- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #35.121
Acaba Çatıya kafa sigar mi diye yumruk sokmaya kalktı anlamadım kafamız büyük bizim ondan olabilir mi diye düşündüm ama haftaya gidince soracağımBilemedim ki. Ama yumruk falan yapmasina gerek yok ki bu haftalarda. Senin durum bir enteresan geldi bana.
@stay strong26 dursun tabi icerde vaktini.bilsindonmemistir merak etme.
Aynen ya keske su veya dogum sancısı gelene kadar bakmasalarValla canım bende anlamadım. bu kanama sıktı canımı benim . Ne yapsam bilmiyorum . Yarın arayacağım bakalım ne diyecek . Herşey ne güzeldi nerden çıktı bu çatı muayenesi püf
Ben çağıracağım haftaya 37 giriyorum sanırım giriyorum ya da bitiyor :) o ara çağıracağım bi de arkadaşım olacak oda olursa rahat olur diye düşündüm baktım bebek 40 a kadar gelmiyor yarım gün çağırırım son haftaKızlar temizlik için bayan cagiracaklar var mi aranızda. Kaçıncı haftada yaptiracaksiniz. Ben yaptırayım diyorum da erken mi bilmiyorum . Gerçi hiç bisey hazır değil çantam filan. Annem muhtemelen doğumdan sonra eve geçince yanıma gelebilecek. Temizlik aradan çıksın istiyorum da haftasında kararsızım.
Yeni birimi deneyeceğim bakalım son gelen bayan beni sinir etmişti arkasını topladıktan sonda lekelenmem olmustu bu sefer pipomu hiç kaldırmayacağım
Kuzum hiç korkma arkadaşım 3 cm açılmayla 2 hafta gezdi 38 de mk neydi açılması 40+3 de doğurduKizlar doktor bana dun 1 cm acilma var dedi. Internette okuyorum. Acilma basladiktan 24 saat sonra dogum olur her saat acilma ilerler diyor.benim.lekelenmede devam ediyor kismen. Yani sadece idrara cikinca peceteye geliyor. Camasirimda bir sey yok. Doktor bana haftaya goruselim dedi ama kafama takildi bu acilma ilerler mi. Nts de sanci vs cikmadi kalp atislarida cok iyiydi bebisin.
Annem 3 cm açılmayla 3 hafta geçmiş bakan hocası demiş ki hala ne diye geliyorsun o açıklıkla annem hala sınavlara giriyormuştu o halde ki sabah sınava girmiş akşam suyu gelmiş bana
Tamamen sırtımı duvara mi dayayacagim sıraya girer gibiMerhaba kızlar
Facebook da dolanırken bir şey okudum doğru mu acaba merak ettim duyan oldu mu aranızda acaba.
Doğum yaklaştıgını anlamak için sırtınızı duvara yaslayın ayaklarınızı uzatın sonra bir ayağınızın topuğunu diğer ayağınızın baş parmağına değdirin eğer yapıyorsanız daha var yapamıyorsanız doğum birkaç günedir.
Benim ayaklar yerden bile kalkmıyor nerdeyse
Güney Alp ulamalı güzel kuzenimin adi güney çok severimKızlar sizce benim oğlanın ismi Güney Alp mi olsun Alp Güney mi hangisi daha uyumlu
Sizin doktor son anda mi catiya bakıyordu valla bu cati yüzünden doktor değiştireceğim sabahlara kadar kabusum oldu çok etkilendimBir parça nst keyfihersey yolunda bebeto 2800 gram 50 cm doğuma kadar en fazla 3500 olur dedi haftasını beklerse. Suyu vs iyi sanci yok. Muayenede yok tabi. Her hafta nst 2 haftada bir ultrason olacak. Bir heyecan yaptım ama nstyi görünce
Ay masallah dimdik benim bacaklar görünmüyor su kapaklar belirli sadece herkes ikiz sanıyor iyice büyüdüKızlar bana mı öyle geliyor yoksa bu göbek inmiş miEki Görüntüle 2096100
Sana artık kızıyorum :) kendini çok yoruyorsun bi ayağını uzat dinlen bak agrin sizin oluyor dinlen biraz lütfen ben seni gördükçe yoruluyorum silme yapma bsy keyif yap kahveni iç pinekle bebis gelince bu enerjine ihtiyacın olacakŞu an o durumdayim valla sabahtan beri siliyorum minderleri yuzleri makineye atip asiyorum öğlen yemegi hazirlayamadim tost makinesine ekmek koydum oturdum kalkamiyorum kramp girdi sanki kasiklarima bebek de masallah ne gece rahat veriyot ne gündüz az kaldi kolu bacagi fırlayacak karnimin bi yerlerinden