- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #35.181
Merhaba kızlar
Facebook da dolanırken bir şey okudum doğru mu acaba merak ettim duyan oldu mu aranızda acaba.
Doğum yaklaştıgını anlamak için sırtınızı duvara yaslayın ayaklarınızı uzatın sonra bir ayağınızın topuğunu diğer ayağınızın baş parmağına değdirin eğer yapıyorsanız daha var yapamıyorsanız doğum birkaç günedir.
Benim ayaklar yerden bile kalkmıyor nerdeyse
Herkese mrb kizlar bnde konturoldan geldim bnm bebis 3000 gr olmus birde az sanci cikti nstde hareket etmedi paşam tekrar nst cektrdim haftaya Çarşamba gunuydu sezaryenim persembe gune ertelendi tam 39 hafta olmadan almicam dedi dr mecbur tmm dedim puffff nasil gecicek bu gunler
Amiiin hayırlısı olsun. Hepimiz için. Sen ne yaptın büyütüyon mu yavyuyuİnşallah gönlündeki olur
Anaaa kız ben hiç duymamıştım. Görünce yaw bu benim için çocukoyuncağı doğumhaneye giderken bile yaparım dedim. Denedim çok zorlandımMerhaba kızlar
Facebook da dolanırken bir şey okudum doğru mu acaba merak ettim duyan oldu mu aranızda acaba.
Doğum yaklaştıgını anlamak için sırtınızı duvara yaslayın ayaklarınızı uzatın sonra bir ayağınızın topuğunu diğer ayağınızın baş parmağına değdirin eğer yapıyorsanız daha var yapamıyorsanız doğum birkaç günedir.
Benim ayaklar yerden bile kalkmıyor nerdeyse
Ben duymuştum, arkadaşım denedi yapamadı bir kaç güne sancısı geldi, doğurdu. Bende denerim yaklaşınca diye düşünüyorum. Şimdilik ben baya bacak bacak üstüne atıyorum
Anaaa kız ben hiç duymamıştım. Görünce yaw bu benim için çocukoyuncağı doğumhaneye giderken bile yaparım dedim. Denedim çok zorlandım. Rezil oldum ayol.
Amin canim benim. Ben eşimin ailesini kötülemek için demiyorum keşke cok iyiler diyebilsem ama anlatmasi kolay yaşaması cok zor bir durumdayim o insanlarla malesef. Aynen dedigi gibi en çok ben üzülürüm bir şey olursa. Ama Insallah her sey iyi olacak şu çocuğumu hayırla saglikla kucagima alsam benim en iyi arkadasim olacak ondan başka ilgi alanim olmayacak insallahAllah kolaylık versin canım ama onlar için kendini üzme lütfen.bebeğin çok dağa önemli şimdi bırak pis kalsın kim ne derse desin.bebeğin vaktinde doğsun Allah korusun sende ya da bebekte bişi olsa yine sen üzülürsün kimsenin umurunda olmaz.anlattıklarına göre çok vicdanlı insanlar değiller.Allah yardımcımız olsun canım
Büyütmeye çalışıyorum:) bugün tam lohusa modundayım herşeye ağlayasım var:/ sarılıkla başımız dertte sürekli uyumak istiyor bazen 1 saat uyandırmaya uğraşıyor um bana mısın demiyo. Sık sık emzirebilsem belki ışık tedavisine gerek kalmadan atlatcaz ama şu şartlarda ne olur bilmem. Kızım hasta bi yandan onun mızıldamaları. Bi yandan kendi sıkıntılarım derken bugün çöktüm anlayacağınAmiiin hayırlısı olsun. Hepimiz için. Sen ne yaptın büyütüyon mu yavyuyu
