- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.361
Canım yeni modeller zaten istersen komurlukte kullan diyo su çıkarmıyormuş sen dokuyormussun koridorda yer varsa oraya koyarsın teraslı ev çok istedim ama bıktım zormuş ciddenAynen Ankarada çamaşır kurumuyo resmen. Bizim ev de teraslı ama maalesef kapattiğımız halde ben o terası hic kullanamıyorum çamasıri da hiç dısarı asmam. Şimdi bebek gelecek diye tamamen ust kata cıkmamaya basladım coğu seyi ve başta odayi asağiya tasıdim. 2 kez merdivenden kayınca ve bebekle in çık yapamiycami anlayinca öyle karar aldik ama bu sefer o terasin genis alanini da kullanamiyorum alt kattaki banyo da nispeten kucuk kurutma alsam koridora koyarim muhtemelen. Baktik ama bi karar veremedik gercekten kurumuyo camasirlar peteklere koyuyorum şu an ama misafir gelince de ortalik Çarşamba pazarı gibi olsun istemiyorum.
Canım benim kediler annemde
Cnm bişey sorcam sanırım senin kedin vardı bizim gibi evde. Zaten kedili evlerde kurutucu kullanılıyorlarmış . Benim çamaşır makinem kurutmalı, Bizim de kedimiz var zaten şu an çıldırmak üzereyim çünkü makinenin içi tüy dolmuş bebişin kıyafetlerini nasıl yıkıycam annem de mi yıkasam bilemedim geçen haftaMakine tüyleri temizlemiyor . Sizi bilmiyorum ama Bizim Kıyafetler de zaten tüylü çıkıyor zaten 2 saat ruloyla temizliyoruz. tek kurutucuların çalışma sistemi farklıymış Tüyleri temizliyormuş haznesinde biriktiriyormuş ve ütülü gibi çıkıyormuş. En sonunda makineyi 2 kere boş yıkadım içini sildim tüylerden kurtuldum bebişin kıyafetlerini yıkamak için , ne kadar böyle idare ederim bilmiyorum. şuan çok masraf yaptık. Daha eksiklerde var alabilecek durumda değiliz. Artık bebiş gelsinde yakın bi zamanda almamız lazım. Sende makineni kullan bakalım tüy bakımından problem yaşayacak mısın. Tavsiyelerini bekliyorum.
Ne zaman geliyor Minik yavru evine annesi?kaç kg oldu?doktorlar ne diyor her şey yolundaysa kendini üzme az kalmıştır inşallah kavuşmanıza24 günlük oldu bnm kız oyy oyy oooyyyy
Bayağı da geçmiş günler.. Önceden günde 3 defa süt götürürken şimdi 3 günde 1 defa süt götürüyoruz inşallah kızım çıkınca da olur sütüm..
Çok özlüyorum iyice bana benzemeye başladı kilo aldıkçaVe daha anlatamadığım bir kelime bulamadığım hislerim var
Bugün doktoruma kontrole gittim ordan çıkarkende bir içim acıdı niyeyse , bu serüven de bitti son kontroldü ama benim kucağım boş içim boş öylece çıkıverdim hastaneden bu da bitmişti diye düşündüm
Ahh ahh o anlatılmayan hisler. Yarın 40im çıkıyor dile kolay 40gundur hastanenin kapısını asindiriyorum. Bugün eşime dedim artık ailemiz gibi oldu buradaki çalışanlar. Bugün gördüm kızımı acıkmış ağlıyordu kuvozun içinde bişey de yapamiyosun aglamasini seyrettim artık. Hemşire gelsin de beslesin diye24 günlük oldu bnm kız oyy oyy oooyyyy
Bayağı da geçmiş günler.. Önceden günde 3 defa süt götürürken şimdi 3 günde 1 defa süt götürüyoruz inşallah kızım çıkınca da olur sütüm..
