2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar şimdi doktordan cıktım keseyi gördü kesenin gelişimi normal dedi ama daha içinde bebeği göremedi sizce normalmi bu durum 5+2 yim moralim çok bozuldu

Ben ilk hamileliğimde premises diye bir ilaç kullanmıştım ama 3. aya doğru sürekli kusuyordum. Çocukta bir sıkıntı olmadı çok şükür. Şimdiki doktorum da bu ilacı verdi çocuğa hiç bir zararı yok ama günde 7-8 kere kusmadığın müddetçe kullanma dedi. Şimdi de bulantım var ama gün içinde idare ediyorum. O yüzden ilacı almadım daha. Seninkini bilemem ama bu ilaç çok uyku yapıyordu çok sersemliyordum. Bir de ben arkadaşlarımın tavsiyesiyle bileklik aldım bulantı için. Mucize olmasa da bulantıları bastırıyor gibi biraz.

Gerçektenmi şu anda kese gelişimi normal diyor ama bebeği göremediğini söylüyor vallahı çok rahatladım acemilik işte doktorda açıklayıcı olmayınca dünya başıma yıkıldı
İlk kese sonra bebek ardından kalp atışı tatlım korkma 2.ci gebeligim tecrübe konuşuyor :)

Ben ilk hamileliğimde premises diye bir ilaç kullanmıştım ama 3. aya doğru sürekli kusuyordum. Çocukta bir sıkıntı olmadı çok şükür. Şimdiki doktorum da bu ilacı verdi çocuğa hiç bir zararı yok ama günde 7-8 kere kusmadığın müddetçe kullanma dedi. Şimdi de bulantım var ama gün içinde idare ediyorum. O yüzden ilacı almadım daha. Seninkini bilemem ama bu ilaç çok uyku yapıyordu çok sersemliyordum. Bir de ben arkadaşlarımın tavsiyesiyle bileklik aldım bulantı için. Mucize olmasa da bulantıları bastırıyor gibi biraz.

Kızlar şimdi doktordan cıktım keseyi gördü kesenin gelişimi normal dedi ama daha içinde bebeği göremedi sizce normalmi bu durum 5+2 yim moralim çok bozuldu
Bence hiç bozma moralini daha erken olabilir geç döllenme olabilir benimde Dr randevum vardı kese tam bebeği gördü küçük dedi döllenme geç olduğundan olabilir dedi sat a göre 6+5 ama bebeğe göre 6+1 misiz Dr güven verdiyse bir sıkıntı olmadığını söylediyse kalbini ferah tut

İlk kese sonra bebek ardından kalp atışı tatlım korkma 2.ci gebeligim tecrübe konuşuyor :)
Inşallah canım şu mübarek günde allah razı olsun bu siteyi bu yüzden çok seviyorum vajinismüsdüm bir sene bu site sayesınde yendim bir senedir hamile kalamıyordum bu site sayesınde kaldım bebeğimede destek olucak Moral çok önemli herşeyin başı destek ve Moral.

Inşallah canım inşallah Son adet Tarihim 17 mayıs buna göre 5+2 oluyor sanırım bayramdan sonra tekrar çağırdı inşallah bir sorun yoktur.

Ben ikili test için 1 ay sonrasına randevu aldım, kendi doktorum da testten 1 hafta sonra bana gel dedi. İkili teste gittiğimde 11+5 olucam, dr cinsiyet tahmini yapabilir dedi arkadaşım kendisine öyle olmuş. Rubella IG G NEGATİF olduğundan her ay kızamık,ık geçirip geçirmediğime bakılacak bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…