- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #35.161
Gerçekten tahmin ettim. Dünkü yazdıklarından anladım. Bunalmışsın biraz. Durumunuz müsaitse bir günlüğüne çağır bi yardımcı. Ağırlarını bari o yapsın.Bebek 1.5 hafta ileride demisti gecen hafta doktor canim. Artik kas agrilarimi önemsemiyorum kemiklerim agriyor gecenin 4 de 1 ini uyumuyorum. Dedigin gibi en çok da düşünmemek icin yapiyorum bu işleri. Ben dogum yaptigim zaman bu kadincagiz yalnizdi işlerini yapamamış demezler yerde bir toz görseler evini b...k götürüyor derler.. Neyse canim bu haftasonuna bir işim kalmayacak inşallah.
Anlatırken yoruldum yemin ederimDün kızımın tüm kıyafetleri yıkadım ay baktım ki çoğu kurutma makinasına atılmıyor ilk yıkamada risk almayım ceker dedim asıp kaldırmaktan belim koptu ama bundan sonra çekerse çeksin atarım kurutma makinasına 5 kere çalıştı makina şimdilik daha da var neyse yıkadım her şey bitti astım hepsini bazıları katladım demez mi eşim mobilyası geliyor haydaaa çamaşır kurutmalı bebeğin odasında mi adamlar gelecek mi kufur ederek çamaşırları 5 kazan çamaşır kaldırdım kurutmalıgi yatak odasına aldım tekrar astım mi odayi süpürdüm odada ki gereksiz seyleri taşıdım mi bende bi aynalık vardı yatak odasında büyük e kullanışsız eşime onu sat demiştim adamlar gelmişken onu da alacak dedi mi hayda dedim çekmecelerini boşalttığım tüm makyaj malzemeleri parfümler her şey onun üstünde mi kaldırdım çekmeceleri boşalttıp onlara yer buldum içini dişini sildim mi halıyı kaldırdım mi dedim madem bugün getireceklerdi bileydim çamaşıra hiç girişmezdim
Neyse getirdiler asagida ki dolap yukarı çıktı o dolabı da ayakkabılık gibi kullanıyordum onu da boşalttım mi
Eşim geldi kurmaya da geldiler esimle adam kuruyor ama bsyker tutulması gerekiyor süpürülmesi gerekiyor ki getiren adamlar eksik vida getirmiş mi başka seyler denediler mi tabure cektim oturarak tuttum artık eşyaları saat 9:30 du oturduğumda geberdim cati ve bel agrisindan
Sabahta köpeğimi kemoterapiye götürdük mü 9 da sürünerek kalktım ordan da 1 de geldim deri altına kaçmış ya serum ya kemo panik oldu mu veteriner sıcak sular masajlar vs onla uğraşıp tekrar damar yolu açıldı mi
Aksama da misafirim var çok güzel değil mi
Allah’tan arkadaşlarımız yabancı değiller ama ev dunden dandini yine süpürülmesi az toplanması lazim eşim ben gelince yaparım dedi zaten gelmişim uyumuş kalmışım yeni kalkıp yemek yedim kendime geldim
Bu gidişle doğururum ben :) zaten daha fazla çatı muayenesine maruz kalmadan doğurmak istiyorumdoğururken kim parmaklarsa parmaklasin gözüm görmez
Arrik zamani geldi canim :)Sen benden önce davranmışsın kız
Geçen haftanda da geri idi, Burada yazılanlardan ,tavsiyelerden yedin mi ,yemeye dikkat ettin mi?Kızlar ben şimdi doktordan çıktım. Dr baktı kan akışı kalp hızı suyu falan gayet iyi ama kilo alımı çok yavaş gelişimi 2 hafta geride dedi. Nst de sancı çıkmadı. 36+3 te 2400 gr çıktı. Haftaya tekrar gel yine böyle giderse sezeryan la alırız dedi. Sizce bu dediği normal mi? Bi çocuğun hiçbir problemi yokken sadece çok yavaş kilo alıyor diye sezeryan yapılır mı? Yaşadığım şoku ve üzüntüyü anlatamam. Normal doğum istiyordum bana kesip alırız demesi sinirleri mi zıplattı. Başka bir doktora gitmemi önerir misiniz?
