2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ögle canım ben 2013 ten beri kayıtlıyım kk sız olmaz diyorım birbirimize destek için burdayız allahım yavrularımızı bize bağışlasın sag salim kavuşalım

Sen tecrubelisin cnm benim kız 7 yaşında hiç birşey hatırlamıyorum kasıklarım arada çok sızlıyor inş normaldir
Korkma canım leke ve kanama olmadıgı sürece normal düzelir benim uzun bir aradan sonra ilk kez bugün oldu uzanıyorum bende daha iyi oluyor

Benim de sağ kasığımda ara ara batma gibi bişey oluyor geçiyor tekrar oluyor normaldir herhalde diye düşünüyorum

Benimde canim cok cekiyo tursu ve eksi seyler.fazlasinin zararli olmasi şoyle ben gastrit hastasi oldugum icin ekşi yiyecekler midedeki asiti arttirip yanmayi arttiriyor

İç su zaten içmemiz lazım onun icinde içersin ilerlemesin normalde bendede cıkabilir eritrosit fazla sayıda olması sıkıntı cıkartır
Kadın doğumcu birşey demedi bugün sağlık ocağına kayıta gidince ordaki doktor haftaya tekrarlayalım dedi korkuttu beni.
Normal idrar testinde negatif birde mikobiyoloji var onda 1 çıkmış ama parantez içinde 0_3 yazıyo normal heralde doktor evham yaptı bence

Arkadaslar bir belirti olmamasi gayet normalmis. Kasik agrisida kanama vs olmadikca ve surundurecek kadar agir olmadikca normalmis. Havuz deniz konusunda sorun yok. Sac boyasi ilk 3ay yasak sonrasinda sikinti yok. Makyaj malzemesi ojede sikinti yok. Iliski kanama ve dusuk riski olmadikca serbest. Aslinda bir kac sey daha sormustum ama unuttum simdi :))
Bu arada acibademde dogum ucreti 4500 lira. Ilave epiduralde 500 lira artiyor. Ilaveten bazi paketler var 500er lira artiyor her paket en yuksegi vip paket 1750 lira. Ama icinde dis bakimi ve temizligi bile var yani :)

canım gözün aydın güle güle gelsin bebegin

İşk kızımı kentte dr Tunç beye giderek yine o hastanede doğum yaptım, bir kaç kez de orçun beye muayene olmuştum. Çok iyi bir doktor ve doğumumdan da çok memnun kaldım. Kesinlikle tabsiye ederim. Şuan yurt dışındayım ama izmirde olsam yine onları tercih ederdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…