- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #35.581
Anladım canım evet çoğu kişi öyle diyor daralma oluyor diye öyleyse iyi:)) işte insan korkuyor biraz..teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :))Yok yok cnm yani ilkte olmamıştı bunda da olmaz inşallah. Sanırım ona göre dikiyorlar daralma bile okuyo sanki
Kuzum benim doktorun kendi Muaynehanesi var doğumu tek hastanede yaptırıyordu liv de o zaman sorduk 2018 de olacak diye 5500 dediler sonda kasımda birden hasteneyi değiştirdik memnun kalmayan olmuş ilgilenmemiş hemşireler medicanaya geçtik dediler arkadaşım da sormuş eski hastalarim hiçbir şekilde etkilenmeyecek ona göre medicana hastanesiyle anlaşma yaptım demiş e yanı madem öyle anlaşma yaptın eski hastayız kasım öncesi fiyat farkı söylemeleri saçma dese ki baska hastaneye geçince ücret değişecek ya da 2”18 olunca değişecek diye anlarım senjnde dediğin gibi söylememeleri olmadıHosuna gitmeyecek ama yanlis degil :) yanlis olan kismi fiyat degisecegini soylememeleri. Mesela acibadem bana 6590 tl teklif vermisti. Ben sordum 2018de dogum olacak fiyat degisirmi diye degisir dediler. 2018de fiyat 7000 kusur oldu. Bu her hastane icin gecerli. Ocak ve haziranda fiyatlar degisir. Sorun sana degiameyecek demeleri. En bastan degisecek deseeler sorun olmazdi.
Valla dün aradım Nesrin hanım ücretlerini sordum bizim de 6000 olmuş ki önemli değil suan 37 deyim dogurdum doğuracam Nesrin hanıma alışır miyim bilemiyorum çok moralim bozuk bi muayene olamadım siye sezeryan konuşması doktorumun çok moralimi bodu kendimi çok beceriksİZ hissettim ve cidden eve gelene kadar ağladım
Ne etsem bilemiyorum parasi hiç önemli degil sadece güvenmek aglamak düşünmek istemiyorum cesaretlendirilmek istiyorum Pazartesi psikiyatri den randevu aldım paikojim bozuldu artık onun vereceği morali asistan hemşire verdi bana yaparskn herkes yapıyor sana perine masajı yaparım ben odaklan bunlar güzel şeyler kızının iyiliğini düşün diye asistan kız nasılsın diye bana yazdı WhatsAppdan hala ağlıyorum diyince kız benle 2 saat yazıştı doktorun yapacagını o yaptı ya iyice üzüldümNesrin hanımdan memnun olmayanı hiç duymadım.. Pozitif bir tarafı var gördüğüm kadarıyla instadan
Ay çok güldüm sen çok yasaBen kayseriliyim cnm 1 ayım 2018 de geride kalan 8 ayım noldu
Aynen ya ben anlamadım basından söyleselerdi yanı2017' de gitmeye başlamışsın gayet net. Sonradan oldu-bittiye getirilen ve ticarete dökülen işlerden (hoş ticari yaklaşmayan yok gibi ama) özellikle de konu sağlık ise gercekten insanın sıtkı sıyrılıyo. Bu nedir şimdi
Canim öncelikle geçmiş olsun gözün aydın insallah bir an önce kucağına alırsın dualarımız seninleKızlar doğum yaptım şu azaldığı için acil alındım kombine Sezeryan arada kaçıyor gibiydi lütfen suyumuz dikkat edin bebek kuvezde suan lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Aynen parasi hiç önemli değil ama değişiklik yaparken kimse etkilenmeyecek dediler eski hastaların e bu ne şimdi yanıHem de çok yanlış, olay parası da değil de hastalarına yaptığı muamele.
Kızlar bu karpal tünel sendromu sadece uyuşma karıncalanma şeklinde mı oluyor? Benim dün geceden beri el ve ayaklarım çok kaşınıyor. Özellikle de parmakları. Mahvoldum kaşıyacağım diye ya neden oldu ki.
