2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ben duymuştum, arkadaşım denedi yapamadı bir kaç güne sancısı geldi, doğurdu. Bende denerim yaklaşınca diye düşünüyorum. Şimdilik ben baya bacak bacak üstüne atıyorum

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kız detaylıydı şekerdi filan derken, az daha sabret

Anaaa kız ben hiç duymamıştım. Görünce yaw bu benim için çocukoyuncağı doğumhaneye giderken bile yaparım dedim. Denedim çok zorlandım . Rezil oldum ayol.

Ben duymuştum, arkadaşım denedi yapamadı bir kaç güne sancısı geldi, doğurdu. Bende denerim yaklaşınca diye düşünüyorum. Şimdilik ben baya bacak bacak üstüne atıyorum

Bacak bacak üstüne atmak givi değil ki bu hareket. O vakit benim doğum yakın . İlkinde de 36. Haftada doğurmuştum bakalım hayırlısı

Amin canim benim. Ben eşimin ailesini kötülemek için demiyorum keşke cok iyiler diyebilsem ama anlatmasi kolay yaşaması cok zor bir durumdayim o insanlarla malesef. Aynen dedigi gibi en çok ben üzülürüm bir şey olursa. Ama Insallah her sey iyi olacak şu çocuğumu hayırla saglikla kucagima alsam benim en iyi arkadasim olacak ondan başka ilgi alanim olmayacak insallah

Amiiin hayırlısı olsun. Hepimiz için. Sen ne yaptın büyütüyon mu yavyuyu
Büyütmeye çalışıyorum:) bugün tam lohusa modundayım herşeye ağlayasım var:/ sarılıkla başımız dertte sürekli uyumak istiyor bazen 1 saat uyandırmaya uğraşıyor um bana mısın demiyo. Sık sık emzirebilsem belki ışık tedavisine gerek kalmadan atlatcaz ama şu şartlarda ne olur bilmem. Kızım hasta bi yandan onun mızıldamaları. Bi yandan kendi sıkıntılarım derken bugün çöktüm anlayacağın

Aman allahım bunu yapan kp mi bi de. erkekler ne karışır ki böyle şeylere
Ben kayinpederimin yanindayken tuvalete bile gidemiyorum gözleri benimle döner açığımi bulsun da laf söylesin diye. Böyle olunca da benim elim ayağım hep birbirine dolanir. Vallahi şaka gibi ama ben ozellikle onlarin evindeyken lavaboya gitmek icin kayinpederin yatmasını beklerim. Çocuğun odasini birak benim yatak odama bile rahatlikla girebiluyor düşünmüyor ki etrafta özel çamaşırim olur ya da görmemesi gereken bir şey..

Sonuna geldim gene sabredemiyorum canm ama dedigin gibi ne kaldi ki surda bir hafta kos koca 9 ay su gibi geçmiş bir hafta ne ki saglikla kucagmiza alalimda insallah

Bir defa sert bir dille uyar bence çünkü senin doguma az kaldı sanırım yakında bebeğin olcak yanlış basıldığı zaman mutlaka tepkini koy ben mesela kapıyı yüzlerine çarpıyorum ama benimkiler anlamıyorlar gerçi..cocuklarin annesine de söyle uygun şekilde o halde seni yukarı çıkarınca utanır belki

Ayyyyy canm bn suan soktayim sabah komsu sandigim hırsızmis mutfak camima dayanmis biraz once karsi binadan bi komsu geldi hic selamimiz bile yoktu sabah 6 da mutfagini caminin havaladrmasina demisle vuruyordu bnde esimle polisi aradim o an zaten sen isiklari actin kactilar dedi ay sabah ne korkmustum o gurultuden şuan elim kolum titriyo evde tekim esimde 12 de gelcek panik atagim var nabzim hızlanmayı basladi cok korkuyorum ya

Bazen sabah basıyorlar olmadık zamanlarda da basıyorlar gel de çıldırma açıp ters ters bakıp kapıyı çarpıyorum bide rahatlar ki anlatamam açmasam bile fark etmiyo yine basıyorlar

Aman canım sakin ol ya dur panik yapma Allah korumuş bilmeden kaçırmışsın çok şükür erken kalkman tesaduf olmus vallahi gidebileceğin birisi yokmu hemen yakında esin gelesiye orda dur tansiyonunu ölc bakalim bi

Sabah cok ama cok kotu korktum canm yataktan firladim acaba cammi acildi diye butun ışıkları acmistim o an kacmislar 6 kisilermis 16.17 yaslarinda diyo kadin esim cok sert uyuyo uyandrdim sabah uyanmadi bn cok şükür tık sesinden uyanirim ama artik nasil uyicam bu evde butun camlarda parmakliklar var mutfagin cami degistigi icin orda yok zaten hp ordan korkardim gorumcemi aradim gelcek birazdan

Ayni durumdayız canım...Kimsem yok burda, kaldı ki annem gelince ona yük olmiym diye hala cam silme derdindeyim. Sana diyorum ama ben kimseye muhtaç olmak istemiyorum ve kendime yükleniyorum eskiden 1 günde yaptiklarımi simdi 1 haftada yapamayınca geriliyorum ki bu bizim icin hic de iyi degil. Her seyin farkında olmak bazen pek de iyi olmuyo.

Son düzenleme:
Ay valla bende aynen aksamlara kadar temizlik yapıyorum hatta salon yatak odası mutfak bitti küçük tuvalet banyo koridor kaldı dinlene dinlene yapıyorum annem de kızıyo yapma artık diye hee hafta yapıyorum batıyo bana çünkü.bazen yemek yetişmediği oluyo valla

Ah canım ya Allah korumuş korkma artık heryeri güzelce kapat kilitle..benim eşimde çok sert uyur uyanmaz yani dürtmeyle falan hayatta oh iyi sevindim iyi olmuş şükür esin gelene kadar dursun yanında esin zaten o olaydan sonra o cami da halleder merak etme bence yada yaptirana kadar arkadan mandal alın takin canım

Aynen canim beni de en çok geren şey işi görüyorum ama gücüm yetmiyor hemen yoruluyorum akşam oluyor hep işler erteleniyor.. Allah büyük inşallah hersey yoluna girecek öncelikle içimiz rahat edecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…