Ben kayinpederimin yanindayken tuvalete bile gidemiyorum gözleri benimle döner açığımi bulsun da laf söylesin diye. Böyle olunca da benim elim ayağım hep birbirine dolanir. Vallahi şaka gibi ama ben ozellikle onlarin evindeyken lavaboya gitmek icin kayinpederin yatmasını beklerim. Çocuğun odasini birak benim yatak odama bile rahatlikla girebiluyor düşünmüyor ki etrafta özel çamaşırim olur ya da görmemesi gereken bir şey..Aman allahımbunu yapan kp mi bi de. erkekler ne karışır ki böyle şeylere
Sonuna geldim gene sabredemiyorum canm ama dedigin gibi ne kaldi ki surda bir hafta kos koca 9 ay su gibi geçmiş bir hafta ne ki saglikla kucagmiza alalimda insallahBen duymuştum, arkadaşım denedi yapamadı bir kaç güne sancısı geldi, doğurdu. Bende denerim yaklaşınca diye düşünüyorum. Şimdilik ben baya bacak bacak üstüne atıyorum
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kız detaylıydı şekerdi filan derken, az daha sabret
Bir defa sert bir dille uyar bence çünkü senin doguma az kaldı sanırım yakında bebeğin olcak yanlış basıldığı zaman mutlaka tepkini koy ben mesela kapıyı yüzlerine çarpıyorum ama benimkiler anlamıyorlar gerçi..cocuklarin annesine de söyle uygun şekilde o halde seni yukarı çıkarınca utanır belkiAy kiz ayni bnm komsularim gibiymis bnm evde giriş kat gelen giden bnm zile basiyo kim o diyorum pardon yanlis bastik dahi demiyorlar hic bsy demeden cikiyorlar dedigin gibi alt komsumun cocuklari kendini duvarlara carpip agliyo annesinin umrunda degl sabah sabah sarki aciyo oglen ilahi anlamadim bitti hangisiyle bas edicegimi sasirdim
Evde dogurma bence ev batarAhahaha ben de öyle diyorum kız evin bi kenarinda sıkışıp doguracam heralde
Ayyyyy canm bn suan soktayim sabah komsu sandigim hırsızmis mutfak camima dayanmis biraz once karsi binadan bi komsu geldi hic selamimiz bile yoktu sabah 6 da mutfagini caminin havaladrmasina demisle vuruyordu bnde esimle polisi aradim o an zaten sen isiklari actin kactilar dedi ay sabah ne korkmustum o gurultuden şuan elim kolum titriyo evde tekim esimde 12 de gelcek panik atagim var nabzim hızlanmayı basladi cok korkuyorum yaBir defa sert bir dille uyar bence çünkü senin doguma az kaldı sanırım yakında bebeğin olcak yanlış basıldığı zaman mutlaka tepkini koy ben mesela kapıyı yüzlerine çarpıyorum ama benimkiler anlamıyorlar gerçi..cocuklarin annesine de söyle uygun şekilde o halde seni yukarı çıkarınca utanır belki
Bazen sabah basıyorlar olmadık zamanlarda da basıyorlar gel de çıldırma açıp ters ters bakıp kapıyı çarpıyorum bide rahatlar ki anlatamam açmasam bile fark etmiyo yine basıyorlarCanim boylelerine acma kapiyi bosver cevap vermiyorlarsa tam dayakliklar valla.
Acma acma sonra bu acmiyo diye zile basmazlar birdaha :))
Bence daha iyi seninki en azindan gelisimi tamamlaniyor. Yoksa 38 de hemen aliveriyorlar bebegi.