Sanki benim de son günlerimde böylrydi yok cnm daha da belli olurdu heralde değildir falan diyerek geçiştiriyordum:)Kızlar bana mı öyle geliyor yoksa bu göbek inmiş miEki Görüntüle 2096100
Seni okadar iyi anlıyorum ki. Allahtan evimin temizliğini kontrole gelen olmayacak.Aynen canim icim rahat etmiyor dün aksam eşimle kavga ettim ağladım. Üstüne bir de komşu teyze geldi ona da eşimin yaninda derdimi anlattim agladim. Kadin diyor ki hormonlardan böyle oluyorsun senin evin gayet temiz üzülme sana börek de acariz sarma da yapariz. Benim ailem uzak ve herkesin çoluk cocugu var annem desen 71 yaşında gelip bana iş mi yapacak. Eşimin ailesinden kimseden destek görmeyince iyice sinirlerim gerildi. Doguma geleceklermiş zahmet olacak onlara da. Sirf onlara muhtac oldugumu zannetmesinler diye hem her hazirligimi yapmak hem de normla dogum yapmak istiyorum ki hastaneden gelip hemen mutfakta çorbami yapabileyim.
Plesanta çok iyi dedi. Neden büyümor bilemiyorum dedi 2 hafta önce 2300 e yakındı. Acaba yanlış mı ölçüyor diye düşünüyorumCanm kilosu gayet iyi gibi bnmkide o haftada 2450 gr idi doktorum gayet iyi demisti bugun tam 37+6 yim bnmkide 3000 gr bana kucuk geldi ama doktoruma gore haftasiyle uyumlu birde dogdugunda 3200 civari olur dedi doktorum he birde kan akisi iyiyse plasentede yaslanma yoksa sknti olmaz diye biliyorum eger kan akisimi yavas olsaydi plasente bebege besleyemediginde gelisim geriligi olurdu sen baska doktorada gorun bence
Canimsin.kir dizini otur yerine dinlen artik.kendin bittin bide kargoya baslamaanam ben sana yollarim adres vir
Canim cok şükür durumumuz var biz her ihtimale karşı hastane dahil her türlü masraf için kat kat nakit de biriktirdik elhamdülillah. Ama doktor işlerini kendin yap hareket halinde ol dedi. Eşim de ben senin yapamadiklarini yaparim sen de yapabildiklarini yap diyince temizlik yardimcisi almaktan vazgectik. Benim de sinirlerim bu aile meseleleri yüzünden çok yıprandı iş güç yapıp unutmaya çalışıyorum. Ben sabah akşam doguracak haldeyim görümcem var 33 yaşında yarın aksam söz yapmaya karar verdiler. Onlarda torun heyecanindan çok düğün dernek heyecanı var. Ben de gitmeyecegim tabi ki bosver iste bak kafam dagiliyor böyleGerçekten tahmin ettim. Dünkü yazdıklarından anladım. Bunalmışsın biraz. Durumunuz müsaitse bir günlüğüne çağır bi yardımcı. Ağırlarını bari o yapsın.
İlk kez duydum canım. Anne karnında ne kadar dursa kardır derlerKızlar ben şimdi doktordan çıktım. Dr baktı kan akışı kalp hızı suyu falan gayet iyi ama kilo alımı çok yavaş gelişimi 2 hafta geride dedi. Nst de sancı çıkmadı. 36+3 te 2400 gr çıktı. Haftaya tekrar gel yine böyle giderse sezeryan la alırız dedi. Sizce bu dediği normal mi? Bi çocuğun hiçbir problemi yokken sadece çok yavaş kilo alıyor diye sezeryan yapılır mı? Yaşadığım şoku ve üzüntüyü anlatamam. Normal doğum istiyordum bana kesip alırız demesi sinirleri mi zıplattı. Başka bir doktora gitmemi önerir misiniz?
