2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok güzel ya inşallah bebis zamanını bekler de öyle gelir , az kalmış ama son zamanlar hiç geçmiyor derlerdi herhalde öyle oluyor demek ki

Çok şükür iyi olmanıza sevindim yakında eline alırsın kuzum iyi olsunlarda zaman çabuk geçer
Canım sut içtikten 2 3 saat içinde Demir hapı mi alıyorsun oda ishal yapıyor ki yakın vakitte Demir ilacı almamalısın
Sut ishal yapıyorsa yanında şade bisküvi ya da 2 tane galeta ye öyle bi dene
Meyve de olur sütun yanında
2 sene önce konuşumuzun kizi 130 kiloyla sezeryan oldu sıkıntı yaşamadı
Normal dogumda açılma önemli
Sezeryan da dikişlerin ne kader çabuk iyileşirse o kadar iyi bence kiloyla hiç alakası yok takılma ona

Sata gore 37 ultrasona gore 38 de alincak bence ultrasona gore yapio cunku pkoydum ya benden ondan eminde değilim tam leke gelmisti o yuzden.
Benim ikinci olmasina ragmen korkum var oda tam cigerleri gelissin ogle gelsin diyorum yokaa baska korkum yok :)

Anladim canm ama korma insallah ozmna kadar cigeri gelisir dun dedigim gibi arkadasim tam 36+5 te dogurdu bir gun sonra taburcu oldu cok şükür bebek cok saglikliydi ama bnm sezaryenden cok korkum var herkes herseyi hissediyorsun diyo bnm panik atagim var nasil olucak acaba

Hm anladım canım ama bizim müdür sindi istersen al bir şey olmaz dedi yani kesilmez herhalde o yüzden karne haftası gitmem ben galiba okula
Valla yönetmelikte rapor alınabilir ama doğum izninden kesilir diyo, müdürlük bir durum yok sanırım sigortadan kesiliyo direk..ama belki gözden kaçıyodur

Öyle yapıyorum gerçekten. İkisini de yatmadan içiyorum. İlacı da sütü de. Dediğin gibi aralarında vakit bırakarak deneyeyim bir de bakalım nasıl olacak. Teşekkür ederim

Hissetmek mi sacmalama kiz sezeryan oldum gram bisi hissetmedim.
Gercekten sacmalamislar
Bizde 36 dan sonrasini rahat rahat bekleriz benimde arkadaşım 35.5 ta dogum yapti 1 gun sonra eve gittiler :)
2500 tu kilosu bebisin korkma cnm hicbisiden

Canım artık gelse bile yeterli zamanı doldurdu. Biraz rahatlatmaya çalış kendini. Dün okurken şöyle bir şey gördüm, eğer ki anne kendini çok strese sokuyorsa salgılanması gereken hormonlar normal seyrinde salgılanmıyormuş. Bu da hem daha fazla acı duyulmasına hem de erken kasılmalara sebep oluyormuş.

Hissetmek mi sacmalama kiz sezeryan oldum gram bisi hissetmedim.
Gercekten sacmalamislar
Bizde 36 dan sonrasini rahat rahat bekleriz benimde arkadaşım 35.5 ta dogum yapti 1 gun sonra eve gittiler :)
2500 tu kilosu bebisin korkma cnm hicbisiden
A evet sen ilkinde sezaryen olmustun dimi canm belden uyusturmalimi olmustun acaba belden uyusturulma mi yoksa genel anestezimi daha iyi?

Sabah temizlik yaptım, öğleden sonra yeğenimin doğum gününe gittik, akşam da eşimin bir yakını vefat etti cenaze evine uğradık. Pilim bitti sayılır

Yarın bana kalsın diye sabah o kadar temizlik yapıp bitirdim ama yarın görümce çocukları bırakayım mı sana dedi bırakma diyemeyeceğimi biliyor. Bi planın varsa söyle filan dedi aslında ama bilmiyorum ya diyemiyorum ben. Çocukları da lafımı bi dinliyor bi dinlemiyor. Şimdiden içim daraldı.

Bu arada gelecek cumaya kadar çalışmıyorum, benim işte böyle boşluklar oluyor zaman zaman salı günü çalışabilir raporumu vericem

Ben esime fark etmeden doğumda ölürsem filan demişim kaç kere . Bilincaltimda neler varsa :--)
Onu bnde dıyorum hep.bugun akşma kdr kendımı dldrup doldrup agladım işyerınde.
Şimdide mıdem karnım ağryor değişik bşi uyuyamyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…