2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah canım
Sen yerleşebildin mi?

Aslında toparlanması ve eski formuna kavuşması açısından sanırım kesilmesi daha iyiymiş kitapta öyle okumuştum ama insan yaşayanların tecrübelerini merak ediyor yinede

Teşekkür ederim canın daha iyileri herkesin olsun
Benim makina bosch olduğu için Bosch aldık
Aslında bende evlenirken kurutmalı bi çamaşır mak alacaktım ama ikisi olunca kimse önermedi bozuluyormuş elektrik çok yakıyormuş falan diye sonra kurutma alırız dedik bebekten öncede düşünüyordum erteledik öyle böyle sonra
Bizim apartmanda asmak yasak zaten ev teraslı makina yukarda balkonlar asagida asagiya çamaşır indiremem artık yan oda da bebek odası olacak terasta açık diye tüm bahaneler tükendi gittik aldık :) ekimde alacaktık 2000 tl idi kapağı camsız olan a+ 8 kilo tabi şimdi fiyatı artmış 2500 olmuş zar zor. 2350 indirdik valla üzüldüm hem 2 Aydir bu belle çamaşır indirip kaldırmama bende 350 lira daha fazla verdiğimiz için
Bir de cam kapaklı a+ olanı var 9 kilo 3400 oda biz boşuna 1 lira fazla vermeyelim dedik 1 kilo ve cam kapak için zaten çamaşır mak 9 kiloluk 8 kurutma yeter diye düşündüm
Kullananlar evin en büyük ihtiyacı diyor özellikle Ankara’da soguk yerlerde çok lazım 3 günde kotları kurutamiyordum ilaç gibi gelecek
Çevremde bir çok kişi kullanıyor çok memnun telefona vs onca parayı veriyoruz valla şimdi çocuklar da gelecek ki bence en büyük ihtiyaçlardan biri

Burdada konuşulmuştu canım hatta eşlere yaptırabilsek demiştik çünkü ben heralde artık erişimi kaybettim o bölgeye ama evet kitabımda da var zeytinyağını vazelini önermişler daha çok esneklik ve elastikiyet veriyomuş

Kızlar bendeki alıntı, jöle gibiydi kıvamı sarımsı --- ona kan eklenince de nişan oluyormuş .. anlarsınız zaten çok farklıydı.. krem gibi değil. İki parmak çoğunluğundaydı.. avuç kadar gelen bile oluyormuş..

Dikkat etmeyince hemen ipin ucu kaçıyor aman sağlık oldun şunun şurasında ne kaldı istesek te ne kadar alınır. Aynen emzirirken verilir inşallah tam tersi olmasında bazıları kilo alıyor emzirirken

Kızlarrrrr fotoda bazısını paylaşmıştım ama eklemeler oldu yine paylaşayım belki fikir isteyen olur çünkü ben çok kararsız biriyim giyen kullanan bulsaydım aylarca düşünmezdim :))
Bondy lohusa gecelik-sabahlık aldım ekru renk bbaaayyyılldııımmm tavsiye ederim sadece rengi açık iç gösteriyor
Gümüş iğnelik nazar ve ayetel kürsi harikaaa
Çikolatamızı da yaptırdık o da çok güzel
Hastane çıkışı büyüktü demiştim tıkadım biraz ufaldı sanki onu da giydirecem anne tacı da vardı ama beyaz inciliydi ucundaki süsü siyah incecik bi taca silikonla yapıştırdım süper oldu
Oğlumda bi emzik alabilmiştim sadece de özendim yanlış anlaşılmasın gerçekten hala düşünen varmıdır fikir olsun diye paylaşıyorum
Yoksa aman aman birşey çok pahalı şeyler değil hiçbiri

Aynen Ankarada çamaşır kurumuyo resmen. Bizim ev de teraslı ama maalesef kapattiğımız halde ben o terası hic kullanamıyorum çamasıri da hiç dısarı asmam. Şimdi bebek gelecek diye tamamen ust kata cıkmamaya basladım coğu seyi ve başta odayi asağiya tasıdim. 2 kez merdivenden kayınca ve bebekle in çık yapamiycami anlayinca öyle karar aldik ama bu sefer o terasin genis alanini da kullanamiyorum alt kattaki banyo da nispeten kucuk kurutma alsam koridora koyarim muhtemelen. Baktik ama bi karar veremedik gercekten kurumuyo camasirlar peteklere koyuyorum şu an ama misafir gelince de ortalik Çarşamba pazarı gibi olsun istemiyorum.

