2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Homely_angel senin gen de heterozigot diyordun sanırım , iğneyi orada hiç vermiyorlar diyordun değil mi .? Benimde gen heterozigot . 32 hafta da coraspini bıraktım. Doktor 37 gibi iğneyi de keseriz dedi. İnsan birden bırakmaktan da endişe duyuyor gerçekten . Her doktor farklı uyguluyor sanırım.

Asprin i 32. Haftada bıraktım zaten canım ama bu iğneyi ne zamana kadar kullanacağım bilmiyorum Doğumdan önce ya vurulmuş okursam da sonra sancım başlarsa diye tedirginim açıkçası
öyle bi ihtimalde var canım tabi doktorun sonuna kadar kullan diyordu sanırım 37-38 gibi en geç bırakılabilir bence olmassa başka bir drdanda bilgi al devlet hastanesinde iyi bir dra gidebilirsin mesela bana drum aspirin için 36dedi ama korkuyorum bidahaki hafta bırakıcam artk

Çünkü biz de özel hastaneler çok, o yüzden sezeryan çok.. devlet hastanelerimizin kapasitesi ve gebelere muamelesi ortada. O yüzden olduğunu düşünüyorum , çoğumuz bu şekilde Doğumda Doğum anında davranılmasını istemiyoruz, özel olsun istiyoruz, özeldekiler de direkt sezeryan kafalılar.. aslında kendi kaderimizi biraz da kendimiz çiziyoruz..

Asprin i bu kadar geç bırakanı görmemiştim 32 de bıraktırıyorlar genelde Benim kendi doktorum 38 de keseriz iğneyi normal Doğum istersen ama 2 haftada bir şey olmayacağının garantisini veremem sorumluluk sana ait demişti zaten onda Doğum yapmayacağım memleketime geldim annemlerin yanına bakalım haftaya devlette başk bir doktora gideceğim o ne diyecek

evet canım bende korktum zaten aspirin tehlikeli biliyosun doktoruna anlam veremedim ne demek sorumluluk alamam benim bildiğim çok kanama olunca iğneyle durdurabiliyolar ki en fazla riski bu olur ama 38i bekleme bencede devletteki drlar daha tecrübeli inşallah hayırlısı olur hakkında sen benden önce doğum yaparsn vaktiyle gelirse bebecikler :) benide haberdar et olur mu canım :)

Cidden felaket canım yanıyor 1 saat arayla cok felaket hareketler yapıyor ve o sırada agrım çok oluyor kasıklarıma kadar dalgalanma oluyo sağdan sola kayiyo resmen bişey olmaz Heralde dimi acaba doğum mu yaklasiyo ondan mı oluyo ya resmen aşağı kaydıgini çatıya dayandığını hissettim ve şuan yine başladı agrım da var

Evet bende öyle düşünüyorum sırf bu yüzden devlette Doğum yapmayı düşünüyorum artık ebe arkadaşım var özelde çalışıyordu atandı şimdi o özelde ebeler stajyer atanamamış çok bilgili değillerdi bu yüzden boş yere çoğu kişiyi doktorlar sezeryana yönlendiriyordu ekiplerine güvenmedikleri için dedi. İnşallsh haftaya gideceğim doktor biraz iyi olurda bir Bilgi verir net olarak ne zaman bırakmam gerektiğiyle ilgili. Tamam canım inşallah bilgilenditirim seni de

Gerçekten ne demek garanti veremem , sorumluluk alamam tövbe tövbe sanki doktora boşuna gidiyoruz. Ne yapması gerekiyorsa Bilmesi gerekiyor doktorun. İlk bu durumda doğum yapacak olan biz değiliz. Benimkide en son 37 civarı dedi ama ben de yeniden sorucam. En son hatta kalp damarcıya sormuştum 1,2 gün önce bırakılsa da olur gibi birşey demişti sanki. Zaten etkisi uzun sürse niye hergün vuruluyoruz , öyle değil mi ? Ama niye 2,3 hafta önceden bırakıyoruz oda enterasan...

Yok olmaz canim çünkü ben geçen hafta doktora dedim dayanamiyorum resmen eleğe döndüm her yerim delik deşik oldu. Zaten doktor her muayenede maşallah çok hareketli ve çok sert vuruyot diyor. Canim yaniyor neden yavaslamiyor dedim. Doktor da dua et yavaslamasin sukret dedi. Bebeklerin hareketleri yavaslayinca biz sıkıntı cekiyoruz korku duyuyoruz dedi. Bosver vursun canini yaksin az kaldi zaten dedi

en iyisini yaparsın canım inşallah normal ve çabucak doğurursun vakti geldiğinde ,hayırlısı olsun kendinede bebişede iyi bak :)

Kızlar benim gibi böbrek ağrısı çeken var mı? Sol böbreğim çürümüş gibi acıyor. Doktor ultrasonla baktı rahim büyüdüğü için baskı yapıyormuş. Dolayısıyla böbreğim genişlemiş galiba. Oyy oyy çok acıyor.

Evet hep böyle konuşan bir doktordu zaten canım ben aspirinde kullanmak istemiyordum ilk başlarda bir şey olursa sorumluluk sana ait dedi e böyle deyince insan mecbur kullanıyor onda Doğum yapmayacağım için pek önemsemiyordum yoksa devam etmezdim zaten. Bu doktorlar yüzünden devlete gidiyorum artık orada da çok ilgisizler ama napim. Sor bakalım ne diyecek canım Buraya da yazarsan sevinirim

Şu ara iç organlar karışık malum, ben kaburga ağrısındsn duramıyorum, seninki de böbreğe baskılanmış belli ki.. neyse az kaldı diye avutalım kendimizi

Evet canım, burada 2000 yılından itibaren bu uygulamanın heterazigot gende gereksiz olduğunu fark etmişler. O yüzden vermiyorlar. Doktorun 37 de bıraktırırsa gayet iyi bence. Ben de 37 de bırakmış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…