olmuş 2100 gr olmuş 2 haftada 500 gr almış gayet iyi durumu dedi
ben kafa büyük diye korkuyordum normal doğum olamaz diye söyledim doktora hiçbir sakınca yok kafası artık çok önde değil olsa bile o kadar büyük değildi yine normal doğum olurdu dedi
Karnımın asagi inme olayını sordum herkes yok doğurursun su bu diyor dedim her doğum yapan kadın dogum doktoru bu ülkede hiç kulak asma hiçbir açıklığın yok gayet iyisin erken doğum riskin yok 2 haftaya en azından su an gördüğüm şekilde 2 haftaya dogum falan gerçekleşmez dedi
Adet agrisi gibi agrinin arttığını söyledim bas asagi artikt ve buyuyor agrilar artar normal dedi
Sat a göre 1 hafta geride gözüküyor ama biz bunu kale almıyoruz dedi hep ultrasonu baz alıyoruz dedi onu hiç kafana takma geride sanma tam tersine ileridesiniz dedi masalah iyisin dedi
Bebeğin hareketleri azalır agrin çok artarsa kesinlikle ara gel ama onun haricinde 2 hafta sonra gelebilirsin dedi 36 sonrası nts kontrollerin olacak dedi
Bizde durumlar böyle

Ay cati ağrım cok arttı benimde resmen hareket etmekten yürümekte güçlük cekiyorum vajinada baski hep var zaten su 1 aydır bana bakmadı sezeryan açıklık varmı yokmu diye ara ara regliliymisim gibi oluyor
Aynilari bnde var canm ama bnm nst de sancim cikmadi bana baktilar ama canm cok yandi ya cok kotuymus cati muayenesi

Hadi gozun aydin canim :)

Masallah gozun aydin canm gobek aşağıda durumu bnde de var iki aydr herkes ay dogum yakin dogurursun diye sinirimi bozuyordu doktorumda oyle bsy yok demisti emekki boyle doktordan akilli insanlar heryerde varmış

selam hanimlar

cati muayenesi oyle sanildigi gibi agri verici degil.2 saniye surmuyor diyebilirim.

ilk gebeligimde cinsel iliski son ana kadar yasadik .hatta 1 gun oncesiine kadar. bence dogumada buyuk katki sagladi diyebilirim.yuruyuste cok fazla yapiyordum.

dogum basladiktan sonra ebeler saat basi çati muayenesi yapiyorlar.bazisi acemi oluyor yoklayip duruyorlar surekli.

Allah bi avazda kurtarmayi nasip etsin insallah.

2 .dogumlarda cati muayenesi yaparlarmi acaaba.yoksa ilk dogumum normal oldu diye muayene etmezlermi.

Ilgi bekleyen küçuk bir çocuk daha olanlarin Allah yardimcisi olsun...ben kendime ve eşime ancak yetiyorum. Peşinden koşmayin da denmez...Yormayin kendinizi demekle olsaydi keşke.

Güzel haberlerini aldıkça seviniyoruz, bizi habersiz bırakma. Her şey daha da güzel.olacak inşallah

Liviya tatlım simdi gordum yatis yapilicakmis dualarim seninle ins atlatirsin durmaZda gelirse endise etme annesi kuveze girmez
Saol kuzum evet hastanedeyim bibiki gunde belli olucak be olucagi hakkımızda hayırlısi olsun İyi dileklerin icin cok saol canm Allah hepimizin yavrularimizi bize bağışlasın

Saol kuzum evet hastanedeyim bibiki gunde belli olucak be olucagi hakkımızda hayırlısi olsun İyi dileklerin icin cok saol canm Allah hepimizin yavrularimizi bize bağışlasın
Amin canim acilma ne kadar diye sürekli bakilicak nst filan baglanirsin sanirjm allah yardimcin olsun gobek dustu mu cok cocuk kanala girmis demek ki açılma olmus benimde cok aşağıda midem cok rahat blherkez diyo dogurdun dogurucan bune hal diye

Cocuk kanala girmis girmemiş oyle bsy soylemedi acaba bnmi duymadim canm sadece rahimda cok yumuşama birde aciklik var dedi aciklik kac o panikle onu sormayi unuttum evet yarinda nst baglanicak ama midemde hala yanma var

Kızlar merhabaaa
Ablam 36. Haftasında çatu muayenesi olmuştu ve ben yanındaydım kimseyi korkutmak istemem ama anlatılanlar kadar masum değildi onun muayenesi
Doktor önce bir parmağını sonra iki , üç .. daha sonra tüm elini ve yumruk şeklinde elini sokmuştu . Bebeğin saçlarına dokunuyorum şuan demişti bir kısmında. Tam bakamıyodum utandığım için ama ablamın seslerinden ve hallerinden rahatsız olduğunu acı çektiğini anlayabiliyodum. Vajinal doğum yapabileceğini söylemişti o zaman dayanmıştı ablam ama daha sonra kordon dolanması yüzünden sezeryan olmuştu. Yani malesej sadece iki tane parmakla muayene etmek gibi olduğunu düşünmüyorum

Cocuk kanala girmis girmemiş oyle bsy soylemedi acaba bnmi duymadim canm sadece rahimda cok yumuşama birde aciklik var dedi aciklik kac o panikle onu sormayi unuttum evet yarinda nst baglanicak ama midemde hala yanma var
Cnm cocuk kanala girdiğinde açıklık oluyor nette öyle diyordu ben araştırma yaparken.
Basi iyice asagida oluyordu ay bendede mide yanma ağrı ve bulanti var :/ zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…