2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bilemedim ki. Ama yumruk falan yapmasina gerek yok ki bu haftalarda. Senin durum bir enteresan geldi bana.

@stay strong26 dursun tabi icerde vaktini.bilsin donmemistir merak etme.
Acaba Çatıya kafa sigar mi diye yumruk sokmaya kalktı anlamadım kafamız büyük bizim ondan olabilir mi diye düşündüm ama haftaya gidince soracağım

Valla canım bende anlamadım. bu kanama sıktı canımı benim . Ne yapsam bilmiyorum . Yarın arayacağım bakalım ne diyecek . Herşey ne güzeldi nerden çıktı bu çatı muayenesi püf
Aynen ya keske su veya dogum sancısı gelene kadar bakmasalar
Ben çağıracağım haftaya 37 giriyorum sanırım giriyorum ya da bitiyor :) o ara çağıracağım bi de arkadaşım olacak oda olursa rahat olur diye düşündüm baktım bebek 40 a kadar gelmiyor yarım gün çağırırım son hafta
Yeni birimi deneyeceğim bakalım son gelen bayan beni sinir etmişti arkasını topladıktan sonda lekelenmem olmustu bu sefer pipomu hiç kaldırmayacağım
Kuzum hiç korkma arkadaşım 3 cm açılmayla 2 hafta gezdi 38 de mk neydi açılması 40+3 de doğurdu
Annem 3 cm açılmayla 3 hafta geçmiş bakan hocası demiş ki hala ne diye geliyorsun o açıklıkla annem hala sınavlara giriyormuştu o halde ki sabah sınava girmiş akşam suyu gelmiş bana 1 cm çok normal valla bende 4 parmağı düşününce kendimde acaba baya açılmam mi var diye düşündüm ama bsy demedi
Tamamen sırtımı duvara mi dayayacagim sıraya girer gibi
Kızlar sizce benim oğlanın ismi Güney Alp mi olsun Alp Güney mi hangisi daha uyumlu
Güney Alp ulamalı güzel kuzenimin adi güney çok severim
Sizin doktor son anda mi catiya bakıyordu valla bu cati yüzünden doktor değiştireceğim sabahlara kadar kabusum oldu çok etkilendim
Kızlar bana mı öyle geliyor yoksa bu göbek inmiş miEki Görüntüle 2096100
Ay masallah dimdik benim bacaklar görünmüyor su kapaklar belirli sadece herkes ikiz sanıyor iyice büyüdü
Sana artık kızıyorum :) kendini çok yoruyorsun bi ayağını uzat dinlen bak agrin sizin oluyor dinlen biraz lütfen ben seni gördükçe yoruluyorum silme yapma bsy keyif yap kahveni iç pinekle bebis gelince bu enerjine ihtiyacın olacak

Dün kızımın tüm kıyafetleri yıkadım ay baktım ki çoğu kurutma makinasına atılmıyor ilk yıkamada risk almayım ceker dedim asıp kaldırmaktan belim koptu ama bundan sonra çekerse çeksin atarım kurutma makinasına 5 kere çalıştı makina şimdilik daha da var neyse yıkadım her şey bitti astım hepsini bazıları katladım demez mi eşim mobilyası geliyor haydaaa çamaşır kurutmalı bebeğin odasında mi adamlar gelecek mi kufur ederek çamaşırları 5 kazan çamaşır kaldırdım kurutmalıgi yatak odasına aldım tekrar astım mi odayi süpürdüm odada ki gereksiz seyleri taşıdım mi bende bi aynalık vardı yatak odasında büyük e kullanışsız eşime onu sat demiştim adamlar gelmişken onu da alacak dedi mi hayda dedim çekmecelerini boşalttığım tüm makyaj malzemeleri parfümler her şey onun üstünde mi kaldırdım çekmeceleri boşalttıp onlara yer buldum içini dişini sildim mi halıyı kaldırdım mi dedim madem bugün getireceklerdi bileydim çamaşıra hiç girişmezdim
Neyse getirdiler asagida ki dolap yukarı çıktı o dolabı da ayakkabılık gibi kullanıyordum onu da boşalttım mi
Eşim geldi kurmaya da geldiler esimle adam kuruyor ama bsyker tutulması gerekiyor süpürülmesi gerekiyor ki getiren adamlar eksik vida getirmiş mi başka seyler denediler mi tabure cektim oturarak tuttum artık eşyaları saat 9:30 du oturduğumda geberdim cati ve bel agrisindan
Sabahta köpeğimi kemoterapiye götürdük mü 9 da sürünerek kalktım ordan da 1 de geldim deri altına kaçmış ya serum ya kemo panik oldu mu veteriner sıcak sular masajlar vs onla uğraşıp tekrar damar yolu açıldı mi
Aksama da misafirim var çok güzel değil mi
Allah’tan arkadaşlarımız yabancı değiller ama ev dunden dandini yine süpürülmesi az toplanması lazim eşim ben gelince yaparım dedi zaten gelmişim uyumuş kalmışım yeni kalkıp yemek yedim kendime geldim
Bu gidişle doğururum ben :) zaten daha fazla çatı muayenesine maruz kalmadan doğurmak istiyorum doğururken kim parmaklarsa parmaklasin gözüm görmez

Canim boylelerine acma kapiyi bosver cevap vermiyorlarsa tam dayakliklar valla.

