2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Saol kuzum ya valla verecek sadakamız varmış yarin pencere işini halledicez insallah zaten bu aralar uykusuzdum artik hic uyuyamicam beynime yerlesti sabahki gürültü ama artik ders oldu bize bi isigi acik birakip uyicaz Allah korusun birdaha gelmesinler ya

Aynen canim hepimizin ortak sıkıntısı eskisi gibi işleri yetistirememek bu yüzden her gün temizlik yapmak sanirim :) bakalim haftasonuna hic bişey birakmayacam insallah. Cocuk da yoruldu valla vura vura deliyor karnimi anne dur diyor artik :))

Aaaa inanamiyorummmm aman Allah korusun canim çok üzüldüm yaaaa benim kuzenim iki ay önce doğurdu doğum gecesi evine hırsızlar girmiş hem de bebek odasindan kızın altinlarini caldilar hep. Aman dikkat et evinde altin ya da degerli eşyaları iyi muhafaza et. Parmaklik yoksa da en azindan ekstra kilitler var onlardan monte edin balkon kapilarina pencerelere. Korkma panik olma evin bir iki ışığını açık bırakın. Ve mutlaka ayetel kürsi oku her gün evinde canim

Pesss
Ay kimseye kalmamış çocugumun elbisesini - evimin kontrolünü yapmak. Begenmeyen eşegini başka yere bağlasın Hıhhh...ben yapıyosam kendi icim rahat etsin...sonra pek ugrasamam...cocugumla ilgilenirim diye.

Yok canım öyle deme unut gitsin kendine eziyet erme hiç dualarını oku Allah a sığın uyu karnındaki meleğinin melekleri korur zaten sizi hiç telaş yapma sen...benim oturdugum yer Eskisehirin belalı semtlerinden birisi bonzai içen mi ararsın uyuşturucu mu parkta sizan mi kavga eden mi oooo ve evim 1.kat camlarda koruma yok...sen içini ferah tut tevekkul et gerisini Allah a bırak bidaha olmaz

Ben duymuştum, arkadaşım denedi yapamadı bir kaç güne sancısı geldi, doğurdu. Bende denerim yaklaşınca diye düşünüyorum. Şimdilik ben baya bacak bacak üstüne atıyorum

Bende senin gibi havaya girdim ama yok yapılmıyo. Bide çok esnektir vücudum. Bacak bacak üstüne atılıyor ama ne hikmetse Oturunca yukarı kaldırıp yana ilerletmek zormuş. Yada ben doğuracağım. Belki doğrudur zaten az kaldı benim.

Aynen benimki de dinlenmeye oturunca çok vuruyo :) vallahi kalan yerler var eşim eve geliyo bırak artik diyo da yarim bırakmayı hiç sevmem bende illa bitecek :)

Sail tatlim ya bnm hayatimda en korktugum sey eve hırsız girmesi hala soktayim resmen evden korkmayi basladim Allahtan inan evde hic altinim yok esim birkmis parasina altin alcakti altin hirsiz çağırır hm evde tekim alma bos ver demistim ama genede girmeye çalışmışlar dedigin gibi hergun ayetel kursu okicam ya bu dogumdan bir hafta oncesi boyle sey olmasi iyi olmadi zaten uykumu alamiyordum artik hic uyuyamicam

Amacım yargılamak değil canım sakın yanlış anlama benzer durum bende de var maalesef ama ben kendi ailemden yana şaslıyım açığı kapatıyorlar Allah razı olsun.ben senin için dedim üzülme yorma kendini işler bir şekilde olur yeterki bebek gününde gelsin sen iyi ol

Kızlar tansiyonum 123/86 çokmu yüksek sizce?korkar oldum artık ya(
Canm bugun bnmkide ayni seninki gibiydi doktorum idrar tahlili istedi birde yuzum gozum sisiyordu ya idrar temiz cikti uykusuz kaliyosun dinlenmeye bak boyle kendine eziyet ediyorsun dedi takma kafana bi banyo yap biraz uzan geciyo

Allah razi olsun canm ya kalp atislarim normala dondu cok saol Allah korusun hepimizi boyle insanlardan Allah oyle insanlarida islah etsin ne zmna kadar insanlari alnini terini yeycekler ya

Geçmiş olsun canım sakin ol.Rabbim kötüye fırsat vermesin

Çok geçmiş olsun tatlım .
Allah korusun iyi ki yuz yüze gelmemişsiniz. Sakın denk gelirsen falan muhattap olmaya kalkma. Karsi karşıya gelme. Dua oku. Duşunme, bi daha gelmezler öyle düşün. Korkma Allah firsat vermesin.

Canm bugun bnmkide ayni seninki gibiydi doktorum idrar tahlili istedi birde yuzum gozum sisiyordu ya idrar temiz cikti uykusuz kaliyosun dinlenmeye bak boyle kendine eziyet ediyorsun dedi takma kafana bi banyo yap biraz uzan geciyo
Benimde idrarlarım iyiydi geçen hafta.senin kaç çıktı canım evdeki ölçümünmü birde?

Benim de bı düşüp bı yükseliyordu. Ben de inatla ilk başta antibiyotik kullanmak istemedim ama sonra titreme nöbetleri de geçirmeye başlayınca antibiyotik aldım ve bana acaip faydası oldu. Burun akıntım ve halsizligim kaldı sadece. Daha iyiyim şimdi.

Seninki

Pesss
Ay kimseye kalmamış çocugumun elbisesini - evimin kontrolünü yapmak. Begenmeyen eşegini başka yere bağlasın Hıhhh...ben yapıyosam kendi icim rahat etsin...sonra pek ugrasamam...cocugumla ilgilenirim diye.
Canim ben bu hareketleri kabul edemedigim için kötü gelin oldum zaten:) ama eskisi kadar her yaptiklarina takilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…