2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Heee bi o eksikti. Türkiye de kış gelmediği havale soğumadığı için hastalık çokmuş, dikkatli olun hanımlar.

Annemdeyim kızlar eşimle babam yattı uyudu bizde kız kıza oturuyoruz doğum sürecin başlayınca beni ara ben gelirim yanına korkma dedi bende senden utanırım beni o halde kimsenin görmesini istemiyorum dedim ağladı kadıncağız uykuları kaçıyor artık günlerim yaklaştıkça

Amma tantuni konuşulmuş kızlar bir Mersinli olarak beni de babamın yaptığı tantuniden başkası kesmiyor ne zamandır canım çekiyor burada var ama hiç alakası yok tantuniyle tembelliğinden kendim de yapmıyorum gerçi yapsam bile ekmeği güzel olmuyor Mersin de ki gibi yapamıyorlar. Neyse ki salı günü Mersin’e gideceğim artık

Anne yüreği işte canım insan o halde o acıda utanmaz bence kendimizden geçmiş oluruz

Canım ben Doğum için kanada ya geldim. Türkiye de doktorlarım aspirin ve iğne kuallandırıyordu. Aspirini zaten bırakacaktım 34 olmadan bıraktım. İğne için de bura hem jinekolog hem de hematolog tüm sonuçlarımı inceledi bu hafta. Ben de tek gende heterazigotluk var. Bu durumda iğne kullanmana gerek yok dedi. 2000 yılına kadar burada da kullandırıyorlarmış. Ama şimdi görülmüş ki net bir fayda sağlamıyor. Sadece bebeğin ilk gelişimi ve plesantanın gelişimi sırasında kan akışı büyük önem taşıyormuş. Bu durumda senin kullanmana gerek yok keselim dediler.

Evet canım anlaşılan çok normalmiş.

Senin kuku sorunları geri döndü desene :)

Ben kendlm olctum bi kac kez yuksek cikti cok asiri agzim kuruyir meyve suyu iciyirum ara ara. Ondan bi de agrilarim oldugu icin sanirim yukseliyor. Bilmiyorum duser mi zamanla su an bunu dusunmek istemiyorum:/ insallah duser
Ben kendlm olctum bi kac kez yuksek cikti cok asiri agzim kuruyir meyve suyu iciyirum ara ara. Ondan bi de agrilarim oldugu icin sanirim yukseliyor. Bilmiyorum duser mi zamanla su an bunu dusunmek istemiyorum:/ insallah duser
Cnm ağız kuruluğu susuzluk hissi emzirdiğin için değilmi . Her emzirmede nerdeyse 1 litre su tüketiyofdum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…