Acma acma sonra bu acmiyo diye zile basmazlar birdaha :))

Bence daha iyi seninki en azindan gelisimi tamamlaniyor. Yoksa 38 de hemen aliveriyorlar bebegi.

One yaa okurken yoruldum Allah yardimcin olsun valla attaksiyonun dibine vurmussun:) benim her hafta sonum boyle geciyor. Eve tasindik tasinali tamir tadilat tut sunu doseyelim karicim misali. Hamile hamile neler yaptim :))

Ay kizlar benim kayinvalide de bel firigi var. Bunlar en son umreye gittiler orda iyice mahfetmis kendini geldi. Ameliyat olucak bir iki gune. 3. Ameliyati birde. Bende dogum yapicam yani. Birde cocuga onlar bakicak diye onlara yakin tasindik. Annem calisiyo zaten de kadin ogleden sonra cikip geliyordu onceden isyerine falan yakin yerde oturuyorduk. Simdi oda ben cok gelemem diyup duruyor. Ulan naz yapacaktim iki onuda yapamicam. Neyse iyilessinde bebeme bakabilsin bari diye kendimi telkin ediyorum. Lohusaligimi bile doya doya yasayamicam kavga dogus edicektim

Maşallah canım bir hafta daha dayansin yavrun. Bana da askerlik gibi geliyo son 2 hafta geçmek bilmiyo.

BNde merakli melahetim acmadan edemiyorum ki hakkediyorum bi yandan :)

Ay evet aksilik ya hepsi üst üste geldi 7 de misafir gelecek ben hala oturuyorum :)

Kayınvalidene geçmiş olsun canim insallah hemencecik iyileşir kötü olmuş 3. Ameliyat hemen kalkabilir mi ki zor olur biraz yaşlılar da geç iyileşiyor son dakika golü olmuş sana artık o iyileşene kadar annen yarım gün gelir yanına valla yardım edecek birinolmayinca çok Lr diyor iki Doğum yapan arkadaşım da çocuğu bırakıp duşa bile girilmiyor diyorlar
Allah yardimcimi olsun

Maşallah canım bir hafta daha dayansin yavrun. Bana da askerlik gibi geliyo son 2 hafta geçmek bilmiyo.
Saol tatlim evet hic gecmiyo bu haftaya takilip kaldim zaten 7 gun kaldi derken gene bi gun eklendi doktorumda cok inatci biri 39 hafta olmadan almicam diye tutturdu

Evet bu haftalarda 1 cm normalmis.bende once bir noluyoruz dedim ama sonradan sakinledim.

T torbes35 senin lekelenme gectimi hala devam mi?

Kizzzzzz hamile halinle bunlari mi yaptin helal olsun be bn kendime yemk zor yapiyorum dikkat et canm ya bu jadar yuklenme kendine

Kızlar bebişler doğduğunda nasıl yatıracağız? ben yarım kundak yapmak istiyorum yorgan almıyorum 1 yaşına kadar tehlikeli olduğu için. Hazır uyku tulumu alan var mı ? onlar da kollar açık oluyo, e yenidoğanlar da elleriyle uyandırıyo kendini napcaz

Kızlar ben şimdi doktordan çıktım. Dr baktı kan akışı kalp hızı suyu falan gayet iyi ama kilo alımı çok yavaş gelişimi 2 hafta geride dedi. Nst de sancı çıkmadı. 36+3 te 2400 gr çıktı. Haftaya tekrar gel yine böyle giderse sezeryan la alırız dedi. Sizce bu dediği normal mi? Bi çocuğun hiçbir problemi yokken sadece çok yavaş kilo alıyor diye sezeryan yapılır mı? Yaşadığım şoku ve üzüntüyü anlatamam. Normal doğum istiyordum bana kesip alırız demesi sinirleri mi zıplattı. Başka bir doktora gitmemi önerir misiniz?

2 hafta gerilik cok degil sanki. Benimde 36. Haftam 3.150 gr 50 cm cikti bebis. Gelisimi 10 gun onde dedi. Haftaya gittiginizde kilosu degismezse belki beklemek isteneyebilir.oyle durumda bebisleri kuvozde buyutmek daha mantikli geliyor doktorlara.

Tabi gene de başka bir doktora görünmelisin cnm. Beslenmene daha çok dikkat et bakalım belkide kilo alımı hızlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…