2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün kontrole gittim bende. Bebeğimin başı aşağıya dönmüş. Benim dr pek bu konulara girmiyor. Erken mi diyeceğim ama 35.haftadayım. Nst yada çatı muayenesi filan da olmadı. Bidahaki sefere nst olacak ama çatı muayenesi demedi. 2500gr 47cm olmuş miniğim. Herşey yolunda görünüyor. Bir de ben 4kilo olmaz dimi deyince dr normal doğum mu istiyorsun dedi. Ben anlamıyorum bu istenmesi gereken bişey mi sanki. Normal olan, olması gereken bu. Sorması bile garip geldi bana yani o derece. Son dk sezeryan diye tutturursa devlet hastanesinde bile doğururum. Hiç umrumda değil

Artık doğruyu da söyleseler şüphelenir olduk. Keşke sezeryancı dr’lar olmasa da buluttan nem kapmasak. Her sebepte yol sezeryana çıkıyor

Buradan bir arkadaş kordondan erken doğum yapmıştı. Ama neden doktor benimkinin kordonunu önemsemedi anlamıyorum. Kalp atışlarında sorun yoksa kordon önemli değil dedi. Allah yardımcımız olsun ya. Az kaldı ama bende az kaldım

Kordondan dolayı dogum yaptım 15 gün oldu kalp atışı 250 yine gördü sonra 80 70 e kadar inip çıkıyordu ondan doguma alındım 36+0 dım
Allah yardımcınız olsun sag salim kurtulun

Herkese merhaba
Çok aktif olmasamda takipte olan bir şubat annesiydim fakat benim miniğim aceleci çıktı 36+5 te içeride sıkılıp normal doğumla 2900 gr 49 cm olarak dünyaya geldi benide 8 ocak annesi yaptı :) Buradaki herkese hayırlı doğumlar diliyorum Allah sağ sağlim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin :)

Bahsettigin visneli turta idi ama onun hem kalp atisi duzensizlesmisti hemde 2 yada 3 kat olmustu.

Dogum yapanlara allah analı babalı büyütmeyi saglıkla nasio etsin
Dogumu bekleyenlere allah sabır versin yardımcınız olsun kolaylıkla atlatıp kavusun inş
Liviya tatlım baktım hala dogmamış Bebiş seninki 40ı brkliycek gibi seni beklerken ben dogurdum kız 15 günlük oldu bile :)

Allah bagıslasın cnm Bende subat annesi olacağım derken 05 ocakta dogum yaptım 36+0 da :) aceleci bebeklerimiz

Canım oda biraz beklemişti hatırladığım kadarıyla ama bebeğin kalp atışları bi 80 bi 200 ü buluypdu sonra doğuma alınmıştı. Hatırladığım bu tabi demekki senin ki sıkı değil risk görmedi doktor

P Prime18 benim birkaç arkadaşım Nesrin hanımın hastasıydı ve hepsi çok iyi bahsediyorlar. Ben kendi doktorumla sorun yaşasam onu tercih edebilirdim. Yine sen bilirsin senin kararın ama bu doğum planlamasında en önemli şeylerden birisi de doktorla arandaki iletişim. Eğer olumsuz bir hava oluşturduysa sende bir başka doktora da bi muayene ol derim.

Ah kuzum ne guzel kavustun melegine benmkisi halinden memnun gibi gelmek istemiyo Allahi izniyle haftaya persembe gunu kucagma alicam dua et canm ya cok korkuyorum

Canim geçmiş olsun içten içten mi böyle damarların içi mi kaşınıyor bi ara Benim öyle olmustu 1 hafta sonra geçmişti
Umarım mühim bsy yoktur

Şükür kuzum dönmüş senin sipa bir kere dolanıp sıkmadığı zaman sorun yok oluyor genelde doktorun bence bildiği vardır stres yapma hiç
Ama normal doğum olayini konus bence daha erken diye konuşmuyor olabilir doktorun sen Ankara’da miydin hangi doktora gidiyordun
Gidicem Nesrin hanıma en kötü baska bir doktora daha muayene olmuş olurum devam edecek dahi olsam yoksa kafayı yiyeceğim

doğru haırlamışım demek ki ama adında ortadaki çubuğu hatırlayamamışım etiketleyemedim bir türlü :)
Olsun kuzum benim hatırlamış olmanız bile beni mutlu etti
Lohusa yım ya herşeyden duygulanır oldum :) nasılsın cnm nasıl gidiyor varmı dogum belirtisi

Ah kuzum ne guzel kavustun melegine benmkisi halinden memnun gibi gelmek istemiyo Allahi izniyle haftaya persembe gunu kucagma alicam dua et canm ya cok korkuyorum
Ay az kalmış Birtanem allah yardımcınız olsun hepinizin
Seninki ilk basta gelmek istedi dur deyince bu sefer keyfim iyi ben durayım dedi :)
Dualarım hepinize zaten ameliyathanede de etmiştim yine edicem saglıkla alın kucagınıza öpüp koklayın :)

Olsun kuzum benim hatırlamış olmanız bile beni mutlu etti
Lohusa yım ya herşeyden duygulanır oldum :) nasılsın cnm nasıl gidiyor varmı dogum belirtisi
benim çatım muayenem oldu salı günü. 1 cm açılmam varmış. bebekte aşağı inmiş ama hala makat geliş. o günden beri lekelenmem var. sanırım 1 haftaya filan gelecek bebiş. dönsün diye umuyorum ki acil sezeryan olmasın :/ ama dönmüyor sıpam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…