2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sgk mı demek istedin? Muayene sanırım 180 ama benim özel sağlık sigortamdan dolayı 26tl. Keşke sende yaptrsaydn hamile kalmadan önce.aşırı önemliymiş.doğum 5000 miş sanırım.ama benim 11000i sigorta karşılıyo.hiç para vermiycem

acıbademde normal doğum 6000 epidural 500 tl ilave diyolar. sezeryanda 8000 :)

Benim bulantılarım çok fena..hiç birşey yemek içmek istemşyorum.sürekli öğürüyorum.doktorun bi ilaç verdi. Onzyd die..kaç gündür içmiyorum direndim ama su içsem kusuyorum.berbat durumdaym.bu sabah bitane içiyim dedim.resmen 10dakikada bulantı filan kalmadı.yaşama döndüm diyebilirim.doktora sordum defalarca zararı olurmu diye.olmaz kullan dedi.var mı bu veya benzer bulantı ilacı kullanan?

Tsh yüksek 7.7 endokrin yada dahiliye ye git dedi doktorum. Bayramdan sonra gideceğim

bence hemen gıtseydın daha ıyı olurdu benım antı tpo değerim hamıle kalmadan yuksektı haşimato hastasıydım haıle kaldığımı öğrenınce hmen tekrar tahlıl oldum mg yukseldı ılacımın tsh değeri çok onemlı bebek ıcın

nevin özsaraç gidiyorum bende hayırlısı olsun sağlıkla olsun inşallah bebişlerimiz :)ama sigorta yaparak çok iyi yapmışsın keşke bende yapsaydım ama hiç akıl edemedik malesef
Ben sırf gebelik için yaptrdım.1500ödüyorsun ama sonra ne tahlilmiş muayene imiş 20küsürler veriyosn.doğuma ise hiç ödemiyorsun...

Aaa supermis ne guzel canim.. Eşimle de konuştuk şimdi sen fiyat arastirma iyi bir doktor bulalım yeter diyo. Onun iş arkadaslarindan da eşleri hamile olanlar var tavsiye etmişler.. Neyse önümde bir aya yakin zaman var bir dahaki kontrol için buluruz birini artik

Ozaman necdet hoca çok tatlı ve çok iyi bir doktor tavsiye ederim.cenk aşkallide keza öyle jimerde.ama onda kıyruk oluyo bekliyosn.pembe mavide çok düzenli randevular.kapıda dikmiyolar kmseyi.ben 1.5senedir bebek için uğraşıyorum.bütün ünlü ve iyi doktorları tanıyorum canım

acıbademde normal doğum 6000 epidural 500 tl ilave diyolar. sezeryanda 8000 :)
Aaaa.. Kurs hocam bana 18-20.000 civari hic gitme cok gereksiz pahali dedi. Bilmiyorum ya ben bir de vajinismus gecirdim yabi alttan müdahalelere hiç gelemiyorum o yüzden doktoruma çok güvenmem sevmem lazım ya.. Bakalim birkac doktor tavsiyesi daha aldim gidip tanismadan kimseyi hemen kabullenemem canim.

Benim bulantılarım çok fena..hiç birşey yemek içmek istemşyorum.sürekli öğürüyorum.doktorun bi ilaç verdi. Onzyd die..kaç gündür içmiyorum direndim ama su içsem kusuyorum.berbat durumdaym.bu sabah bitane içiyim dedim.resmen 10dakikada bulantı filan kalmadı.yaşama döndüm diyebilirim.doktora sordum defalarca zararı olurmu diye.olmaz kullan dedi.var mı bu veya benzer bulantı ilacı kullanan?

Ben 1 2 ay once sordum bu fiyati verdiler ama buguun doktor randevum var yine ugrar sorarim :)

Kızlar 3 gündür Turşu yiyorum, bu gün De canım çok çekti turşu suyu içtim. Nette fazlası zararlı yazıyor. Endişelendim biraz. İçimi rahatlatmak için buraya yazdım. Allah bebeklerimizi korusun inşallah

Aynı soruları doktoruma sordum 4. aya kadar saç boyatmak yok dedi. havuz deniz serbest kişisel temizliğine özen göster ıslak kalma sorun olmaz dedi. makyaj ve oje içinde serbest dedi :))
süpersin valla ben gidince hiç sormak aklıma gelmiyodu ultrasona girince heycanlanıyorum:)bundan sonra liste yapıcam yahu

Yüzüme güzellik gelmiş ve ekşi yemek genelde kız sanılsa da erkektır diyorlar.
Hatta nette de öyle yazıyor bulantı yoksa ekşi istıyorsa oğlandır yazıyor..
Ama benim gönlüm kız :)
bende bulantıda var canım bide ark.var onun da benim gibi bulantıları vardı ve hep ekşi yiyodu kızı olcak bakalım kısmet hayırlısı olsun :)

ya kızlar ben bildiğiniz sivilce sorunu yaşıyorum cildim çok kötü oldu sizde var mı böyle şeyler.
canım gecen hafta benimde çenemde 1 tane çıktı gebeliğimi ögrenmeden öncede çıktı genelde adet döngüsünde çıkarmış ama şöyle söylim bi arkadaşım var yüzü çok güzeldi şuan son ayında kız baya yakınıyor yüzünde sivilce ve lekeler var hatta vucudundada cıkmış ama artık ilerleyen dönemlerde konusuruz bunları şimdi canımızı sıkmayalım sonraki aşama

Kizlar yanlis anlasilma olmasin ama birsey rica edecegim

Burda yeme icme muhabbeti yapmasak olurmu lutfen !

Midem cok kotu ama olur olmaz seyler isteyebiliyor canimiz

Ve benim kucuk bir bebegim daha var onunla ha deyince markete de gidemiyorum hali ile.

Cok sagol canim bu doktor ve hastanelerin hepsini degerlendirecegiz inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…