Aaa benimkiler hem işlerime asla el surmezler hem de her bi yerimi kontrol ederler. Iki gün önce kayinpeder geldi gidip bebek odasina girmiş eşim de arkasindan gitti. Eşim diyor ki tam odaya girdim babam askidaki elbiseleri burnuna dayamış kokluyordu yikanmislar mi diye :)) düşün artık ben bu halde nelerle ugrasiyorum. Ve emin ol deterjan kokmasalar gelip bana laf sokardiSeni okadar iyi anlıyorum ki. Allahtan evimin temizliğini kontrole gelen olmayacak.
100 gr falan almış. Dr büyüme var ama çok az diyor. Elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum. Ama 1. Sınıf öğretmeniyim. Ne yaparsam yapayım stresten uzak kalamıyorum. Tüm gün ayaktayım. Hala çalışıyorum belki de ondan böyle olduGeçen haftanda da geri idi, Burada yazılanlardan ,tavsiyelerden yedin mi ,yemeye dikkat ettin mi?
Geçen hafta seninle aynıydık çünkü. Bir hafta da kaç gr almış bebek?
Ahahaha ben de öyle diyorum kız evin bi kenarinda sıkışıp doguracam heraldeCanimsin.kir dizini otur yerine dinlen artik.kendin bittin bide kargoya baslamafirklatcan cocugu zorla
Sen gene baska drya da git canm cunku bnmkide 36 haftada 2450 di bnde korkmuştum doktorum normal haftasıyla uyumlu sende babasida zayifsiniz ne bekliyosunki 39 haftada sezaryen yapicam muhtemelen 3200 civari dogar demisti bugunde aynisini soylediPlesanta çok iyi dedi. Neden büyümor bilemiyorum dedi 2 hafta önce 2300 e yakındı. Acaba yanlış mı ölçüyor diye düşünüyorum
Allah kolaylık versin canım ama onlar için kendini üzme lütfen.bebeğin çok dağa önemli şimdi bırak pis kalsın kim ne derse desin.bebeğin vaktinde doğsun Allah korusun sende ya da bebekte bişi olsa yine sen üzülürsün kimsenin umurunda olmaz.anlattıklarına göre çok vicdanlı insanlar değiller.Allah yardımcımız olsun canımAaa benimkiler hem işlerime asla el surmezler hem de her bi yerimi kontrol ederler. Iki gün önce kayinpeder geldi gidip bebek odasina girmiş eşim de arkasindan gitti. Eşim diyor ki tam odaya girdim babam askidaki elbiseleri burnuna dayamış kokluyordu yikanmislar mi diye :)) düşün artık ben bu halde nelerle ugrasiyorum. Ve emin ol deterjan kokmasalar gelip bana laf sokardi
Hayırlısı. 10 gün sonraya sezeryan yapacaklar zorla. Ondan önce sancılanıp normal doğursamda kapak olsa hepsine. Hem bedava olacakSanki benim de son günlerimde böylrydi yok cnm daha da belli olurdu heralde değildir falan diyerek geçiştiriyordum:)
Aaa benimkiler hem işlerime asla el surmezler hem de her bi yerimi kontrol ederler. Iki gün önce kayinpeder geldi gidip bebek odasina girmiş eşim de arkasindan gitti. Eşim diyor ki tam odaya girdim babam askidaki elbiseleri burnuna dayamış kokluyordu yikanmislar mi diye :)) düşün artık ben bu halde nelerle ugrasiyorum. Ve emin ol deterjan kokmasalar gelip bana laf sokardi
Aman allahımAaa benimkiler hem işlerime asla el surmezler hem de her bi yerimi kontrol ederler. Iki gün önce kayinpeder geldi gidip bebek odasina girmiş eşim de arkasindan gitti. Eşim diyor ki tam odaya girdim babam askidaki elbiseleri burnuna dayamış kokluyordu yikanmislar mi diye :)) düşün artık ben bu halde nelerle ugrasiyorum. Ve emin ol deterjan kokmasalar gelip bana laf sokardi
İnşallah gönlündeki olurHayırlısı. 10 gün sonraya sezeryan yapacaklar zorla. Ondan önce sancılanıp normal doğursamda kapak olsa hepsine. Hem bedava olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?