2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok canim o sanci degil bende de aynisi oluyor sordum. Bebek hareketinden dolayi son haftalarda olur dedi. Batma hatta sanki bisey ordan yirtarak cikacak gibi.

Kuzum benim doktorun kendi Muaynehanesi var doğumu tek hastanede yaptırıyordu liv de o zaman sorduk 2018 de olacak diye 5500 dediler sonda kasımda birden hasteneyi değiştirdik memnun kalmayan olmuş ilgilenmemiş hemşireler medicanaya geçtik dediler arkadaşım da sormuş eski hastalarim hiçbir şekilde etkilenmeyecek ona göre medicana hastanesiyle anlaşma yaptım demiş e yanı madem öyle anlaşma yaptın eski hastayız kasım öncesi fiyat farkı söylemeleri saçma dese ki baska hastaneye geçince ücret değişecek ya da 2”18 olunca değişecek diye anlarım senjnde dediğin gibi söylememeleri olmadı

Valla dün aradım Nesrin hanım ücretlerini sordum bizim de 6000 olmuş ki önemli değil suan 37 deyim dogurdum doğuracam Nesrin hanıma alışır miyim bilemiyorum çok moralim bozuk bi muayene olamadım siye sezeryan konuşması doktorumun çok moralimi bodu kendimi çok beceriksİZ hissettim ve cidden eve gelene kadar ağladım
Eşim bile içeri gelince doktorun yüzü o kadar dusuktu ki çocukta bsy çıktı diye korktum ölü çıkmış gibiydi suratı dedi
Kadın benden dolayı çok gerildi ve suratı düştü senjn nazinimk çekeceğim modundaydi bence ki yapabilirsin va diyeceği yerde ben son an değişikliğini sevmem kimseye normal dofum yapamazsın demem ama baska yolları da düşünmeliyiz diye konuştu
Yapabilirsin edebilirsin diyeceği yerde böyle konuşması ve sezeryana yönlendirmeye çalısması benim hoşuma gitmedi ve bir daha doğuracak olsam bu hocaya gitmem Eşimde böyle düşünüyorsan asla doğurma doktor bulalım diyo ama alışır miyim ya aynısı olursa diye korkum var
Nesrin hanımdan memnun olmayanı hiç duymadım.. Pozitif bir tarafı var gördüğüm kadarıyla instadan
Ne etsem bilemiyorum parasi hiç önemli degil sadece güvenmek aglamak düşünmek istemiyorum cesaretlendirilmek istiyorum Pazartesi psikiyatri den randevu aldım paikojim bozuldu artık onun vereceği morali asistan hemşire verdi bana yaparskn herkes yapıyor sana perine masajı yaparım ben odaklan bunlar güzel şeyler kızının iyiliğini düşün diye asistan kız nasılsın diye bana yazdı WhatsAppdan hala ağlıyorum diyince kız benle 2 saat yazıştı doktorun yapacagını o yaptı ya iyice üzüldüm
Ben kayseriliyim cnm 1 ayım 2018 de geride kalan 8 ayım noldu
Ay çok güldüm sen çok yasa
Aynen ya ben anlamadım basından söyleselerdi yanı
Kızlar doğum yaptım şu azaldığı için acil alındım kombine Sezeryan arada kaçıyor gibiydi lütfen suyumuz dikkat edin bebek kuvezde suan lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Canim öncelikle geçmiş olsun gözün aydın insallah bir an önce kucağına alırsın dualarımız seninle
Hem de çok yanlış, olay parası da değil de hastalarına yaptığı muamele.
Aynen parasi hiç önemli değil ama değişiklik yaparken kimse etkilenmeyecek dediler eski hastaların e bu ne şimdi yanı

Kizlar saat 7bucuktan beri hastanedeyim sancilarim sıklasinca geldik yatirdilar.sancilarim azalsin diye ilac aliyorum.azalmazsa sabah sezeryan olcsm cunku hala ters bebek.dua edin bana sancilar azalsin da cikayim
Kuzum Allah yardımcın olsun hangisi hayırlısıysa o olsun sakin ol

