2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu kaçırma olayı bende de oluyor. Öğretmenim çalışmaya devam ediyorum. Biraz sesimi yükseltsem pıt diye kaçıyo çok rahatsız oluyorum. Hapşurunca öksürünce de oluyo. Bazen hemen çamaşır değiştiremiyorum. Pedlerle idare ediyorum. Bu hep böyle mi olacak ?

Günaydın herkese iyi hafta sonları
Daha önce bi arkadaş ve ben sormuştuk gene sorayım : Bebeginize uyku tulumu ve/veya kundakımsı biseyler satılıyo nette reklamı önume çıkıp duruyo alan var mı, öneriniz var mı, özetle uyku tulumu tavsiyesine ihtiyacım var.

Evet evet hatirliyorum, ben de onu doktora sorucam. Devam ederiz artik naapalim.

Bakalim bizde de gelecek mi canim. Nasil birsey bilmiyorum ama görünce anlarim heralde :)
Canim ben meraktan arkadasimin nisanin fotografina bakmistim:) doktor cek gonder demis. Boyle neredeyse isaret parmagim kadar kanli pihti, parca gibi. Yani oyle bisey gelse anlariz. Nisani 37de geldi 38 de dogurdu.

Aynı durum bende de varO yüzden neredeyse her teneffüs lavaboya gidiyorum. Doğumdan sonra düzelir herhalde

Ben english homedan almıştım çok memmun kaldım. Uyuduktan sonra giydirebiliyordum üstten citcitli oldugu icin. Ilk bir ay battaniyeye sardık sonra 2 yaşına kadar bu tulumlardan aldım. Ben de bir de boğulma fobisi var sürekli battaniye kafasına gelecek diye korkuyordum tulumla rahatladım.

Çok teşekkür ederim, evet ben de detaylı araştırinca uyku tulumu diyen çok en mantıklısı bir an önce seçip almam gerek.

Canim ben meraktan arkadasimin nisanin fotografina bakmistim:) doktor cek gonder demis. Boyle neredeyse isaret parmagim kadar kanli pihti, parca gibi. Yani oyle bisey gelse anlariz. Nisani 37de geldi 38 de dogurdu.
Aaa valla çok ilginç ben nişan gelmesi olayını bile ilk defa burda duydum çok cahilmisim:))

Günaydın kİzlar bugün yataktan kafamı kaldıramadım normalde tik diye uyanırım eşim
Gidiyorum dedi kalkamayınca iyi misin dedi o ara beynim zonkluyor tek gözümü açamadım hemen tansiyon aletini getirdi normalde tanışıyorum 9-5 10-6 olur geçen sağlık olacağında 15-8 çıkmıştı kan verirken heyecan mi yaptın demişti hemşire ölçüp gönder demişti gün içinde 10-6 çıkmıştı sabah eşim ölçünce 12-6 çıktı sanırım 12 bile benim için yüksek çünkü Babamın da tansiyonu ablamında hep dusuk babam hep der 12 13 bana fazla diye acaba öyle mi oldu bilemedim eşim masaj yaptı tek gözümü öyle açtım
Dün akşamda gidip kurutma makinası aldık sonunda alsam getirecekler bebeğin kıyafetli duruyordu valize de daha hiçbir şey koymamistim yarın onları yıkayıp kurutup ütüleyip yerleştireceğim
Haftaici de odası gelecek hazırlar koyarım 37 oluyorum artık ne olur ne olmaz kafada büyük gelir mk gelir korkusu başladı bende :)

Aaa valla çok ilginç ben nişan gelmesi olayını bile ilk defa burda duydum çok cahilmisim:))
Benim arkadaşın geldi hemen doğurmadı 2 hafta sonra doğurdu genelde başlar derler ama hiç öyle olmadı fotosunu atmıştı nette bi foto var aynısı böyle sumuk gibi hafif kanlı iltihap gibi bsy di

Canım geçmiş olsun, tansiyon dün benim de 12 civariydi ki kormalde hep 9-10 gibi seyreder. Ekstra bisey yemedim tuzlu v.s., olağanüstü stres de yaşamadım...limon aliyorum.midem ekşiyo tamam cok tehlikeli bi sayı degil ama bize gore fazla. Sen gene de cok yüklenme 1-2 gün kendine.

Kurutma makinası ne aldınız - kaç lira diye sorucam çünkü geçen hafta biz de baktık eşimle keşke 2 yıl önce çamaşır mak. alirken doğrudan + kurutma fonksiyonlu alsaymışız hem daha ucuza gelirdi hem yer kaplamazdı. Kış vakti sıkça bebişlerin camaşırları yıkanacak napıcaz bilemedim.

kızlar doğum yaptım biz iyiyiz 3000 gr 47 cm dokduk sutum yavas yavas geliyo suan gaz cıkarma derdindeyiz allahim hepinize yasatsın bu duyguyu miss kokunuza kavusun

Kizlar gecmis olsun Allah bagislasin yavrularinizi 2 gün girmedim yeni nefesler dahil olmus gruba:)sağlıklı hayirli omurleri olsun kuzularin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…