- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #35.201
Saol kuzum ya valla verecek sadakamız varmış yarin pencere işini halledicez insallah zaten bu aralar uykusuzdum artik hic uyuyamicam beynime yerlesti sabahki gürültü ama artik ders oldu bize bi isigi acik birakip uyicaz Allah korusun birdaha gelmesinler yaAh canım ya Allah korumuş korkma artık heryeri güzelce kapat kilitle..benim eşimde çok sert uyur uyanmaz yani dürtmeyle falan hayatta oh iyi sevindim iyi olmuş şükür esin gelene kadar dursun yanında esin zaten o olaydan sonra o cami da halleder merak etme bence yada yaptirana kadar arkadan mandal alın takin canım
Aynen canim hepimizin ortak sıkıntısı eskisi gibi işleri yetistirememek bu yüzden her gün temizlik yapmak sanirim :) bakalim haftasonuna hic bişey birakmayacam insallah. Cocuk da yoruldu valla vura vura deliyor karnimi anne dur diyor artik :))Ay valla bende aynen aksamlara kadar temizlik yapıyorum hatta salon yatak odası mutfak bitti küçük tuvalet banyo koridor kaldı dinlene dinlene yapıyorum annem de kızıyo yapma artık diye hee hafta yapıyorum batıyo bana çünkü.bazen yemek yetişmediği oluyo valla
Aaaa inanamiyorummmm aman Allah korusun canim çok üzüldüm yaaaaAyyyyy canm bn suan soktayim sabah komsu sandigim hırsızmis mutfak camima dayanmis biraz once karsi binadan bi komsu geldi hic selamimiz bile yoktu sabah 6 da mutfagini caminin havaladrmasina demisle vuruyordu bnde esimle polisi aradim o an zaten sen isiklari actin kactilar dedi ay sabah ne korkmustum o gurultuden şuan elim kolum titriyo evde tekim esimde 12 de gelcek panik atagim var nabzim hızlanmayı basladi cok korkuyorum ya
Aaa benimkiler hem işlerime asla el surmezler hem de her bi yerimi kontrol ederler. Iki gün önce kayinpeder geldi gidip bebek odasina girmiş eşim de arkasindan gitti. Eşim diyor ki tam odaya girdim babam askidaki elbiseleri burnuna dayamış kokluyordu yikanmislar mi diye :)) düşün artık ben bu halde nelerle ugrasiyorum. Ve emin ol deterjan kokmasalar gelip bana laf sokardi
Yok canım öyle deme unut gitsin kendine eziyet erme hiç dualarını oku Allah a sığın uyu karnındaki meleğinin melekleri korur zaten sizi hiç telaş yapma sen...benim oturdugum yer Eskisehirin belalı semtlerinden birisi bonzai içen mi ararsın uyuşturucu mu parkta sizan mi kavga eden mi oooo ve evim 1.kat camlarda koruma yok...sen içini ferah tut tevekkul et gerisini Allah a bırak bidaha olmazSaol kuzum ya valla verecek sadakamız varmış yarin pencere işini halledicez insallah zaten bu aralar uykusuzdum artik hic uyuyamicam beynime yerlesti sabahki gürültü ama artik ders oldu bize bi isigi acik birakip uyicaz Allah korusun birdaha gelmesinler ya
Bende senin gibi havaya girdim ama yok yapılmıyo.Ben duymuştum, arkadaşım denedi yapamadı bir kaç güne sancısı geldi, doğurdu. Bende denerim yaklaşınca diye düşünüyorum. Şimdilik ben baya bacak bacak üstüne atıyorum
Aynen benimki de dinlenmeye oturunca çok vuruyo :) vallahi kalan yerler var eşim eve geliyo bırak artik diyo da yarim bırakmayı hiç sevmem bende illa bitecek :)Aynen canim hepimizin ortak sıkıntısı eskisi gibi işleri yetistirememek bu yüzden her gün temizlik yapmak sanirim :) bakalim haftasonuna hic bişey birakmayacam insallah. Cocuk da yoruldu valla vura vura deliyor karnimi anne dur diyor artik :))
Sail tatlim ya bnm hayatimda en korktugum sey eve hırsız girmesi hala soktayim resmen evden korkmayi basladim Allahtan inan evde hic altinim yok esim birkmis parasina altin alcakti altin hirsiz çağırır hm evde tekim alma bos ver demistim ama genede girmeye çalışmışlar dedigin gibi hergun ayetel kursu okicam ya bu dogumdan bir hafta oncesi boyle sey olmasi iyi olmadi zaten uykumu alamiyordum artik hic uyuyamicamAaaa inanamiyorummmm aman Allah korusun canim çok üzüldüm yaaaabenim kuzenim iki ay önce doğurdu doğum gecesi evine hırsızlar girmiş hem de bebek odasindan kızın altinlarini caldilar hep. Aman dikkat et evinde altin ya da degerli eşyaları iyi muhafaza et. Parmaklik yoksa da en azindan ekstra kilitler var onlardan monte edin balkon kapilarina pencerelere. Korkma panik olma evin bir iki ışığını açık bırakın. Ve mutlaka ayetel kürsi oku her gün evinde canim
