2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gerçekten tahmin ettim. Dünkü yazdıklarından anladım. Bunalmışsın biraz. Durumunuz müsaitse bir günlüğüne çağır bi yardımcı. Ağırlarını bari o yapsın.

Anlatırken yoruldum yemin ederim

Geçen haftanda da geri idi, Burada yazılanlardan ,tavsiyelerden yedin mi ,yemeye dikkat ettin mi?
Geçen hafta seninle aynıydık çünkü. Bir hafta da kaç gr almış bebek?

Seni okadar iyi anlıyorum ki. Allahtan evimin temizliğini kontrole gelen olmayacak.

Plesanta çok iyi dedi. Neden büyümor bilemiyorum dedi 2 hafta önce 2300 e yakındı. Acaba yanlış mı ölçüyor diye düşünüyorum

Gerçekten tahmin ettim. Dünkü yazdıklarından anladım. Bunalmışsın biraz. Durumunuz müsaitse bir günlüğüne çağır bi yardımcı. Ağırlarını bari o yapsın.
Canim cok şükür durumumuz var biz her ihtimale karşı hastane dahil her türlü masraf için kat kat nakit de biriktirdik elhamdülillah. Ama doktor işlerini kendin yap hareket halinde ol dedi. Eşim de ben senin yapamadiklarini yaparim sen de yapabildiklarini yap diyince temizlik yardimcisi almaktan vazgectik. Benim de sinirlerim bu aile meseleleri yüzünden çok yıprandı iş güç yapıp unutmaya çalışıyorum. Ben sabah akşam doguracak haldeyim görümcem var 33 yaşında yarın aksam söz yapmaya karar verdiler. Onlarda torun heyecanindan çok düğün dernek heyecanı var. Ben de gitmeyecegim tabi ki bosver iste bak kafam dagiliyor böyle

İlk kez duydum canım. Anne karnında ne kadar dursa kardır derler

Seni okadar iyi anlıyorum ki. Allahtan evimin temizliğini kontrole gelen olmayacak.
Aaa benimkiler hem işlerime asla el surmezler hem de her bi yerimi kontrol ederler. Iki gün önce kayinpeder geldi gidip bebek odasina girmiş eşim de arkasindan gitti. Eşim diyor ki tam odaya girdim babam askidaki elbiseleri burnuna dayamış kokluyordu yikanmislar mi diye :)) düşün artık ben bu halde nelerle ugrasiyorum. Ve emin ol deterjan kokmasalar gelip bana laf sokardi

Geçen haftanda da geri idi, Burada yazılanlardan ,tavsiyelerden yedin mi ,yemeye dikkat ettin mi?
Geçen hafta seninle aynıydık çünkü. Bir hafta da kaç gr almış bebek?
100 gr falan almış. Dr büyüme var ama çok az diyor. Elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum. Ama 1. Sınıf öğretmeniyim. Ne yaparsam yapayım stresten uzak kalamıyorum. Tüm gün ayaktayım. Hala çalışıyorum belki de ondan böyle oldu

Plesanta çok iyi dedi. Neden büyümor bilemiyorum dedi 2 hafta önce 2300 e yakındı. Acaba yanlış mı ölçüyor diye düşünüyorum
Sen gene baska drya da git canm cunku bnmkide 36 haftada 2450 di bnde korkmuştum doktorum normal haftasıyla uyumlu sende babasida zayifsiniz ne bekliyosunki 39 haftada sezaryen yapicam muhtemelen 3200 civari dogar demisti bugunde aynisini soyledi

Allah kolaylık versin canım ama onlar için kendini üzme lütfen.bebeğin çok dağa önemli şimdi bırak pis kalsın kim ne derse desin.bebeğin vaktinde doğsun Allah korusun sende ya da bebekte bişi olsa yine sen üzülürsün kimsenin umurunda olmaz.anlattıklarına göre çok vicdanlı insanlar değiller.Allah yardımcımız olsun canım

Aman allahım bunu yapan kp mi bi de. erkekler ne karışır ki böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…