2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar saat 7bucuktan beri hastanedeyim sancilarim sıklasinca geldik yatirdilar.sancilarim azalsin diye ilac aliyorum.azalmazsa sabah sezeryan olcsm cunku hala ters bebek.dua edin bana sancilar azalsin da cikayim

Kan basinci benim bildigim tansiyon oluyor. O da kan testiyle cikmaz. Anlamadim senin isi. Bakalim.pazar olsun hayir olsun. Ama ben zatenn bugun yarin bekliyorumm kendimdennbir aksiyon. Pazar uygun banada eslik ederim :)

Şöyle bunlar tansiyonu ölçüyor, tansiyon azıcık bile yüksek olsa hemen kan değerlerime bakıyorlar. Orada artık ne görüyorsa böyle bir şey dediler işte.

O halde şu iki gün bakalım duruma, pazar netleştiririz artık

Kiz kanada da kanada son biraktigim gibiyse insanin aldigi nefes burnundan cigere inmeden buz tutuyordu en son burda ki soguk ne ki

Hahahaha aynen öyle :) geçen gün eldiven takmadan sokağın karşısına geçeyim dedim, mesafe 6-7 metre, binaya girdiğimde ellerim YÖK galiba diye düşündüm :)

Bu sene ekstra bir soğuk varmış.

Orada öyle dedilerse hiç düşünülecek bir şey yoktur, zaten neredeyse 39 olmuşsun ve iki hafta ilerideyse iri bir bebek demek ki. Boşuna zorlamaya gerek yok demişlerdir, hakkında hayırlısı olsun.

Kizlar saat 7bucuktan beri hastanedeyim sancilarim sıklasinca geldik yatirdilar.sancilarim azalsin diye ilac aliyorum.azalmazsa sabah sezeryan olcsm cunku hala ters bebek.dua edin bana sancilar azalsin da cikayim

Bir aceleci bebiş daha :) dur bakalım daha birazcık. Hayırlısı canım, ikiniz için de hangisi sağlıklıysa öyle olsun.

Allah yardimcin olsun

Telepatinin bukadarı olur

İnşallah sağ salim olur cnm. Bu rada ssvd istiyordun neden olmadı canım

Aaa şok oldum birden. Geçmiş olsun cnm. İnşallah azalır. Kendini hiçbirşeye şartlandırıp üzme. Üzüldüğünle kalırsın bişi değişmez. Bakalım sıpa gelmekten vazgeçer inşallah

Canım naptın karar verebildin mi devlette mi yapacaksın doğumu
Canım Çarşamba günü gittim şehir hastanesine doktoru pek beğenmedim ama zayen hangi doktora gittiğinin pek önemi yokmuş Doğum anında hangi doktor nöbetçiyse o doğumu yaptırıyormuş haftaya başka bir doktordan randevu alacağım bakalım tereddütlerim var ama orada Doğum yapacağım sanırım hala özele gitsem mi diye düşünüyorum ama bir yandan da cesaretli ol bir sürü kişi orada Doğum yapıyor diyorum

Canım nasıl oldun ne durumda sancılar

Evet dr un önemi yok cnm benim doğuma dr da girmedi ebeler halletti. Benim kafama bu takılıyordu ama o an çok önemsiz gldi gözüme:) sancıyı çeken sensin zaten son anda dr yada ebenin alması hiç farketmiyor:) işte bi sancı çekerken eşimi almadılar annem de yetişemedi yalnızdım o kötü oldu ama sonradan iyiki yalnızdım dedim tam doğum anında gelmiş annemler çok iyi oldu. Bilmiyorum seçme şansım olsa belki özel seçebilirdim ama burada da şartlar fena değildi

Beklenti_delisi tatlım sen demiştin çok fena kaşınıyorum diye, yanlış anlama sakın korkutmak değil amacım ama önemli olunca yazmam gerektiğini düşündüm.

Şimdi bir arkadaşımla konuşurken öğrendim ki şiddetli kaşıntı gebelik kolestazı diye bir durumun göstergesi olabilirmiş ve önemli bir şey. Eğer devam ediyorsa kaşıntın doktorunla hemen konuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…