2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım yeni modeller zaten istersen komurlukte kullan diyo su çıkarmıyormuş sen dokuyormussun koridorda yer varsa oraya koyarsın teraslı ev çok istedim ama bıktım zormuş cidden
Dışarıya asılmıyor Ankara’da evet hep is oluyor hele dediğin gibi bebek kıyafeti hiç asılmaz Ankara’da dışarı
Hayırlısı olsun kuzum insallah müsait zamanda alırsınız

Canım benim kediler annemde
Ama arkadaşımın kedisi var onun tek kurtulmalı ayrı bu yere kıllar tuyler kazakların her şeyi birikiyor atıyorlar dokuyorlar kedi kılı olmasa bile kazakların pamukları falan hep oraya birikiyor
Sen acaba bi servisi mi arayıp sorsan ya da çağırsan ona bi çözüm bulsalar vardır çünkü bi yolu

Ne zaman geliyor Minik yavru evine annesi?kaç kg oldu?doktorlar ne diyor her şey yolundaysa kendini üzme az kalmıştır inşallah kavuşmanıza

Ahh ahh o anlatılmayan hisler. Yarın 40im çıkıyor dile kolay 40gundur hastanenin kapısını asindiriyorum. Bugün eşime dedim artık ailemiz gibi oldu buradaki çalışanlar. Bugün gördüm kızımı acıkmış ağlıyordu kuvozun içinde bişey de yapamiyosun aglamasini seyrettim artık. Hemşire gelsin de beslesin diye

Az kaldı canım...öpüp kokliycaksın güzel yavrunu, kokusunu ohhh diye içine cekeceksin. Allah büyük.

Tez zamanda kavuşun yavrunuzla insallah canım. Okudukça dua ediyorum...Allah büyük.

ay kızlar A aysnrmzn G gokce41 içim burkuldu gülsün yüzünüz nolur Allah sağlık versin inşallah da en kısa sürede evlerinize bebişlerle dönün. Yüce Rabbim bu yollarda koymasın kimseyi. Şükredelim her şeye. Allah sağ salim kavuştursun tüm anneleri bebeklerine.

Kuz kuruluma gelen adama sordum kedi kıllarını da toplar fitreye yapışmaz dedi Sen servis çağır bencede

Ya ben şekere iyice dikkat etmez oldum eczanelerde tokluk falan ölçüyorlar Kocaçoban şu parmaktan olan offf hiçckeyğf alamadım yiyorum keyifsizim yemiyorum keyifsizim
Ihmal etme bence, cok korktum bu sekerden. Ben hic kilolu olmadim rejim yapmadim hep canim ne isterse yedim. En istedigimi yemem gereken donemimde boyle mi olacakti diyorum. Esim de zaten basimda zebellah gibi yeme yeme diye, valla 23. Haftamdan beri lokmalarimi sayiyorum.

İnşallah canım
Sen yerleşebildin mi?
Yok önce çamaşır sepetindeki bizim kıyafetleri bi bitireyim kış günü zor kuruyorlar bebisinkileri yikayarak başlıcam islere insallah bu hafta böyle geçer.sonra da yerleştiririm.zaten oda yapmadim ben canım beşigi var bizim odada bi de dolap var onlari yerleştircem bakalım.

Kıyamam ben size...çok zordur eminim ama bu günler de gecicek rabbimin izniyle.az daha sabır mis kokuları içinize çekip evinize gidiceksiniz insallah

Ben geceligin aynisinin mavisini lohusa sepetinden aldim. Sabahligiyla. Senin de geceligin altinda 2 tane aciklik, boyle delik gibi bi yer var mi? O nedir ben anlamadim ordan mi emziricez
Evet benim pijamamda da var o deliklerden emzirme için kullanılıyor insallah kullanışlı olur

Kızlar bugun doktor kontrolunde sedyeden kalkarken dengesiz bir kalkış yaptım karın üstüme baskı yaparak o kadar dikkat ederdimki bir anda düzgün kalkamadım ve bebişin hareketleri yok denicek kadar az kanama falan yok bir An çok baskı hissettim çok üzüldüm bu kalkıştan ötürü bişey olurmu ki kendimi yedim bitirdim

Kizlar ben bundan 4 sene once falan Dunya goz hastanesinde kontrole gittigimde doktor bana hamile kalirsan normal dogum dusunursen gozlerini kontrol ettirmen gerek demisti. 4 numara miyopum ben ve 20 senedir lens kullaniyorum. Sonra bi daha hic aklima gelmedi bu konu, gecen gun bir anda hatirladim. Simdi internetten baktim normal dogumda retina yirtigi olabilir falan yaziyor. Hic bu konuyla karsilasan oldu mu?

Kuz kuruluma gelen adama sordum kedi kıllarını da toplar fitreye yapışmaz dedi Sen servis çağır bencede
Cnm benimkisi kurutmalı çamaşır makinesi yani ikisi bir arada. Ayrı kurutma makinem yok. Servis sizin aldığınız kurutma makinesi için dedi bunu değil mi ? Ama yine de bir servis çağırıyim diyorum.

Benimde ıkı gundur aclıklarım tavan 107 ve 109 cıktı ama bir saat tokluklarım cok iyi 125 civarı

Tansiyon önemli tatlım, takip et mutlaka.

Bir de kurutma makinası ilk başlarda koku yapabilir, bebek eşyaları için uygun olmayabilir.

Ben de lens kullanıyorum ve aynı numarada miyopum. Hiç duymamıştım ama korktum sanki bi arastiracagim

Benim makinede kurutma yıkama bir arada, kendi özel tozu var, servisten alıyorsun, belli periyotlarla yüksek ısıda o tozla çalıştırınca makinayı tertemiz oluyor. Gerçi kedi YÖK bizde ama ben her kurutma sonrası da ıslak bezle siliyorum makinayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…