Çok özlüyorum iyice bana benzemeye başladı kilo aldıkçaVe daha anlatamadığım bir kelime bulamadığım hislerim var
Bugün doktoruma kontrole gittim ordan çıkarkende bir içim acıdı niyeyse , bu serüven de bitti son kontroldü ama benim kucağım boş içim boş öylece çıkıverdim hastaneden bu da bitmişti diye düşündüm
24 günlük oldu bnm kız oyy oyy oooyyyy
Ahh ahh o anlatılmayan hisler. Yarın 40im çıkıyor dile kolay 40gundur hastanenin kapısını asindiriyorum. Bugün eşime dedim artık ailemiz gibi oldu buradaki çalışanlar. Bugün gördüm kızımı acıkmış ağlıyordu kuvozun içinde bişey de yapamiyosun aglamasini seyrettim artık. Hemşire gelsin de beslesin diye
ay kızlar A aysnrmzn G gokce41 içim burkuldu gülsün yüzünüz nolur Allah sağlık versin inşallah da en kısa sürede evlerinize bebişlerle dönün. Yüce Rabbim bu yollarda koymasın kimseyi. Şükredelim her şeye. Allah sağ salim kavuştursun tüm anneleri bebeklerine.Ahh ahh o anlatılmayan hisler. Yarın 40im çıkıyor dile kolay 40gundur hastanenin kapısını asindiriyorum. Bugün eşime dedim artık ailemiz gibi oldu buradaki çalışanlar. Bugün gördüm kızımı acıkmış ağlıyordu kuvozun içinde bişey de yapamiyosun aglamasini seyrettim artık. Hemşire gelsin de beslesin diye
Bizim evde 2 kedi var. Benimde makina kurutmali. Hic senin gibi bir problem yasamadik. Kiyafetler tuylu çıkmıyor.
Kuz kuruluma gelen adama sordum kedi kıllarını da toplar fitreye yapışmaz dedi Sen servis çağır bencede
Cnm bişey sorcam sanırım senin kedin vardı bizim gibi evde. Zaten kedili evlerde kurutucu kullanılıyorlarmış . Benim çamaşır makinem kurutmalı, Bizim de kedimiz var zaten şu an çıldırmak üzereyim çünkü makinenin içi tüy dolmuş bebişin kıyafetlerini nasıl yıkıycam annem de mi yıkasam bilemedim geçen haftaMakine tüyleri temizlemiyor . Sizi bilmiyorum ama Bizim Kıyafetler de zaten tüylü çıkıyor zaten 2 saat ruloyla temizliyoruz. tek kurutucuların çalışma sistemi farklıymış Tüyleri temizliyormuş haznesinde biriktiriyormuş ve ütülü gibi çıkıyormuş. En sonunda makineyi 2 kere boş yıkadım içini sildim tüylerden kurtuldum bebişin kıyafetlerini yıkamak için , ne kadar böyle idare ederim bilmiyorum. şuan çok masraf yaptık. Daha eksiklerde var alabilecek durumda değiliz. Artık bebiş gelsinde yakın bi zamanda almamız lazım. Sende makineni kullan bakalım tüy bakımından problem yaşayacak mısın. Tavsiyelerini bekliyorum.
Ihmal etme bence, cok korktum bu sekerden. Ben hic kilolu olmadim rejim yapmadim hep canim ne isterse yedim. En istedigimi yemem gereken donemimde boyle mi olacakti diyorum. Esim de zaten basimda zebellah gibi yeme yeme diye, valla 23. Haftamdan beri lokmalarimi sayiyorum.Ya ben şekere iyice dikkat etmez oldum eczanelerde tokluk falan ölçüyorlar Kocaçoban şu parmaktan olan offf hiçckeyğf alamadım yiyorum keyifsizim yemiyorum keyifsizim
Yok önce çamaşır sepetindeki bizim kıyafetleri bi bitireyim kış günü zor kuruyorlar bebisinkileri yikayarak başlıcam islere insallah bu hafta böyle geçer.sonra da yerleştiririm.zaten oda yapmadim ben canım beşigi var bizim odada bi de dolap var onlari yerleştircem bakalım.İnşallah canım
Sen yerleşebildin mi?