Kuzum Allah yardımcın olsun hangisi hayırlısıysa o olsun sakin olKizlar saat 7bucuktan beri hastanedeyim sancilarim sıklasinca geldik yatirdilar.sancilarim azalsin diye ilac aliyorum.azalmazsa sabah sezeryan olcsm cunku hala ters bebek.dua edin bana sancilar azalsin da cikayim
Haklısın bacım hepsi ayrı bsy diyor be artık ticaret olmuş benim de kimseye güvenim kalmadı bi cati muayenesi olamadım diye sezeryan konuştu doktor biliyorsun uğraşmak istemiyorlar naz niyaz çekmek risk almak istemiyorlar ankarada o kadar çok ki yapan doktor çünkü talep çok yapacaklar ki hasta gelecek para gelecek. Ama Ankara harici yerlerde insanlar da risk almak istemediği icin talep az dolayisiyla doktorlar da önemsemiyorKızlar ben doktor olacağım yada hemşirelik okuyup ssvd den yüksek lisans yapacağım.. Bugün doktora gittim adam doçent. İkinci gidişim. şekerin varmış biraz ssvd olmaz dedi nasıl yani şekeri olanlar sezeryanamı alınmalı diye sordum içimden. istediğin zaman alırım dedi. Haftaya cumaya kadar bekle , istersen ozaman alırız istersen sonrasında farketmez benim için dedi. E hocam diyelimki bu gece sancılandım ne olacak dedim. Sıkıntı olmaz dedi. Bol sıvı al 2 saat sol tarafına yat dinlen geçmezse ve düzenli aralıklarla geliyorsa gel dedi. Acele edilecek durum yok bişi olmaz dedi. E neden korkuyonuz normal doğumdan diyemedim tabisi. Peki hocam eşim şehirdışında kalıyor küçük oğlumda var, haftaiçi geceleri hemen gelemeyebilirim gece gece; En son sancılar kaç dakikada bir olana kadar beklemeliyim dedim. 10 dk da bir olur daha sık olur farketmez endişe etme hiç dedi. Zaten endişe ettiğim yok ta. Geçen de demiştim ya sancılanıp gideceğim diye. Okadarlık sancıların zararı yokmuş. E şimdi benim sorgulayan kafacığım diyorki madem bunların riski yok yada az mübarek neden sezeryan günü saati veriyorsunuz, neden bebeklerin istedikleri zaman değilde vaktinden önce almaya çalışıyorsunuz. Haksızmıyım. Ya ben hakikaten çok mu fazla irdeliyorum. Çok mu şüpheciyim.
Risk tamam diyeceğim ama sancılar başladığında riskli değilmiş baksana. Tamam sezeryan yapsınlarda bu sezeryan günü verip ALACAĞIM lafı beni öyle irrite ediyorki. Yok dostum sen almayacaksın kızım aksilik olmazsa eğer KENDİSİ GELMEK İSTEYECEK diyorum. Ama içimdenHaklısın bacım hepsi ayrı bsy diyor be artık ticaret olmuş benim de kimseye güvenim kalmadı bi cati muayenesi olamadım diye sezeryan konuştu doktor biliyorsun uğraşmak istemiyorlar naz niyaz çekmek risk almak istemiyorlar ankarada o kadar çok ki yapan doktor çünkü talep çok yapacaklar ki hasta gelecek para gelecek. Ama Ankara harici yerlerde insanlar da risk almak istemediği icin talep az dolayisiyla doktorlar da önemsemiyor
Yerinde olsam o nesrin hanıma giderdim canım. Çok övüyor kızlar. Seni en iyi o anlayacak gibi. Boşver değiştir yahu. Devlette doğuranları son dk nöbetçi doktorlar doğurtuyor. Ben deiştirdim 2 haftadır 5 dr değiştirdim. Tahlil sonuçlarım ayrıntılının cd si vs yanımda taşıyorum.Kızlar siz Benim yerimde olsanız ne yaparsınız bi daha hamile kalsam bu doktora gitmem esimde böyle diyorsan baska doktora doğur bulalım diyo pazar 37 olacağım belki bugün doğurdum doğuracağım son dk doktor değiştirmek mantıklı mi alışır miyim yabancılar miyim bilmiyorum sezeryan cati korkusundan gece uyuyamıyorum kafayı yedim sanırım
Çok mu beceriksiz korkağım nazli niyazliyim sorun bende mi acaba bilemiyorum
Gerçekten ne demek garanti veremem , sorumluluk alamam tövbe tövbe sanki doktora boşuna gidiyoruz. Ne yapması gerekiyorsa Bilmesi gerekiyor doktorun. İlk bu durumda doğum yapacak olan biz değiliz. Benimkide en son 37 civarı dedi ama ben de yeniden sorucam. En son hatta kalp damarcıya sormuştum 1,2 gün önce bırakılsa da olur gibi birşey demişti sanki. Zaten etkisi uzun sürse niye hergün vuruluyoruz , öyle değil mi ? Ama niye 2,3 hafta önceden bırakıyoruz oda enterasan...
Alırım lafına bende uyuz oluyorum aslonda deneyelim son anda bir şey olursa sezeryan olsun demeleri çok mu zor anlamıyorumRisk tamam diyeceğim ama sancılar başladığında riskli değilmiş baksana. Tamam sezeryan yapsınlarda bu sezeryan günü verip ALACAĞIM lafı beni öyle irrite ediyorki. Yok dostum sen almayacaksın kızım aksilik olmazsa eğer KENDİSİ GELMEK İSTEYECEK diyorum. Ama içimden. Ha bu özel hastanede doçent ve denizlide sözde ssvd taraftarı listesinde başı çekenlerden
İnstagram dan baktım enerjisi baya yüksek bi doktor KESK’e ilk sıkıntı yaşadığım da değiştirseydim diyorum şimdi son an son dakikaya bırakmasaydım neyse eşimle akşam konuşup yârin gideyim bi olmadı bi de ona muayene olmuş olurumYerinde olsam o nesrin hanıma giderdim canım. Çok övüyor kızlar. Seni en iyi o anlayacak gibi. Boşver değiştir yahu. Devlette doğuranları son dk nöbetçi doktorlar doğurtuyor. Ben deiştirdim 2 haftadır 5 dr değiştirdim. Tahlil sonuçlarım ayrıntılının cd si vs yanımda taşıyorum.
