2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ebeler zaten tecrübeli oluyor devlet hastanesinde ben sadece kesi filan çok atarlarsa diye endişeleniyorum sende oldu mu böyle bir durum. Benim seçme şansım var aslında ama bende koskoca şehir hastanesi var bu kadar imkanlar varken özele gitmek istemiyorum. Annemlerdeyim zaten birlikte gideceğiz Doğuma dediğin gibi yalnız olsanda pek bir şey fark etmez Doğum olduktan sonra gelirler yanına 1 kişi alıyorlarmış refakatçi annem olur yanımda yani eşimde Doğumdan sonra girer zaten yetişme durumu var başka şehirde şu an

Kızlar ya 3 gün sonra Doğum başlatılırsa diye aldı beni bir gariplik, oysa gayet sakindim
Hayırlısı olsun canım belki de gerek kalmaz inşallah önemli bir şey değildir belki yeni tahlilde normal çıkar o değer. ben bu suni sancı işini bir türlü anlamıyorum tam olarak yani ilaç veriyorlar Doğum başlıyor mu açılma ya olmazsa

Ben de sende görünce özendim bak şimdi. Konfor olmayacak belki ama iki gün altı üstü. Oda en fazla. Benim eski komşum sabah doğum yaptı öğleden sonra evine gitti hatta yarım günlük iş. Tabi normal doğurduydu. dur bakslım randevu aldım ptz ye hayırlısı

Evet konfor olmayacak dediğin gibi artık odalar bile tek kişilik koşa bir süre katlanılabilir. Özellere güvenimi kaybettim devlete gidersem içim daha rahat olacak en azından sezeryan deseler bile mecburiyetten dediklerine emin olacağım. Bir git bakalım aynen hayırlısı

Günümüz ayniymis senle ben de bugun 35+0 oluyorum

Kızlar ya 3 gün sonra Doğum başlatılırsa diye aldı beni bir gariplik, oysa gayet sakindim
Hayirlisi olsun inşallah eninde sonunda çıkacaklar bu bebisler dışarı sağlıkla gelsin hayırlısı neyse o olsun canim

Günaydın kızlar bugün karne günü
EvetttVe de son is günüüuuu

Benim kesi var yırtığımda var dikişim çok yani:/ ama diken ebe dokuların çok kötü dedi. Kızımda da dr dikmişti o zamanda çoktu. Bu benimle alakalı bi durum sanırım

Benim kesi var yırtığımda var dikişim çok yani:/ ama diken ebe dokuların çok kötü dedi. Kızımda da dr dikmişti o zamanda çoktu. Bu benimle alakalı bi durum sanırım
Hm anladım canım belkide herkeste Farklı oluyordur Benim ilk Doğum olacak tabi hiç tecrübem yok dikişler kaynadıktan sonra bir şey fark ediyor mu peki eski haline dönüyor mu çok soru soruyorum galiba ya k.bakma :))

S Sunero 2017 de İstanbul’da en çok konulan kız ismi defne olmuş Türkiye genelinde Zeynep ti galiba yani sen bunu sorun yapmıyorsan defne güzel bir isim. Ama ben naz diyorum

Sağol canım hala devam ediyor. Parmaklarım da şişmiş bugün yüzüklerim olmadı. Yarın sabah doktor kontrolü var sorucam mutlaka. Ya hadi ellerimi kaşıyabiliyorum da ayaklarimin altı da fena. Hem yetişemiyorum hem de huylaniyorum deliricem

Hahahaha aynen öyle :) geçen gün eldiven takmadan sokağın karşısına geçeyim dedim, mesafe 6-7 metre, binaya girdiğimde ellerim YÖK galiba diye düşündüm :)

Bu sene ekstra bir soğuk varmış.
Yurek yemissin resmen bakalim bizide gelismelerden haberdar et. Ates oglan ates ibi yakti kavurdu biranda ortaligi aklimiz sende kalmasin :)

Kizlar saat 7bucuktan beri hastanedeyim sancilarim sıklasinca geldik yatirdilar.sancilarim azalsin diye ilac aliyorum.azalmazsa sabah sezeryan olcsm cunku hala ters bebek.dua edin bana sancilar azalsin da cikayim
Resmen en buyuk korkumu yasiyorsun. Allah kurtarsin. Umarim ya sanci etkisiyle bebis doner. Yada sancilarin gecer.

Hakkınizda hayırlısı...sen ve bebeğin için iyi olan neyse o olsun inşallah yine sakin ol elbet eninde sonunda doğurcaz bi şekilde zaten daha vakit var diye rahattin sen ama bence doğurmayacaksın daha içime öyle doğdu şuan nedense dogurursanda Allah kolaylıklar verir merak etme.

Günümüz ayniymis senle ben de bugun 35+0 oluyorum

Hayirlisi olsun inşallah eninde sonunda çıkacaklar bu bebisler dışarı sağlıkla gelsin hayırlısı neyse o olsun canim

EvetttVe de son is günüüuuu
Aaa hadi ya :) bakalım aynı zamanlarda mi gelecekler bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…