Kızlar ben doktor olacağım yada hemşirelik okuyup ssvd den yüksek lisans yapacağım. . Bugün doktora gittim adam doçent. İkinci gidişim. şekerin varmış biraz ssvd olmaz dedi nasıl yani şekeri olanlar sezeryanamı alınmalı diye sordum içimden. istediğin zaman alırım dedi. Haftaya cumaya kadar bekle , istersen ozaman alırız istersen sonrasında farketmez benim için dedi. E hocam diyelimki bu gece sancılandım ne olacak dedim. Sıkıntı olmaz dedi. Bol sıvı al 2 saat sol tarafına yat dinlen geçmezse ve düzenli aralıklarla geliyorsa gel dedi. Acele edilecek durum yok bişi olmaz dedi. E neden korkuyonuz normal doğumdan diyemedim tabisi. Peki hocam eşim şehirdışında kalıyor küçük oğlumda var, haftaiçi geceleri hemen gelemeyebilirim gece gece; En son sancılar kaç dakikada bir olana kadar beklemeliyim dedim. 10 dk da bir olur daha sık olur farketmez endişe etme hiç dedi. Zaten endişe ettiğim yok ta. Geçen de demiştim ya sancılanıp gideceğim diye. Okadarlık sancıların zararı yokmuş. E şimdi benim sorgulayan kafacığım diyorki madem bunların riski yok yada az mübarek neden sezeryan günü saati veriyorsunuz, neden bebeklerin istedikleri zaman değilde vaktinden önce almaya çalışıyorsunuz. Haksızmıyım. Ya ben hakikaten çok mu fazla irdeliyorum. Çok mu şüpheciyim.

Beklenti_delisi canim bende karpal tünel var kasıntı nadir oluyor sürekli oluyorsa bence doktoruna sor safrayla sakalı olabilir diye duymustum bu kasıntıları

Haklısın bacım hepsi ayrı bsy diyor be artık ticaret olmuş benim de kimseye güvenim kalmadı bi cati muayenesi olamadım diye sezeryan konuştu doktor biliyorsun uğraşmak istemiyorlar naz niyaz çekmek risk almak istemiyorlar ankarada o kadar çok ki yapan doktor çünkü talep çok yapacaklar ki hasta gelecek para gelecek. Ama Ankara harici yerlerde insanlar da risk almak istemediği icin talep az dolayisiyla doktorlar da önemsemiyor

Kızlar siz Benim yerimde olsanız ne yaparsınız bi daha hamile kalsam bu doktora gitmem esimde böyle diyorsan baska doktora doğur bulalım diyo pazar 37 olacağım belki bugün doğurdum doğuracağım son dk doktor değiştirmek mantıklı mi alışır miyim yabancılar miyim bilmiyorum sezeryan cati korkusundan gece uyuyamıyorum kafayı yedim sanırım
Çok mu beceriksiz korkağım nazli niyazliyim sorun bende mi acaba bilemiyorum

Risk tamam diyeceğim ama sancılar başladığında riskli değilmiş baksana. Tamam sezeryan yapsınlarda bu sezeryan günü verip ALACAĞIM lafı beni öyle irrite ediyorki. Yok dostum sen almayacaksın kızım aksilik olmazsa eğer KENDİSİ GELMEK İSTEYECEK diyorum. Ama içimden . Ha bu özel hastanede doçent ve denizlide sözde ssvd taraftarı listesinde başı çekenlerden

Yerinde olsam o nesrin hanıma giderdim canım. Çok övüyor kızlar. Seni en iyi o anlayacak gibi. Boşver değiştir yahu. Devlette doğuranları son dk nöbetçi doktorlar doğurtuyor. Ben deiştirdim 2 haftadır 5 dr değiştirdim. Tahlil sonuçlarım ayrıntılının cd si vs yanımda taşıyorum.

maviucurtma33 pembeperi
Kızlar ben hayırlısı ile bugün aspirin bırakıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yazdıklarınızı okudum da bende çok araştırdım bu konuları...ben 25 haftada doktor değiştirdim bu nedenle bana 32 de aspirin bırak 34. Haftada iğneyi bırak ben 0,6 lık kullanan hastalarımıza bile böyle uyguluyorum.Aynen arkdşn doktoru gibi ben erken doğum da kanama riski alamam dedi üstelik özel muayenehaneye gittiğim doktordu.Direk bıraktım sonra bir prof perinotoloji uzmanı buldum ben olayı anlatmadan daha bana iğneyi bırakmıyoruz zaten etkisi 12 saat ertesi gün doğum yapabilirsin dedi.

