2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım saç boyatmayı çoğu doktor istemiyor. Bence 9 ay sık dişini, boyatma.

Bugün havuz deniz konusunda ben sormadan doktorum açıkladı. Havuzlara asla güvenme, kesinlikle girme dedi. Deniz için de temiz olduğu sürece girebilirsin ama mesela Marmara hamileler için güvenli değil dedi. Çünkü biz şu an enfeksiyonlara daha açık durumdayız. Sonra antibiyotik filan uğraşmamak için dikkat etmek şart.

Makyaj konusunda sormadım ama araştırdığım kadarıyla pek sıkıntı yok. Olabildiğince mineral ve organik ürünler kullanmak daha sağlıklı olabilir. Ojeyi de dün bir arkadaş sormuştu doktoruna, sürebilirsin demişti. Hamileyiz diye bakımsız bakımsız gezmeyelim di mi ama :) şayet ben şimdi manikür pedikürden geldim. Yalnız kendi setim var, onu kullandırıyorum ben.

en iyisini yapıyosun canım bende kendi malz.evde kendim yapıyorum oje hiç aklıma gelmemişti neyseki sıkıntı yaratmıyormuş deniz de marmarada hiç girmiyorum zaten karasuda yazlıgımız havuzuna güvenmiyorum ama denizi temiz saçıda artık beklicez ponçiklerimiz sağlıklı olsunda bazı şeylerimizden feragat edicez artık:)

hani cok rahatsiz olacaksan 2. trimester sonunda dogal bir boyayla koyu renge gecer emzirirkende rahat edersin. emzirirkende olmuyo cunku :)
hadi ya :) olur diye düşünmüştüm bide Allah nasip ederde sütüm olursa ne olursa olsun emzirmek istiyorum ya doğal boya diyolarda pek güvenemiyorum neyse bakcaz artıkın

Canım benim fena şekilde beyazlarım çıktı, doktorum ilk 3 ay boyama, sonrasında da 3 ay bekle dedi. Önümüz bayram, ben de lorealin sprey dip boyasından aldım. Yıkayınca çıkıyor. Makyaj ürünlerini de bitkisel kullanmaya çalışıyorum. Çünkü onlar da boya gibi kana geçiyormuş. İlk 3 ay deniz de sıkıntı olabilir ama bu şahsi fikrim. Antalya'da oturuyorum ama çekiniyorum yani. Bunlar nacizane fikirlerim

Aynı soruları doktoruma sordum 4. aya kadar saç boyatmak yok dedi. havuz deniz serbest kişisel temizliğine özen göster ıslak kalma sorun olmaz dedi. makyaj ve oje içinde serbest dedi :))

ya kızlar ben bildiğiniz sivilce sorunu yaşıyorum cildim çok kötü oldu sizde var mı böyle şeyler.

Hayırlı olsuuuun :)
Çok heyecanlı bir haber ya senın yerıne ben bıle heyecanladım okuyunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…