Ben geceligin aynisinin mavisini lohusa sepetinden aldim. Sabahligiyla. Senin de geceligin altinda 2 tane aciklik, boyle delik gibi bi yer var mi? O nedir ben anlamadim ordan mi emziricez

Ya ben şekere iyice dikkat etmez oldum eczanelerde tokluk falan ölçüyorlar Kocaçoban şu parmaktan olan offf hiçckeyğf alamadım yiyorum keyifsizim yemiyorum keyifsizim

Ben geceligin aynisinin mavisini lohusa sepetinden aldim. Sabahligiyla. Senin de geceligin altinda 2 tane aciklik, boyle delik gibi bi yer var mi? O nedir ben anlamadim ordan mi emziricez
Aynısı değil Galiba bu geceliğin mavisi yokki
Delik yol bende ortadaki düğmeyi acıyorsun sanırım veya ben farketmedim )))

Ya ben şekere iyice dikkat etmez oldum eczanelerde tokluk falan ölçüyorlar Kocaçoban şu parmaktan olan offf hiçckeyğf alamadım yiyorum keyifsizim yemiyorum keyifsizim
Bende sanki dikkat etmiyor gibiyim. Sürekli aklımda oysaki. Evdeki alet yanlış ölçüyor zaten. Sürekli dışarıda olcturemiyorum. Inşallah hiç birimizde sıkıntı olmaz :-(

• Cnm bişey sorcam sanırım senin kedin vardı bizim gibi evde. Zaten kedili evlerde kurutucu kullanılıyorlarmış . Benim çamaşır makinem kurutmalı, Bizim de kedimiz var zaten şu an çıldırmak üzereyim çünkü makinenin içi tüy dolmuş bebişin kıyafetlerini nasıl yıkıycam annem de mi yıkasam bilemedim geçen hafta Makine tüyleri temizlemiyor . Sizi bilmiyorum ama Bizim Kıyafetler de zaten tüylü çıkıyor zaten 2 saat ruloyla temizliyoruz. tek kurutucuların çalışma sistemi farklıymış Tüyleri temizliyormuş haznesinde biriktiriyormuş ve ütülü gibi çıkıyormuş. En sonunda makineyi 2 kere boş yıkadım içini sildim tüylerden kurtuldum bebişin kıyafetlerini yıkamak için , ne kadar böyle idare ederim bilmiyorum. şuan çok masraf yaptık. Daha eksiklerde var alabilecek durumda değiliz. Artık bebiş gelsinde yakın bi zamanda almamız lazım. Sende makineni kullan bakalım tüy bakımından problem yaşayacak mısın. Tavsiyelerini bekliyorum.

24 günlük oldu bnm kız oyy oyy oooyyyy
Bayağı da geçmiş günler.. Önceden günde 3 defa süt götürürken şimdi 3 günde 1 defa süt götürüyoruz inşallah kızım çıkınca da olur sütüm..
Çok özlüyorum iyice bana benzemeye başladı kilo aldıkça Ve daha anlatamadığım bir kelime bulamadığım hislerim var

Bugün doktoruma kontrole gittim ordan çıkarkende bir içim acıdı niyeyse , bu serüven de bitti son kontroldü ama benim kucağım boş içim boş öylece çıkıverdim hastaneden bu da bitmişti diye düşündüm

Çok şükür sağlıklı canım öyle düşün kucağına gelmesine çok az kaldı artık.

Bizim evde 2 kedi var. Benimde makina kurutmali. Hic senin gibi bir problem yasamadik. Kiyafetler tuylu çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…