2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar doğum yaptım şu azaldığı için acil alındım kombine Sezeryan arada kaçıyor gibiydi lütfen suyumuz dikkat edin bebek kuvezde suan lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Canım çok geçmiş olsun...Allah analı babalı büyütsün çok fazla kalmaz küvezde bence

Kızlar bu mide yanmasını bebeğin saçları çıktığı için olur dedi birisi bana ama ondan midir yoksa mideye olan baskıdan mi sizce?

Bence baskıdan halk arasında saçı çıkıyor derler ama kaynakları okuyunca baskıdan diyorum...feci yanıyor...yarın gene şurup yazdırmak gerek.

Evet evet ben de aynı fikirdeyim, idealist doktorlar dışında normal Doğum zor geliyor. İmşallah isteyen herkes keyifle sağlıkla normal doğumunu yapar :)
Bende bu fikirdeyim. Zor geliyor normal doğumla uğraşmak. Dünyada 3.sıradayız sezeryanda. Ee rahatımiza düskün milletiz ayni zamanda.

Valla benimki bugun yarin gelecek gibi. Kasiklarimda asiri agirlik var. Insallah donerde acil sezeryan olmaz :/

Yok yok gelmeyecek, babyleri inandırma bunu gelirler sonra

Daha içerde yerleri var, ekmek elden su gölden yaşasınlar azıcık daha. Ben her sabah anlatıyorum, bak dışarıda gazını çıkaracaksın, kakanı yapacaksın, cukcuk emeceksin çok işin var. İçerde her şey daha rahat son güne kadar bekle, hayatının en rahat günleri diye

Belki de dönmüştür, o yüzden ağırlık hissediyorsundur.

Kızlar doğum yaptım şu azaldığı için acil alındım kombine Sezeryan arada kaçıyor gibiydi lütfen suyumuz dikkat edin bebek kuvezde suan lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Gözünaydın. Haftan çok güzel hemen toparlanip yanında olur insaalalh.

Canım hayırlı olsun.Tez zamanda küvezden çıkacaktır Allah' ı izniyle. Dualarımız sizinle

Aynen ya mideden yukarı çıkıyor yemek borusu ve boğazım berbat sanki acı biber yemisim de boğazım yanıyo gibi çok kötü bi his

Yani solunumum tamamen duracak entube edilecegim bunlar beni korkutuyor. Bide anesteziyi atmak.cok zor diyorlar. Bulanti oksurme kabizlik.sikqyetleri cok oluyor diyorlar.

Hayatımda 3 kez genel anestezi ile operasyon geçirdim. En ufak bir zorluk yaşamadım. Hatta bir tanesi 4 saat sürdü, ciddi mİkrarda anestezi aldım yani. Bildiğin gece uykusu gibi uyudum, sabah uyanmış gibi uyandım. Anestezi atmak gibi bir derdim de olmadı. Bu tür şikayetler genelde sigara içen kişilerde oluyor. Seni boşuna korkutmuşlar. Ama bu kadar korkarken ya normal doğumu ya da genel anestezili sezeryanı seçmeni tavsiye ederim.

Kızlar bu karpal tünel sendromu sadece uyuşma karıncalanma şeklinde mı oluyor? Benim dün geceden beri el ve ayaklarım çok kaşınıyor. Özellikle de parmakları. Mahvoldum kaşıyacağım diye ya neden oldu ki.

Pazartesi kontrolüm var ozaman sorcam haftalık iğnem var sağlık ocağıda çok yakın oraya yürüyorum kasıklarıma hemen ağrı saplanıyo korkuyorum. Tek risk erken doğumsa yürücem artık doğsa da olur herlde

Bende bu fikirdeyim. Zor geliyor normal doğumla uğraşmak. Dünyada 3.sıradayız sezeryanda. Ee rahatımiza düskün milletiz ayni zamanda.

Bence bebek ve anne sağlığı için şart olmadığı sürece tamamen yasaklanmalı. Gerçi dün haberlerde izledim, İstanbul'da bir devlet hastanesine başvuran hamile çocukları normalde bildirmeleri gerekiyormuş. 150 civarı sadece bu yıl içerisinde 15 yaş civarı hamile çocuk getirmişler ve hiç biri bildirilmemiş. Hastanede bir çalışan fark edip durumu yetkililere yazmış. O yetkilinin yerini değiştirmişler şimdi bu ülkede bir şeylerin düzeleceğine nasıl inanırsın ki.

Sanırım kaşınmamın başka bir durumu vardı canım, doktoruna sorman lazım bunu.

Bir kaç gün evden çıkmazsam ilk çıktığımda ben de kötü oluyorum ama sonra alışıyor ve açılıyor bence. Sen yine sormadan bişi yapma tabi. Belki 37.haftayı doldurmanı söyler.

çok iyi yapmışsn canım görüş almakla iğnede pek sorun çıkmıyomuş bazı drlar doğuma kadar kullandırıyor etkisi 12saat zaten ama aspirin kullanıyorsan doğumdan önce bırakman gerekir
Asprin i 32. Haftada bıraktım zaten canım ama bu iğneyi ne zamana kadar kullanacağım bilmiyorum Doğumdan önce ya vurulmuş okursam da sonra sancım başlarsa diye tedirginim açıkçası

Hehe evet ağzının payını almissindir insallah :)) benimki dogum pozisyonunda oldugu halde bazen korkup sezaryen olsma diyorum canim. Insallah dayanabilirim normal doğuma. Yavrularimiz hangi durumda zorlanmayacaksa acı cekmeyecekse öyle olsun

Ben hiç magnezyum kullanmadim canim. Bende de geceleri cok daha şiddetli oluyor gecede en az 5 kere lavaboya kalkıyorum her kalkışım dakikalar sürüyor sona geliyoruz bakalim Allah bize dayanma gücü versin az kaldi

Aynen canım valla şu an midem ve bagirsaklarim nerde bilmiyorum :)) benimki de hep soldan çalışıyor haftalardir sol böbregimi vura vura çürüttü son iki haftadir da yeni yer buldu kendine ayaklarini sol kaburgalarimin altina sokuyor resmen nefesim kesiliyor kazık yutmuş gibi duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…