2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hm anladım canım belkide herkeste Farklı oluyordur Benim ilk Doğum olacak tabi hiç tecrübem yok dikişler kaynadıktan sonra bir şey fark ediyor mu peki eski haline dönüyor mu çok soru soruyorum galiba ya k.bakma :))
Hafif bi iz oluyor. Hatta önceki sağ taraftaydı bu sefer sol tarafa doğru kesmiş dedim bari aynı yerden keseydin:) sor tabi cnm ne olacak:)

Geçen hafta benim de ALT değerim yüksek çıktı canım,karaciğer enzimiymiş ve doktor direkt kaşıntın var mı diye sordu ve tansiyon da yüksek seyrediyorsa sıkıntı dedi,sen de tansiyonunu ölçtür problem olmaz inşallah

Hafif bi iz oluyor. Hatta önceki sağ taraftaydı bu sefer sol tarafa doğru kesmiş dedim bari aynı yerden keseydin:) sor tabi cnm ne olacak:)
Ay en korktuğum şey o işte o bölgede bir hasar oluşması Biraz özel olacak canım ama Peki sadece görüntü olarak mı herhangi bir genişleme oldu mu

Selam arkadaslar,
Kontrolden geldim bebiş tahmin ettiğimiz gibi büyümeye devam edyor ve 3700-3800 civarında 53 cm. Dr illki sezeryan oldugu için normal doğumu beklemeyelim gününe kadar beklersek 4 kıloyu gecer sıkıntı olur dedi ve 25.01.2018 sezeryan randevumu aldık. Spinal olacak inşallah. Geri sayım başladı...

KızlAr dün gece kasığımla vajinamın üstünde içerde bi yere 4 -5 saniyelik bıçak saplandı resmen birden yerimden kımıldayamadım canım çok acıdı sizce yalancı sancı mı?

Kızlar günaydın hayırlı cumalar hepinize..
Yine birşey soracağım size
Ben normalde zayıf bir insanım ve hayatımda hiç kilo almadım. 173 boy 53 kilo hep böyleydim.
Yapım böyle göçmen aileden kaynaklı genetik.
64 kiloyum şuan ve kilo alamıyorum artık. Doğurucam neredeyse hala bu kilodayım. Bebeğim de hem kız hemde bana çekti sanırım oda düşük kilolu biraz. Var mı böyle tanıdığınız yada aranızda ben gibi olan .. sağlıksız bir durum mu

KızlAr dün gece kasığımla vajinamın üstünde içerde bi yere 4 -5 saniyelik bıçak saplandı resmen birden yerimden kımıldayamadım canım çok acıdı sizce yalancı sancı mı?
Benimde oluyor ara ara sordum doktora sık değilse sıkıntı yok olacak o kadar genişleme kaynaklı demişti

Canim benim de oluyor, olması normalmiş ama yalancı sancı dedikleri bu mu bilmiyorum.

Canim benim eşim erkek olmasına rağmen 68 kilo filan sanırım , normalden zayıf . Ve yemesi içmesi yerinde sadece kilo alamıyor. Allah a şükür sağlığı yerinde. Tanıdığım zayıf bayanlarda var , çocukları da kendi de maşallah gayet sağlıklı. Artık zayıf olmak değil şişman olmak sağlıksız olmuş durumda. Bence kafana takma bile . Her şey normalse , sağlıkla ilgili başka sıkıntın yoksa bunu düşünme bile .

Hemen saate baktım acaba sancı dedikleri bu mu bidaha olcak mı diye de olmadı ? Neler bekliyo bizi çok merak ediyorum
Bende çok merak ediyorum ya , gece mi gündüz mu olacak nasıl olacak filan sürekli aklıma geliyor . düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor

Canım doktorunun yorumu ne. Ben de kontrolden geldim. 1,5 kilo almışım daha. Ama ben 82 kiloyla hamile kaldım ve çok hareketliyim. Bana doktorum sıkıntılı demedi. 37+5 im 3110 gr kızım. Bence yapısaldır ama doktor bilecek. Oğlumda da 6 kilo almıştım. İri sınıfındaydı. Bu arada kızlar daha cılız olur

Hayirlisi olsun canim, sen de seker var mi yoksa genetik olarak mi buyuk bebek? Benimki de normal yapman icin 3.500 u gecmemiz gerekiyor dedi. Benim ilk dogumum olacaginicin deneyecegiz ama 38. Haftadan once de istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…