24 günlük oldu bnm kız oyy oyy oooyyyy
Kıyamam ben size...çok zordur eminim ama bu günler de gecicek rabbimin izniyle.az daha sabır mis kokuları içinize çekip evinize gidiceksiniz insallahAhh ahh o anlatılmayan hisler. Yarın 40im çıkıyor dile kolay 40gundur hastanenin kapısını asindiriyorum. Bugün eşime dedim artık ailemiz gibi oldu buradaki çalışanlar. Bugün gördüm kızımı acıkmış ağlıyordu kuvozun içinde bişey de yapamiyosun aglamasini seyrettim artık. Hemşire gelsin de beslesin diye
Evet benim pijamamda da var o deliklerden emzirme için kullanılıyor insallah kullanışlı olurBen geceligin aynisinin mavisini lohusa sepetinden aldim. Sabahligiyla. Senin de geceligin altinda 2 tane aciklik, boyle delik gibi bi yer var mi? O nedir ben anlamadim ordan mi emziricez
Cnm benimkisi kurutmalı çamaşır makinesi yani ikisi bir arada. Ayrı kurutma makinem yok. Servis sizin aldığınız kurutma makinesi için dedi bunu değil mi ? Ama yine de bir servis çağırıyim diyorum.Kuz kuruluma gelen adama sordum kedi kıllarını da toplar fitreye yapışmaz dedi Sen servis çağır bencede
Benimde ıkı gundur aclıklarım tavan 107 ve 109 cıktı ama bir saat tokluklarım cok iyi 125 civarıIhmal etme bence, cok korktum bu sekerden. Ben hic kilolu olmadim rejim yapmadim hep canim ne isterse yedim. En istedigimi yemem gereken donemimde boyle mi olacakti diyorum. Esim de zaten basimda zebellah gibi yeme yeme diye, valla 23. Haftamdan beri lokmalarimi sayiyorum.
Günaydın kİzlar bugün yataktan kafamı kaldıramadım normalde tik diye uyanırım eşim
Gidiyorum dedi kalkamayınca iyi misin dedi o ara beynim zonkluyor tek gözümü açamadım hemen tansiyon aletini getirdi normalde tanışıyorum 9-5 10-6 olur geçen sağlık olacağında 15-8 çıkmıştı kan verirken heyecan mi yaptın demişti hemşire ölçüp gönder demişti gün içinde 10-6 çıkmıştı sabah eşim ölçünce 12-6 çıktı sanırım 12 bile benim için yüksek çünkü Babamın da tansiyonu ablamında hep dusuk babam hep der 12 13 bana fazla diye acaba öyle mi oldu bilemedim eşim masaj yaptı tek gözümü öyle açtım
Dün akşamda gidip kurutma makinası aldık sonunda alsam getirecekler bebeğin kıyafetli duruyordu valize de daha hiçbir şey koymamistim yarın onları yıkayıp kurutup ütüleyip yerleştireceğim
Haftaici de odası gelecek hazırlar koyarım 37 oluyorum artık ne olur ne olmaz kafada büyük gelir mk gelir korkusu başladı bende :)
Ben de lens kullanıyorum ve aynı numarada miyopum. Hiç duymamıştım ama korktum sanki bi arastiracagimKizlar ben bundan 4 sene once falan Dunya goz hastanesinde kontrole gittigimde doktor bana hamile kalirsan normal dogum dusunursen gozlerini kontrol ettirmen gerek demisti. 4 numara miyopum ben ve 20 senedir lens kullaniyorum. Sonra bi daha hic aklima gelmedi bu konu, gecen gun bir anda hatirladim. Simdi internetten baktim normal dogumda retina yirtigi olabilir falan yaziyor. Hic bu konuyla karsilasan oldu mu?
Bisey ogrenince yazarsan cok sevinirim.Ben de lens kullanıyorum ve aynı numarada miyopum. Hiç duymamıştım ama korktum sanki bi arastiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?