2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Amin Allah razi olsun kuzum evet bi korkuttu erken gelirim diye sonrada sabdrla beklemeyi secti galiba bn heycanla bekliyorum artik koklamak opmek istiyorum ama iste gun gecmek bilmiyo senin mis kokulu prensesin nasil

Kızlar düz yolda yürürken ayağımı burktum tık diye ses geldi sonra ayağım şişti üstüne basamıyorum...
Canım çok sıkkın...
Doktorada gitmedim..

Yok canımmm merak etme.. bende canımmm.. 57 ile hamile kalıp 62 kilodayım şuan. 34+4 üm. Bebiş iyi diyor dr.um. artık dışardan kiloda almadın diyenleri de takmıyorum... bugün kontrolüm vardı 46 cm 2500 gr mış.

İnş döner cnm ama bu zamanlarda zor sanki dönmesi inş sürpriz yapar tatlım allah yardımcınız olsun sezeryan kötü dil korkma

İnş döner cnm ama bu zamanlarda zor sanki dönmesi inş sürpriz yapar tatlım allah yardımcınız olsun sezeryan kötü dil korkma
dehşet içindeyim dersem yalan olmaz :) dokotrum 39 a kadar bekleriz dönmesini dedi ama zor döner dedi. hayırlısı artık. bende 39. haftada doğuma 2 saat kala doğmuşum annem öyle diyor :)

Amin Allah razi olsun kuzum evet bi korkuttu erken gelirim diye sonrada sabdrla beklemeyi secti galiba bn heycanla bekliyorum artik koklamak opmek istiyorum ama iste gun gecmek bilmiyo senin mis kokulu prensesin nasil
Cok şükür cnm iyiyiz emziriyorum meme ucum çatladı cok sanırım dogumla bitmiyor herşey gazımız oluyor akşamları uykusuz geceler geçiriyorum :) ama olsun hepsi bir öpücükle geçiyor allah sabrını veriyor
1 hafta kalmış cnm doya doya yaşa bu zamanı bol bol uyu derin

dehşet içindeyim dersem yalan olmaz :) dokotrum 39 a kadar bekleriz dönmesini dedi ama zor döner dedi. hayırlısı artık. bende 39. haftada doğuma 2 saat kala doğmuşum annem öyle diyor :)
Annesinin izinden giderse son anda mı dönecek acaba :) korkma cnm allah herşeyi kolaylığını veriyor merak etme

Ay ne guzel ya cok guzel duygular ah keske uyuyabilsem hic uyku yokki herkes son haftan uyu uykunu al diyo ama olmuyo bakalim hele gelsin bizim paşa nasil olucak cok heycanliyim ya bnm icin melegini kokla op kuzum ya keske yakin olsa gelirdim gormeye:)))

Benimde aklıma direk sen geldin canım. Adını hatırlayamadım. Benim doktor önemsemedi. Kalp atışı düşmüyor normal diye. Hatta normal doğuma bile engel olmadığını düşünüyor. 1 kordon boynunun kenarında dedi. Yani anlamadım. 10 gün sonraya kontrol verdi. Tabi 10 güne doğurmazsam. Aklımı karıştıran takibe bile gerek duymaması

Kıyamam heyecan var tabi uyku olmaz :) bende son zamanlarda korkudan uyuyamamıştım kızımda uyumuştum ama :)
İst tatlım ben keşke gelsen öperim teyzesi sürekli aranıyor meme istiyor ben meme verirken aglıyorum uçları catlaga baya canım yanıyor yinede emzirmeye çabalıyorum inş buda geçer diyorum :)
Zorlu süreç dogumdan sonra başlıyor

Canım ben de olsam nesrin hanıma bi giderdim kıxların anlatmasından içim ısındı kadına:) hadi dr unu çok sevyor olsan neyse zor bırakırdın ama davranışlsrı hiç hoş değil. Hem nesrin hanım anladığım kadarıyls normal doğumu çok teşvik ediyor. Bu dr dansa daha iyi olur gibi görünüyor

POWERHACK senin kordon kaç kat olmuştu? Ayy artık bu kordon meselesi beni yer bitirir
1kat boynuna dolanıktı o halde dogum kanalına kafasını sokması onu strese sokmuş ve dogum sancılarımla birlikte açılma vardı kafayı iyice asagı ittikçe kalp atışı 250 yine gördü ertesi gün 190 200 Dü yine ertesi gün bu sefer düşüş olunca doguma alındım 70 80 oldu doktor hem anneyi hem bebegi kaybedebiliriz dedi o yüzden aldı ciğer geliştirici iğne oldum cok şükür küveze girmedi senin için ne dedi doktor

Ay teyzesi yesin onu Allah yardmcin olsun gecer insallah gogus ucu agrinda canm sezaryen yerin iyilestimi kac gunde gecti agrisi

Aynen cok haklısın doktoruma bayılmıyorum tek sevdiğim asistan çok iyi bir kız zaten onun yüzü suyuna gittim gibi bsy oldu esimle konuştum geriliyorsun senjn taktığın yapamamak değil senjn yapamayacağını düşünmesi buna taktın Pazartesi Nesrin hocaya gidelim dedi randevu alacağım cati muaynesine kendime uygun görsem bile bana güven diyen doktor yerine sana güveniyorum diyen bi doktora olacağım o cati muaunesini insalah

Lekelenmen devam ediyor mu hala?
Benim hala az az devam ediyor.
Daha şimdi onu düşünüyordum sorunu görünce şaşırdım evet canım ya hala ufak ufak devam ediyor . Çok azaldı ama beyaz renkli akıntım çatı muayenesinden sonra pembe kahveye döndü az ama böyle anlamadım gitti kaç gün oldu

bende de aynı sadece idrara çıkınca peçeteye geliyor. çamaşırımda bir şey olmuyor. çook koyu kahve. dün ben 2. bir fikir olsun diye sağlık ocağındaki aile hekimine sordum. 1 ped dolmadıkça normal dedi.

Canım meme ucuna sert olan kako yağını çok tavsiye ediyorlar bi dene istersen faydası olur belki. Ben lansinoh başlamıştım hamilelikte. Şimdi de ara ara sürüyorum. Arada da kako hindistan cevizi yağı vs karışımından sürüyorum. Yara olmaz inşallah çok fena bi acı kızımda çok çekmiştim

Gözünüz aydın
Sağlıklı, şanslı bir ömrü olsun yavrunuzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…