Kızlar günaydın hayırlı cumalar hepinize..
Yine birşey soracağım size
Ben normalde zayıf bir insanım ve hayatımda hiç kilo almadım. 173 boy 53 kilo hep böyleydim.
Yapım böyle göçmen aileden kaynaklı genetik.
64 kiloyum şuan ve kilo alamıyorum artık. Doğurucam neredeyse hala bu kilodayım. Bebeğim de hem kız hemde bana çekti sanırım oda düşük kilolu biraz. Var mı böyle tanıdığınız yada aranızda ben gibi olan .. sağlıksız bir durum mu
Cook beter. Sağdan sola dönmek zor geliyor. Bıcak saplanıyor sanki
Ama her hamilelikte bir zorluk var ne yapalım. Magnezyum içerken azalmiştı ama simdi normal doğum olacsk diye bıraktim yine çok siddetlendi. Otururken kalkınca oluyor en en fazla bende.
Kızlar ben doktor olacağım yada hemşirelik okuyup ssvd den yüksek lisans yapacağım.. Bugün doktora gittim adam doçent. İkinci gidişim. şekerin varmış biraz ssvd olmaz dedi nasıl yani şekeri olanlar sezeryanamı alınmalı diye sordum içimden. istediğin zaman alırım dedi. Haftaya cumaya kadar bekle , istersen ozaman alırız istersen sonrasında farketmez benim için dedi. E hocam diyelimki bu gece sancılandım ne olacak dedim. Sıkıntı olmaz dedi. Bol sıvı al 2 saat sol tarafına yat dinlen geçmezse ve düzenli aralıklarla geliyorsa gel dedi. Acele edilecek durum yok bişi olmaz dedi. E neden korkuyonuz normal doğumdan diyemedim tabisi. Peki hocam eşim şehirdışında kalıyor küçük oğlumda var, haftaiçi geceleri hemen gelemeyebilirim gece gece; En son sancılar kaç dakikada bir olana kadar beklemeliyim dedim. 10 dk da bir olur daha sık olur farketmez endişe etme hiç dedi. Zaten endişe ettiğim yok ta. Geçen de demiştim ya sancılanıp gideceğim diye. Okadarlık sancıların zararı yokmuş. E şimdi benim sorgulayan kafacığım diyorki madem bunların riski yok yada az mübarek neden sezeryan günü saati veriyorsunuz, neden bebeklerin istedikleri zaman değilde vaktinden önce almaya çalışıyorsunuz. Haksızmıyım. Ya ben hakikaten çok mu fazla irdeliyorum. Çok mu şüpheciyim.
Hayirlisi olsun canim, sen de seker var mi yoksa genetik olarak mi buyuk bebek? Benimki de normal yapman icin 3.500 u gecmemiz gerekiyor dedi. Benim ilk dogumum olacaginicin deneyecegiz ama 38. Haftadan once de istemiyorum.
Kızlar kontrolden geldim. Normal doğum konusunda doktorumla uzlaştık. Amaaa bebeğimin boynunun kenarından kordon geçiyor. 1 tane dolanmış. Hiç önemli değil dedi ama gelin birde bana sorun. Zaten evhamlı olmaya musait bir yapım var. Normal doğumda tek kordonun sıkıntısı olmaz dedi. Kalp atışları falan düzenliydi. Yani kordon sıkmıyormuş anladığım kadarıyla. Arada düzensiz sancılarımda çıktı. Şimdi doğum sırasında Allah korusun bişey olsa kendimi çok suçlarım ya. Siz olsanız ne yapardınız. Bana lütfenn akıl verin
Geçen hafta benim de ALT değerim yüksek çıktı canım,karaciğer enzimiymiş ve doktor direkt kaşıntın var mı diye sordu ve tansiyon da yüksek seyrediyorsa sıkıntı dedi,sen de tansiyonunu ölçtür problem olmaz inşallah
Beklenti_delisi canim bende karpal tünel var kasıntı nadir oluyor sürekli oluyorsa bence doktoruna sor safrayla sakalı olabilir diye duymustum bu kasıntıları
Canim bebek tersken sanci gelmesi riskli. Banada doktorum aynisini dedi. Cunku kordon sarkabilirmis yada dogum baslarsa bir ayagi cikabilirmis o da bebegi stresse sokup kakasini yapmasina sebep olabilirmis. O yuzden benim doktorda 14 subati beklemiyor 9 u gibi aliriz donemzse diyor.Canım magnezyum içince normal doğum olmuyor mu?? Veya zorlaşıyor mu?
Valla bende anlamadım bunu. Geçen gün benim bebek de ters diye sezeryan bile olsam sancı gelmesini beklicem dedim. İşte karşılaştığım bir öğretmene dr demiş ki; tersken gelmeye kalkarsa strese girer o yüzden sancı gelmeden alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?