Alırım lafına bende uyuz oluyorum aslonda deneyelim son anda bir şey olursa sezeryan olsun demeleri çok mu zor anlamıyorum
ayrıca şekerle bağlantı yapmasına çok şaşırdım şekerle ne alakası varmış yav aslında soracak konuşacak çok şey oluyor ama insan saygıdan susuyor

İnstagram dan baktım enerjisi baya yüksek bi doktor KESK’e ilk sıkıntı yaşadığım da değiştirseydim diyorum şimdi son an son dakikaya bırakmasaydım neyse eşimle akşam konuşup yârin gideyim bi olmadı bi de ona muayene olmuş olurum

Ben 39. Haftaya gireceğim ama son 2 haftada hiç kilo almadım mesela hala 54 kg yum. Ama bebek kontrollerde almış görünüyor. Normalden ufak yapılı bir bebek ben de minyonummzaten ama dert edecek bir şey yok

Kızlar kontrolden geldim. Normal doğum konusunda doktorumla uzlaştık. Amaaa bebeğimin boynunun kenarından kordon geçiyor. 1 tane dolanmış. Hiç önemli değil dedi ama gelin birde bana sorun. Zaten evhamlı olmaya musait bir yapım var. Normal doğumda tek kordonun sıkıntısı olmaz dedi. Kalp atışları falan düzenliydi. Yani kordon sıkmıyormuş anladığım kadarıyla. Arada düzensiz sancılarımda çıktı. Şimdi doğum sırasında Allah korusun bişey olsa kendimi çok suçlarım ya. Siz olsanız ne yapardınız. Bana lütfenn akıl verin

Canım magnezyum içince normal doğum olmuyor mu?? Veya zorlaşıyor mu?

Valla bende anlamadım bunu. Geçen gün benim bebek de ters diye sezeryan bile olsam sancı gelmesini beklicem dedim. İşte karşılaştığım bir öğretmene dr demiş ki; tersken gelmeye kalkarsa strese girer o yüzden sancı gelmeden alalım

Hayirlisi olsun canim, sen de seker var mi yoksa genetik olarak mi buyuk bebek? Benimki de normal yapman icin 3.500 u gecmemiz gerekiyor dedi. Benim ilk dogumum olacaginicin deneyecegiz ama 38. Haftadan once de istemiyorum.

Şeker var canım bende ama değerlerim sınırda çıkıyo hep. Diyetle devam ediyoruz. İlk kızımda kuloluydu ve yıne aynıydı şekerim. Benim ilki sezeryan oldugu için ikincide 4 kıloyu gecerse yapamıyorum ssvd.

Canım dr’a güven bence. İşyerinde bi arkadaşın eşi doğum yapmıştı kordonla doğdu. Dr önceden söylememiş panik yaparlar diye. Gayet de doğurdu. Sağlıkla gelsin inşallah. Bende çok istiyorum normal olmasını. Ne güzel destekleyen doktorun var.

Tansiyon hep normal seyretti hamileliğimde ama bu kaşıntı 3 gündür başladı. Yarın gideceğim bakalım ne çıkacak tedirgin oldum kolestaz çıkarsa erken alırlar bebeğimi diye.

Beklenti_delisi canim bende karpal tünel var kasıntı nadir oluyor sürekli oluyorsa bence doktoruna sor safrayla sakalı olabilir diye duymustum bu kasıntıları

Yarın sabah gidiyorum canım doktora. Benim daha önce de olmuştu kaşıntım ama o zaman 4 aylık falandı. Testler temiz çıkmıştı. Ama şimdi çok daha fenayım. Bişey çıkmaz inşallah da rahatlarım yoksa ömrümde böyle kaşıntı görmedim.

Canim bebek tersken sanci gelmesi riskli. Banada doktorum aynisini dedi. Cunku kordon sarkabilirmis yada dogum baslarsa bir ayagi cikabilirmis o da bebegi stresse sokup kakasini yapmasina sebep olabilirmis. O yuzden benim doktorda 14 subati beklemiyor 9 u gibi aliriz donemzse diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…