2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hareketli olması çok güzel cnm. Benimki yavaşlayınca korkuyorum bişey oldu diye.

Evet canım, burada 2000 yılından itibaren bu uygulamanın heterazigot gende gereksiz olduğunu fark etmişler. O yüzden vermiyorlar. Doktorun 37 de bıraktırırsa gayet iyi bence. Ben de 37 de bırakmış oldum.
Mthfr c677 heterezigot benimde. Bende mi bıraksam ki. Gerçi zaten 4 günde 1 vuruyorum. Nasıl mantıksatedbir amaçlı başlanmıştı. Gereksiz gibi geliyor bana. Bişey olacak olsa vurmadığım günlerde olurdu Allah korusun.

nemesis nerdesin, valla ne diyim sana bilemedim

Az önce hastaneden aradılar, dün yapılan kan sonuçlarım iyiymiş ama bir tek kan basıncım azıcık yüksek diye pazar günü tekrar kontrole çağırdılar. Doktorum eğer ki yine yüksek çıkarsa pazar günü suni sancı İle doğumu başlatırız dedi doktorum.

Boşuna annenin karaciğerine yüklenmeyelim diyor doktorum.

Ben şok

Evet hareket etmese de sıkıntı ya..ama hareketlenmesiyle karnım sertleşiyo ve ağrı sanci yapiyo e normal o zamanbidahaki kontrol ta 31 i önce nst sonra dr inşallah ozamana kadar kızım karnımı deşip çıkmaz içerden aynen ya delik desik etti sıpam gerçi bebek aşağı inince bi rahatlama geliyomus nefes almada falan...doguma 4 hafta kala falan iniyormuş heralde baya korkuttu beni şaka maka aklıma bin türlü senaryo geldi

Bende şok neymiş cnm o değer bana kan tahlili bile yapmıyorlar sadece nst ultrason muayenesi...

Ay gulsem mi aglasammi bilemedim. Cok kaşıntin varmi kiz. Karaciger degerleri yukselince genelde kasinti cok oluyormus.brnde bu aralar cok kasiniyorum ama sesimi cikarmiyorum :/

Bende şok neymiş cnm o değer bana kan tahlili bile yapmıyorlar sadece nst ultrason muayenesi...

Kan basıncıymış canım. O kadar söylediler. Pazar günü daha net öğrenirim. Burada son haftalarda kan tahlilini çok sıkı tutuyorlar sanırım. Kan verme bölümünde hep koca göbekli hamileler bekliyoruz çünkü.

Ay gulsem mi aglasammi bilemedim. Cok kaşıntin varmi kiz. Karaciger degerleri yukselince genelde kasinti cok oluyormus.brnde bu aralar cok kasiniyorum ama sesimi cikarmiyorum :/

Doğurursam senin de aynı anda Doğum masasında olmanı bekliyorum kardeş kardeş doğuracağız.

Yok canım hiç kaşıntı filan yok, kan basıncı yüzünden dediler.

Şu ara iç organlar karışık malum, ben kaburga ağrısındsn duramıyorum, seninki de böbreğe baskılanmış belli ki.. neyse az kaldı diye avutalım kendimizi
Evet böbreğime baskı yapıyor. Çürümüş gibi böbreğim. Zaten benim karnım dışa doğru büyümedi pek. İçe doğru büyüyünce herhalde böbreğime dayandı. Sabrediyorum. Allah yardımcımız olsun

Bende de durum o, hala daha 9 aylık görünümde değilim, sanırım bunun etkisi iç organlara baskı oluyor

Doğurursam senin de aynı anda Doğum masasında olmanı bekliyorum kardeş kardeş doğuracağız.

Yok canım hiç kaşıntı filan yok, kan basıncı yüzünden dediler.
Kan basinci benim bildigim tansiyon oluyor. O da kan testiyle cikmaz. Anlamadim senin isi. Bakalim.pazar olsun hayir olsun. Ama ben zatenn bugun yarin bekliyorumm kendimdennbir aksiyon. Pazar uygun banada eslik ederim :)

Vanim ben yarin 38
Haftaya girecem hala rahatlama yok valla çok da inandirma kendini kaburgalarimin altinda iki minik ayak var asagi da indi rahim kanalina da girdi başı dedi doktor ama her gün daha rahatsiz oluyorum

Vanim ben yarin 38
Haftaya girecem hala rahatlama yok valla çok da inandirma kendini kaburgalarimin altinda iki minik ayak var asagi da indi rahim kanalina da girdi başı dedi doktor ama her gün daha rahatsiz oluyorum
1 saat önce falan okudum biyerde doguma 4 hafta kala inebilir diye ama doğru diyosun hiç belli olmaz belki doğum anında incek belki 1 gün önce belki 1 hafta önce.valla ben artık nerde olduğunu da anlamıyorum takip edemiyorum tekme nerde anlamıyorum bile bende yarın tam 35 oluyorum yani 35+0 hakkımızda hayırlısı

Selam kızlar,
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, sağlıkla evlerinize dönersiniz inşallah..

Benim kontrlümde yarın sabah ve sezeryan için gün verilecek. Haftaya alacakkar sanırım çünkü bebeğin kılosu 2 hafta ilerdeymiş ve fazla bekleyemeyiz, normal doğum da yapamazsınız dediler. Bu arada bunu alman doktorlar söylüyorlar. Türkiyede olsam belki bir kez daha düşünürdüm ama şimdi saha rahat giricem doğuma. Çünkü burda gerçekten öecbur kalmadıkça sezeryan yapmıyolar.

Bu sabah nasıl olur bilmiyorum heyecandan uyuyamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…