2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kontrole gittin mi bugün??

Canım bu gereksiz zil basanlara karşı zilin baglantisini iptal etti eşim, sırayla hepsine basıyolar kim açarsa artık. Hele karşımda bi aile var gelen giden belli degil öyle rahatlar ki zile bastıklarinda kapiya cikiyorum suratima sirita sirita bakiyolar, görgü diye bisey yok. Iptal ettik zili biz, bana gelen zaten cep nomu bilir arasin acayim ki artik bebegim de olacak...delirtmesinler insanı.

İşte o yürüyememe 1 haftadır var bende canım. Normalde hareketli kendine dikkat etmeyen biriyimdir. Ama son bir haftadır ön kasıklarımda elektrik çarpıyor gibi sızı oluyor takılı kalıyorum.
Şu an o durumdayim valla sabahtan beri siliyorum minderleri yuzleri makineye atip asiyorum öğlen yemegi hazirlayamadim tost makinesine ekmek koydum oturdum kalkamiyorum kramp girdi sanki kasiklarima bebek de masallah ne gece rahat veriyot ne gündüz az kaldi kolu bacagi fırlayacak karnimin bi yerlerinden

sende ben gibi sinirlisin.ama taşindigimdan beri basıyorlar ya benim eşim de dedi sökcem bi gün zili diye..ay sorma bana eziyet oluyo ama her bastıklarında hususi kapıyı açıp bekliyorum yukarı çıkana kadar yanlış bastıklarını anlasınlar diye ama beyinlerini kullanmakta zorlanıyorlar zillerin üzerine daire nolari yaziyo bu arada daire kapılarının üzeride de daire nolariher bastıklarında çocukların üzerine atiyolar..aynen bebekte olcak şimdi gerçi annem sesli ortama alıştır dio ama okadar saçı başı dağıtıp zor uyuttuktan sonra zirrr diye çalıp kızımı uyandirirsalar vallahi yolarım

Kizlar bisey sorucam, acilma oldugunda biz anlar miyiz? Yani acaba benim agrim acilmadan dolayi mi diyorum. Dogum belirtisi olsa oturunca gecmez cunku. Bir de bugun sabah kabizliktan dolayi zorlanma oldu acaba o acilmayi mi tetikledi. bugun beklicem yarin sabah gidip baktiricam cok huzursuzum.

Ay kiz ayni bnm komsularim gibiymis bnm evde giriş kat gelen giden bnm zile basiyo kim o diyorum pardon yanlis bastik dahi demiyorlar hic bsy demeden cikiyorlar dedigin gibi alt komsumun cocuklari kendini duvarlara carpip agliyo annesinin umrunda degl sabah sabah sarki aciyo oglen ilahi anlamadim bitti hangisiyle bas edicegimi sasirdim

Bnde aynisini yapiyorum canm ama o gurultuden duymuyo galiba artik garcekten bi gun hepsine tek tek gidip konuscam uyku birakmiyorlar ya

maşallah kuzuya büyümüş son günler hiç geçmek bilmiyor canım bana suan saatler bile geçmiyor gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…