Amacım yargılamak değil canım sakın yanlış anlama benzer durum bende de var maalesef ama ben kendi ailemden yana şaslıyım açığı kapatıyorlar Allah razı olsun.ben senin için dedim üzülme yorma kendini işler bir şekilde olur yeterki bebek gününde gelsin sen iyi olAmin canim benim. Ben eşimin ailesini kötülemek için demiyorum keşke cok iyiler diyebilsem ama anlatmasi kolay yaşaması cok zor bir durumdayim o insanlarla malesef. Aynen dedigi gibi en çok ben üzülürüm bir şey olursa. Ama Insallah her sey iyi olacak şu çocuğumu hayırla saglikla kucagima alsam benim en iyi arkadasim olacak ondan başka ilgi alanim olmayacak insallah
Canm bugun bnmkide ayni seninki gibiydi doktorum idrar tahlili istedi birde yuzum gozum sisiyordu ya idrar temiz cikti uykusuz kaliyosun dinlenmeye bak boyle kendine eziyet ediyorsun dedi takma kafana bi banyo yap biraz uzan geciyoKızlar tansiyonum 123/86 çokmu yüksek sizce?korkar oldum artık ya(
Allah razi olsun canm ya kalp atislarim normala dondu cok saol Allah korusun hepimizi boyle insanlardan Allah oyle insanlarida islah etsin ne zmna kadar insanlari alnini terini yeycekler yaYok canım öyle deme unut gitsin kendine eziyet erme hiç dualarını oku Allah a sığın uyu karnındaki meleğinin melekleri korur zaten sizi hiç telaş yapma sen...benim oturdugum yer Eskisehirin belalı semtlerinden birisi bonzai içen mi ararsın uyuşturucu mu parkta sizan mi kavga eden mi oooo ve evim 1.kat camlarda koruma yok...sen içini ferah tut tevekkul et gerisini Allah a bırak bidaha olmaz
Geçmiş olsun canım sakin ol.Rabbim kötüye fırsat vermesinSabah cok ama cok kotu korktum canm yataktan firladim acaba cammi acildi diye butun ışıkları acmistim o an kacmislar 6 kisilermis 16.17 yaslarinda diyo kadin esim cok sert uyuyo uyandrdim sabah uyanmadi bn cok şükür tık sesinden uyanirim ama artik nasil uyicam bu evde butun camlarda parmakliklar var mutfagin cami degistigi icin orda yok zaten hp ordan korkardim gorumcemi aradim gelcek birazdan
Ayyyyy canm bn suan soktayim sabah komsu sandigim hırsızmis mutfak camima dayanmis biraz once karsi binadan bi komsu geldi hic selamimiz bile yoktu sabah 6 da mutfagini caminin havaladrmasina demisle vuruyordu bnde esimle polisi aradim o an zaten sen isiklari actin kactilar dedi ay sabah ne korkmustum o gurultuden şuan elim kolum titriyo evde tekim esimde 12 de gelcek panik atagim var nabzim hızlanmayı basladi cok korkuyorum ya
Benimde idrarlarım iyiydi geçen hafta.senin kaç çıktı canım evdeki ölçümünmü birde?Canm bugun bnmkide ayni seninki gibiydi doktorum idrar tahlili istedi birde yuzum gozum sisiyordu ya idrar temiz cikti uykusuz kaliyosun dinlenmeye bak boyle kendine eziyet ediyorsun dedi takma kafana bi banyo yap biraz uzan geciyo
Bence , Güney AlpKızlar sizce benim oğlanın ismi Güney Alp mi olsun Alp Güney mi hangisi daha uyumlu
Beklenti_delisi nasıl oldunuz atesinizin yüksek olduğunu yazmissiniz ? Benim de yuksekti antibiyotik kullandigim halde dun 38.6 yi gorduk hemen acile kostuk parol serum yaptilar bebegin kalp atislari 234 ü buldu elimiz ayagimiz birbirine dolasti ve doktor yok
Hemen merkeze doktoruma geldik cok sukur ates dusunce normale döndük.gece hastanedeydik kontrol altinda.
Atese dikkat edin kizlar benimki ara ara düşup yukseldigi icin beni yaniltti
SeninkiBen kayinpederimin yanindayken tuvalete bile gidemiyorum gözleri benimle döner açığımi bulsun da laf söylesin diye. Böyle olunca da benim elim ayağım hep birbirine dolanir. Vallahi şaka gibi ama ben ozellikle onlarin evindeyken lavaboya gitmek icin kayinpederin yatmasını beklerim. Çocuğun odasini birak benim yatak odama bile rahatlikla girebiluyor düşünmüyor ki etrafta özel çamaşırim olur ya da görmemesi gereken bir şey..
Canim ben bu hareketleri kabul edemedigim için kötü gelin oldum zaten:) ama eskisi kadar her yaptiklarina takilmiyorumPesss
Ay kimseye kalmamış çocugumun elbisesini - evimin kontrolünü yapmak. Begenmeyen eşegini başka yere bağlasınHıhhh...ben yapıyosam kendi icim rahat etsin...sonra pek ugrasamam...cocugumla ilgilenirim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?