- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.381
Tokluklari anlıyorum da açlıklar niye yüksek çıkıyor ki acaba ?Benimde ıkı gundur aclıklarım tavan 107 ve 109 cıktı ama bir saat tokluklarım cok iyi 125 civarı
24 günlük oldu bnm kız oyy oyy oooyyyy
Bayağı da geçmiş günler.. Önceden günde 3 defa süt götürürken şimdi 3 günde 1 defa süt götürüyoruz inşallah kızım çıkınca da olur sütüm..
Çok özlüyorum iyice bana benzemeye başladı kilo aldıkçaVe daha anlatamadığım bir kelime bulamadığım hislerim var
Bugün doktoruma kontrole gittim ordan çıkarkende bir içim acıdı niyeyse , bu serüven de bitti son kontroldü ama benim kucağım boş içim boş öylece çıkıverdim hastaneden bu da bitmişti diye düşündüm
Tamam canım , aslında bende bi göz doktoruna gitmek istiyordum . Lensim biraz bulanık gösteriyor son zamanlarda gidersem ayrıntılı sorar yazarım inşallah.Bisey ogrenince yazarsan cok sevinirim.
Evet canım ikilileri sordum senin için firesine toplanır normalde içinde kalmaz dedi sen çağır benceCnm benimkisi kurutmalı çamaşır makinesi yani ikisi bir arada. Ayrı kurutma makinem yok. Servis sizin aldığınız kurutma makinesi için dedi bunu değil mi ? Ama yine de bir servis çağırıyim diyorum.
İlk olarak kendi kıyafetlerimi mi yıkayıp 3 gün sonra falan mi bebeginkileri yıkayım o zaman ?Tansiyon önemli tatlım, takip et mutlaka.
Bir de kurutma makinası ilk başlarda koku yapabilir, bebek eşyaları için uygun olmayabilir.
İlk olarak kendi kıyafetlerimi mi yıkayıp 3 gün sonra falan mi bebeginkileri yıkayım o zaman ?
Tmm canım yarın bizim birikenleri halledeyim o zaman teşekkür ederimİlk önce başka kıyafetlerle dene bakalım, ona göre karar verirsin.
Acliklarin niye oyle acaba, kac gundur stres yaptin belki ondan yukselmistir.Benimde ıkı gundur aclıklarım tavan 107 ve 109 cıktı ama bir saat tokluklarım cok iyi 125 civarı
Bende şeker yok ama benim bebişte 34.haftada 2.800 dü belki genetik iri bir bebektiriyi akşamlar herkese kızlar. şimdiye kadar hep okudum burayı hiç yazmadım ama canım çok sıkkın yazmak istedim. bende gebelik şekeri çıkmıştı. öğrendiğimden beri de diyetle idare ediyordum bi sıkıntı yoktu 31. haftada en son kontrolde herşey yolundaydı. bebiş 1800 dü. o haftadan sonra 2-3 hafta kadar biraz saldım açıkçası. çok misafir geldi. hem gelen kek börek getirdi hem ben yaptım. dayanamadım arada yedim. şekerimi de ölçmedim eskisi gibi. 34.hafta kontrolünde bebeğim 2800 olmuştu. 3 haftada tam 1 kilo almış. doktor da şaşırdı sinirlendi. iri bebek olmuş bu naptın sen dedi. o günden beri ağlıyorum hergün neredeyse acayip canım sıkkın. nasıl bu kadar etki eder kısa sürede aklım almıyor.
şekeri olanlar benim gibi geç olmadan dikkat etsin lütfen.
ben bi haftadır ağır diyetteyim. akciğer gelişiminde sorun olmuştur muhtemelen dedi bi de doktor. sarılığı uzun sürecek eğer olursa dedi. umarım kalıcı bir zarar olmamıştır bebişte
Sarılık neden etkiliyoriyi akşamlar herkese kızlar. şimdiye kadar hep okudum burayı hiç yazmadım ama canım çok sıkkın yazmak istedim. bende gebelik şekeri çıkmıştı. öğrendiğimden beri de diyetle idare ediyordum bi sıkıntı yoktu 31. haftada en son kontrolde herşey yolundaydı. bebiş 1800 dü. o haftadan sonra 2-3 hafta kadar biraz saldım açıkçası. çok misafir geldi. hem gelen kek börek getirdi hem ben yaptım. dayanamadım arada yedim. şekerimi de ölçmedim eskisi gibi. 34.hafta kontrolünde bebeğim 2800 olmuştu. 3 haftada tam 1 kilo almış. doktor da şaşırdı sinirlendi. iri bebek olmuş bu naptın sen dedi. o günden beri ağlıyorum hergün neredeyse acayip canım sıkkın. nasıl bu kadar etki eder kısa sürede aklım almıyor.
