2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anladım canım bende seninle aynı durumdayım tek gen heterozigot yakında aspirini bırakıcam die telaş ediyordm demek yersizmiş çok teşekkür ederim cevabın için :)

Anladım canım bende seninle aynı durumdayım tek gen heterozigot yakında aspirini bırakıcam die telaş ediyordm demek yersizmiş çok teşekkür ederim cevabın için :)

Tek gen olduğunda taşıyıcı demek ve kanıtlanmış olarak hiç bir zararı yok gebelikte. Sadece önlem olarak kullandırmışlar bize Türkiye de. Ama doğumdaki riskler sebebiyle burada bıraktırıyorlar bana sanırım. Yani endişe etmeden duramıyoruz tabi ki ama buradakilerin de bir bildiği vardır diyorum artık.
Rica ederim, umarım yardımcı olabilmişimdir.

evet burdaki drlar biraz pimpirikli bizler gibi tıpkı rahat olmak lazm artk sonlara yaklaştık çok şükür sıkıntısız bundan sonrada bişey olmaz Allahın izniyle çok yardımcı oldun canım teşekkür ederim :)

Gunaydin kizlar, ben dun yine aksam yemeginden sonra kafami kaldiramadim. Surekli yatmak istiyorum.
Akintim benim de fazlalasti ama doktor kanli ya da kokulu olmadikca sorun yok diyor. Bir de ben artik cisimi tutamiyorum sanirim yani insallah o gelen suyum degildir. Ama ozellikle egilip kalktigimda, ayakta guldugumde falan hep geliyor, surekli kilot degistiriyorum, biktim.pazartesi kontrol var.

katreinur Liviya kizlar ben dogumdan sonra bu seker derdinden kutulucaz zannediyordum. Bebekte olcum devam ediyormus cok uzuldum yaa. Resmen potansiyel seker hastasi muamelesi mi yapilacak bebeklere. Ama hani kontrol altindaysa bebekte seker cikmaz deniyordu. Cok moralim bozuldu.

Günaydın size canım, dinlen bu ara, vücudun ne istiyorsa onu yap :)
Ben de gün de 3 değiştiriyorum ortalama, sanırım hepimizin suyu gelmiyordur diye düşünüyorum.
Şeker konusunu sadece takip ediyorlar canım, o kadar kafana takma. Şeker olmayan annelere de bakacaklar. Sadece yüksek değil düşük şeker de var biliyorsun.

Ya işte bazen kolay oldun diye bazende mecburi oluyomuş ya , bilemedim deformasyonda kötü ama kesi denilince insan bölgesel açıdan korkuyor
Tam bebek çıkarken yaptıkları için ikinmaya odaklammis oldugundan o an kesildigini anlamiyosun bile kıt diye bi ses duyuyorsun sadece kestiniz mi ya demiştim ben.sonraki dikiş kısmı biraz zorluyor onda da bebeğini izliyosun kilosu boyuna bakılıyor siliyorlar giydiriyorlar oh miss kucagina veriyorlar sen onlari izlerken saftirik saftirik,bitiyor hersey korkma canim düşünme vücudumuz her şeye öyle hazır ki

Kontrol amacli yapilsin insallah sadece, bisey cikarsa cok uzulurum. Benim yuzumden diye.
Biz yeni uyandik, sana iyi geceler :)

Günaydın hanımlar dun benim de kontrolüm vardı 2400 olmuş kızım hersey yolundaydı bi ara nst de hareket edince kalp atışı 180 oldu makine öttu korktum normalmis hareket ederken yukseliyormus bebislerin kalp atışları .Ben de 12 kilo ile devam Dr en fazla 2 kilo hak verdi bugün de gün var bugün bitsin dikkat ediyim bari
Herkese iyi haftasonlari

Gözün aydın canım maşallah bebeğine de. Ha ha kadınlar ve günleri çok tatlısın bugün de ye bir şey olmaz ya bir de bu günlerde hazır önüne geliyor insanın daha da bir güzel oluyor

Gözün aydın canım maşallah bebeğine de. Ha ha kadınlar ve günleri çok tatlısın bugün de ye bir şey olmaz ya bir de bu günlerde hazır önüne geliyor insanın daha da bir güzel oluyor
Ah o günler canım bi de hamileyiz ya bi özel muameleler bi onu da ye bu çok güzeller neyse arada bonus olur dimi ama nasıl fark ediyor biliyormusun son 3 hafta pek dikkat etmemiştim evde oğlan için bişeyler yapınca illa ki yedim beyaz ekmek yedim simit yedim okulda.biraz da şekerim hep iyi cikti onun rahatlığı vardi hop kilo almışım dikkat edersem almıyorum...emzirelim de inşallah eririz artık diye umuyorumm

Canm bni ilk basta doktor uyarmisti bebegin sekeri dusebilir diye birde bana dogumdan sonrada asla sekerli seyler yemiceksin diyete devam ediceksin 6 hafta sonra tekrar yükleme yapilicak demisti hatirliyorsan burda da sizede sormuştum bnde dogumdan sonra direkt kaybolur sanmistim ama en az 6 haftada geçiyormuş bn dogumdan sonrada bir ay diyet yapmaya karar verdim Allah yardimcimiz olsun

Ya işte bazen kolay oldun diye bazende mecburi oluyomuş ya , bilemedim deformasyonda kötü ama kesi denilince insan bölgesel açıdan korkuyor
Canım doktorun önlem amaçlı yaptığı kesik ve onun dikişi küçük bir bölge oluyor ve kontrollü olduğu için kolay iyileşiyor. En azından ben de öyle olmuştu. Tabi insan istiyor hiç dikiş olmasın o kadar sancı çekip doğum yaptıktan sonra eskiler gibi hiç bir sey olmamış gibi kalkıp gezineyim ama yapılıyor genelde.

Günaydın kizlar bu aralar hic uykuya doymuyorum yataktan kalkamiyorum herkes uykusuzluktan bahsediyo bnm hormonlarim tersmi tepiyo acaba

Ahhh o ana bende olaydı ahhh.
Benimki sorumluluk almaktan korkar. Apartmanda yaşayamaz köycezini özler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…