One yaa okurken yoruldumAllah yardimcin olsun valla attaksiyonun dibine vurmussun:) benim her hafta sonum boyle geciyor. Eve tasindik tasinali tamir tadilat tut sunu doseyelim karicim misali. Hamile hamile neler yaptim :))
Aman canım sakin ol ya dur panik yapma Allah korumuş bilmeden kaçırmışsın çok şükür erken kalkman tesaduf olmus vallahi gidebileceğin birisi yokmu hemen yakında esin gelesiye orda dur tansiyonunu ölc bakalim biAyyyyy canm bn suan soktayim sabah komsu sandigim hırsızmis mutfak camima dayanmis biraz once karsi binadan bi komsu geldi hic selamimiz bile yoktu sabah 6 da mutfagini caminin havaladrmasina demisle vuruyordu bnde esimle polisi aradim o an zaten sen isiklari actin kactilar dedi ay sabah ne korkmustum o gurultuden şuan elim kolum titriyo evde tekim esimde 12 de gelcek panik atagim var nabzim hızlanmayı basladi cok korkuyorum ya
Sabah cok ama cok kotu korktum canm yataktan firladim acaba cammi acildi diye butun ışıkları acmistim o an kacmislar 6 kisilermis 16.17 yaslarinda diyo kadin esim cok sert uyuyo uyandrdim sabah uyanmadi bn cok şükür tık sesinden uyanirim ama artik nasil uyicam bu evde butun camlarda parmakliklar var mutfagin cami degistigi icin orda yok zaten hp ordan korkardim gorumcemi aradim gelcek birazdanAman canım sakin ol ya dur panik yapma Allah korumuş bilmeden kaçırmışsın çok şükür erken kalkman tesaduf olmus vallahi gidebileceğin birisi yokmu hemen yakında esin gelesiye orda dur tansiyonunu ölc bakalim bi
Aynen canim icim rahat etmiyor dün aksam eşimle kavga ettim ağladım. Üstüne bir de komşu teyze geldi ona da eşimin yaninda derdimi anlattim agladim. Kadin diyor ki hormonlardan böyle oluyorsun senin evin gayet temiz üzülme sana börek de acariz sarma da yapariz. Benim ailem uzak ve herkesin çoluk cocugu var annem desen 71 yaşında gelip bana iş mi yapacak. Eşimin ailesinden kimseden destek görmeyince iyice sinirlerim gerildi. Doguma geleceklermiş zahmet olacak onlara da. Sirf onlara muhtac oldugumu zannetmesinler diye hem her hazirligimi yapmak hem de normla dogum yapmak istiyorum ki hastaneden gelip hemen mutfakta çorbami yapabileyim.
Ay valla bende aynen aksamlara kadar temizlik yapıyorum hatta salon yatak odası mutfak bitti küçük tuvalet banyo koridor kaldı dinlene dinlene yapıyorum annem de kızıyo yapma artık diye hee hafta yapıyorum batıyo bana çünkü.bazen yemek yetişmediği oluyo vallaAynen canim bana herkes diyor ki vakit buldukca uyu sonra bu günleri çok ararsin. Ben aksama kadar temizlik yapip sabaha kadar da agrilardan uyuyamiyorumama anlamiyorum bu işler neden bitmiyor. Ya insanlar bana göre çok hızlı hemen bitiriyorlar ya da insanlar bosverip yapmiyorlar bu işleri:)) neyse bu haftasonuna kadar böyle gider de ondan sonra ev işi yapmicam canım. Yufka alıp dolaba birkac paket sigara böreği atacagim ve birkac tencerelik yaprak sarmasi. Dogumdan sonra pratik yemeklere ihtiyacimiz olacak
Ah canım ya Allah korumuş korkma artık heryeri güzelce kapat kilitle..benim eşimde çok sert uyur uyanmaz yani dürtmeyle falan hayatta oh iyi sevindim iyi olmuş şükür esin gelene kadar dursun yanında esin zaten o olaydan sonra o cami da halleder merak etme bence yada yaptirana kadar arkadan mandal alın takin canımSabah cok ama cok kotu korktum canm yataktan firladim acaba cammi acildi diye butun ışıkları acmistim o an kacmislar 6 kisilermis 16.17 yaslarinda diyo kadin esim cok sert uyuyo uyandrdim sabah uyanmadi bn cok şükür tık sesinden uyanirim ama artik nasil uyicam bu evde butun camlarda parmakliklar var mutfagin cami degistigi icin orda yok zaten hp ordan korkardim gorumcemi aradim gelcek birazdan
Evet bir daha başa dönerim temizlik konusundaEvde dogurma bence ev batar
Aynen canim beni de en çok geren şey işi görüyorum ama gücüm yetmiyor hemen yoruluyorum akşam oluyor hep işler erteleniyor.. Allah büyük inşallah hersey yoluna girecek öncelikle içimiz rahat edecek insallahAyni durumdayız canım...Kimsem yok burda, kaldı ki annem gelince ona yük miym diye hala cam silme derdindeyim. Sana diyorum ama ben kimseye muhtaç olmak istemiyorum ve kendime yükleniyorum eskiden 1 günde yaptiklarımi simdi 1 haftada yapamayınca geriliyorum ki bu bizim icin hic de iyi degil. Her seyin farkında olmak bazen pek de iyi olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?