ben bi haftadır ağır diyetteyim. akciğer gelişiminde sorun olmuştur muhtemelen dedi bi de doktor. sarılığı uzun sürecek eğer olursa dedi. umarım kalıcı bir zarar olmamıştır bebişte
inşallah öyledir de şeker yüzünden irileşmemiştirBende şeker yok ama benim bebişte 34.haftada 2.800 dü belki genetik iri bir bebektir
ben de sebebini bilmiyorum. adama da soramadım o an şoktan. ama sonra kontrol edilmeyen gebelik şekerinin bebekteki etkilerine internetten bakınca normalden uzun süren sarılığı yazmış çoğu yer.Sarılık neden etkiliyor
Canım benim sekerim yok 1.58 boyundayım eşim 1.75 ailede uzun yok iri insan iri kemikli adam yok minyonuz ona rağmen benim bebeğimde 34. Haftada o kilodaydı bence doktorun çok abartmış her hafta artok 250 gr alıyorlar 1 kilo alması çok normal bazılarının bebeği 3 haftada bu kilo alır bazılarının almaz benim arkadaşımın birinin bebeği 37 den sonra almadı diğer arkadaşiminda 35 Dan sonra 300 olarak aldı her haftaiyi akşamlar herkese kızlar. şimdiye kadar hep okudum burayı hiç yazmadım ama canım çok sıkkın yazmak istedim. bende gebelik şekeri çıkmıştı. öğrendiğimden beri de diyetle idare ediyordum bi sıkıntı yoktu 31. haftada en son kontrolde herşey yolundaydı. bebiş 1800 dü. o haftadan sonra 2-3 hafta kadar biraz saldım açıkçası. çok misafir geldi. hem gelen kek börek getirdi hem ben yaptım. dayanamadım arada yedim. şekerimi de ölçmedim eskisi gibi. 34.hafta kontrolünde bebeğim 2800 olmuştu. 3 haftada tam 1 kilo almış. doktor da şaşırdı sinirlendi. iri bebek olmuş bu naptın sen dedi. o günden beri ağlıyorum hergün neredeyse acayip canım sıkkın. nasıl bu kadar etki eder kısa sürede aklım almıyor.
ay valla ne iyi geldi şu söylediklerin biliyo musun.Canım benim sekerim yok 1.58 boyundayım eşim 1.75 ailede uzun yok iri insan iri kemikli adam yok minyonuz ona rağmen benim bebeğimde 34. Haftada o kilodaydı bence doktorun çok abartmış her hafta artok 250 gr alıyorlar 1 kilo alması çok normal bazılarının bebeği 3 haftada bu kilo alır bazılarının almaz benim arkadaşımın birinin bebeği 37 den sonra almadı diğer arkadaşiminda 35 Dan sonra 300 olarak aldı her hafta
akciğerin de bsy görmeden nasıl sorun olmustur diyebilir resmen seni kokutmaya çalışmış ve sacmalamis bakıp öyle deseymiş havadan niye konuşmuş sarılık konusuna gelince hiç şekerle bağlantılı olduğunu duymadım
Diyetini bozan o kadar insan var o zaman hepsinin bebeğinde de akciğer sorunu olurdu ya da sarılık uzun sürerdi
Tmm uzun sürmesi bi ihtimal olabilir ama bu suan için konuşulacak bir şey değil
Akciğer olayını da ihtimal olarak konuşamaz bakar öyle konuşur sen gebe insansın seni bu kadar korkutmaya hakkı yok bence başka bi doktora daha danış ve kesinlikle ağlama sakin kal iyice şekerin yükselir bu sefer
iyi akşamlar herkese kızlar. şimdiye kadar hep okudum burayı hiç yazmadım ama canım çok sıkkın yazmak istedim. bende gebelik şekeri çıkmıştı. öğrendiğimden beri de diyetle idare ediyordum bi sıkıntı yoktu 31. haftada en son kontrolde herşey yolundaydı. bebiş 1800 dü. o haftadan sonra 2-3 hafta kadar biraz saldım açıkçası. çok misafir geldi. hem gelen kek börek getirdi hem ben yaptım. dayanamadım arada yedim. şekerimi de ölçmedim eskisi gibi. 34.hafta kontrolünde bebeğim 2800 olmuştu. 3 haftada tam 1 kilo almış. doktor da şaşırdı sinirlendi. iri bebek olmuş bu naptın sen dedi. o günden beri ağlıyorum hergün neredeyse acayip canım sıkkın. nasıl bu kadar etki eder kısa sürede aklım almıyor.
Arkadaşlar ben galiba kötüleşiyorum. Dün öksürük ve boğaz ağrısı olarak başladı. Halsizlikle devam etti. Pekmezdi ballı limonlu meyve çayı falan derken bugün öksürük azaldı derken halsizlik arttı maalesef ve şimdi de ateşim gittikçe yükseliyor.Gün içinde ara ara ölçtüm, 36.5 - 37 - 37.5 derken az önce 37.8 çıktı. Gittikçe yükseliyor ve bende üşüme titreme falan başladı maalesef. Çok korkuyorum ateşlenmem bebeğime zarar verecek diye. Acile gitsem ordaki hastalardan iyice mikrop kaparım diye korkuyorum kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?