- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.141
amin canim şok oldum ikiz diyince tabi mutlu oldum ama korktum oğlum var 2 buçuk yaşında nasıl yetcem diye düşünüyorumay canım ya Maşallah Allah sağlık sıhat versin miniklerede sanada İnşallah nasıl bi duygu ikiz oldunu duymak
Sağol canım :)Bence çok güzel bir süpriz hadi gözün aydın
Amin canım hepimizinki sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsunlarmaşallah canım.. sağlıkla buyusunler
kızlar ya bide bişey sorucam benim saçlar sarı tabiki şuan asla boyatmamda 3 aydan sonra oluyomu bazı dr izin veriyo bazıları vermiyo???mesela şuan gittiğim nayn diyor
2.sorumda dr sormayı unuttum havuza girmemde denize girebilirmiyim sıkıntı filan olmuyor dimi kızlar :)
3.sorumuda sorim bari :) krem fondoten ruj vs kullanıyoruz sıkıntı olmaz dimi ben lens filanda kullanıyorum arada ama hiç birini dr sormak aklıma gelmedi ya heycandan olsa gerek :)
hayırlısı olsun canım benim tek yumurta ikizi senin nasılmaşallah canım bende ikiz annesi olacağım inşallah :)
çokkkk güzelll yaaaamin canim şok oldum ikiz diyince tabi mutlu oldum ama korktum oğlum var 2 buçuk yaşında nasıl yetcem diye düşünüyorum
bende boyatmım o zaman ya içime sinmez emzirirken peki oluyomu acaba siyaha geçiş yapabilseydim en azından sorun olmazdı boya:)
Aynen canim herkesin tahmini dogum tarihini yazsak ne guzel olur cinsiyetlerini falan :))) ama kim yapacak nasil yapacakKızlar sayfamızı artık biri devralsa da listemizi yapsak
o ne demek kız :)Kızlar sayfamızı artık biri devralsa da listemizi yapsak
en iyisini yapıyosun canım bende kendi malz.evde kendim yapıyorum oje hiç aklıma gelmemişti neyseki sıkıntı yaratmıyormuş deniz de marmarada hiç girmiyorum zaten karasuda yazlıgımız havuzuna güvenmiyorum ama denizi temiz saçıda artık beklicez ponçiklerimiz sağlıklı olsunda bazı şeylerimizden feragat edicez artık:)Canım saç boyatmayı çoğu doktor istemiyor. Bence 9 ay sık dişini, boyatma.
Bugün havuz deniz konusunda ben sormadan doktorum açıkladı. Havuzlara asla güvenme, kesinlikle girme dedi. Deniz için de temiz olduğu sürece girebilirsin ama mesela Marmara hamileler için güvenli değil dedi. Çünkü biz şu an enfeksiyonlara daha açık durumdayız. Sonra antibiyotik filan uğraşmamak için dikkat etmek şart.
Makyaj konusunda sormadım ama araştırdığım kadarıyla pek sıkıntı yok. Olabildiğince mineral ve organik ürünler kullanmak daha sağlıklı olabilir. Ojeyi de dün bir arkadaş sormuştu doktoruna, sürebilirsin demişti. Hamileyiz diye bakımsız bakımsız gezmeyelim di mi ama :) şayet ben şimdi manikür pedikürden geldim. Yalnız kendi setim var, onu kullandırıyorum ben.
Tsh yüksek 7.7 endokrin yada dahiliye ye git dedi doktorum. Bayramdan sonra gideceğimben canım senın nasıl değerler
Amin canım Benim çift yumurta :)hayırlısı olsun canım benim tek yumurta ikizi senin nasıl
hadi ya :) olur diye düşünmüştüm bide Allah nasip ederde sütüm olursa ne olursa olsun emzirmek istiyorum ya doğal boya diyolarda pek güvenemiyorum neyse bakcaz artıkınhani cok rahatsiz olacaksan 2. trimester sonunda dogal bir boyayla koyu renge gecer emzirirkende rahat edersin. emzirirkende olmuyo cunku :)
Canım benim fena şekilde beyazlarım çıktı, doktorum ilk 3 ay boyama, sonrasında da 3 ay bekle dedi. Önümüz bayram, ben de lorealin sprey dip boyasından aldım. Yıkayınca çıkıyor. Makyaj ürünlerini de bitkisel kullanmaya çalışıyorum. Çünkü onlar da boya gibi kana geçiyormuş. İlk 3 ay deniz de sıkıntı olabilir ama bu şahsi fikrim. Antalya'da oturuyorum ama çekiniyorum yani. Bunlar nacizane fikirlerimkızlar ya bide bişey sorucam benim saçlar sarı tabiki şuan asla boyatmamda 3 aydan sonra oluyomu bazı dr izin veriyo bazıları vermiyo???mesela şuan gittiğim nayn diyor
2.sorumda dr sormayı unuttum havuza girmemde denize girebilirmiyim sıkıntı filan olmuyor dimi kızlar :)
3.sorumuda sorim bari :) krem fondoten ruj vs kullanıyoruz sıkıntı olmaz dimi ben lens filanda kullanıyorum arada ama hiç birini dr sormak aklıma gelmedi ya heycandan olsa gerek :)
Aynı soruları doktoruma sordum 4. aya kadar saç boyatmak yok dedi. havuz deniz serbest kişisel temizliğine özen göster ıslak kalma sorun olmaz dedi. makyaj ve oje içinde serbest dedi :))kızlar ya bide bişey sorucam benim saçlar sarı tabiki şuan asla boyatmamda 3 aydan sonra oluyomu bazı dr izin veriyo bazıları vermiyo???mesela şuan gittiğim nayn diyor
nasıl erkek olacak belli diyolar canım?
Tsh yüksek 7.7 endokrin yada dahiliye ye git dedi doktorum. Bayramdan sonra gideceğimben canım senın nasıl değerler
Kızlar dr dan geldim kendi dr.um bayramdan sonraya randevu vermişti dayanamadım hastaneye gittim doktor sana sürpriz bişey var burda dedi bir değil iki bebek geliyo dedi kalp atışlarida oluşmuş sesli olarak dinletmedi ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?