- 8 Nisan 2017
- 557
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #35.661
Canim geçmiş olsun içten içten mi böyle damarların içi mi kaşınıyor bi ara Benim öyle olmustu 1 hafta sonra geçmişti
Umarım mühim bsy yoktur
Şükür kuzum dönmüş senin sipa bir kere dolanıp sıkmadığı zaman sorun yok oluyor genelde doktorun bence bildiği vardır stres yapma hiç
Ama normal doğum olayini konus bence daha erken diye konuşmuyor olabilir doktorun sen Ankara’da miydin hangi doktora gidiyordun
Gidicem Nesrin hanıma en kötü baska bir doktora daha muayene olmuş olurum devam edecek dahi olsam yoksa kafayı yiyeceğim
Günümüz ayniymis senle ben de bugun 35+0 oluyorum
Hayirlisi olsun inşallah eninde sonunda çıkacaklar bu bebisler dışarı sağlıkla gelsin hayırlısı neyse o olsun canim
EvetttVe de son is günüüuuu
Hayirlisi olsun canim, sabah ben de @miriab arkadasimizi okuyunca esime dalga bize dogru geliyor dedim:) ben sizden geriyim bana bile doktor bu saatten sonra dogsa bile bir problem beklemiyorum dedi.
Hakkınizda hayırlısı...sen ve bebeğin için iyi olan neyse o olsun inşallah yine sakin ol elbet eninde sonunda doğurcaz bi şekilde zaten daha vakit var diye rahattin sen ama bence doğurmayacaksın daha içime öyle doğdu şuan nedensedogurursanda Allah kolaylıklar verir merak etme.
İnşallah bişey çıkmaz ya. Teşekkür ederimBen 40 i bekliycem gibi geliyor ama bakalim
Zaten 11 kilo almissin canım bazen bu haftalarda annenin kilo alması duruyor bebek alıyor artık yapindan kaynaklaniyordur
Bi risk olsaydı doktorun söylerdi canım zaten doğum esnasında riskli durumlarda acil sezeryana alıyorlar canım canını sikma
Karpel tunel sendromunda kaşıntı olmuyor canım şişlik oluyor çok fazla..inşallah tahlil sonuçların iyi cikar
Ömürlü olsun saglikla büyüsün insallah
Sen kiyamayip yusuf koyarız demiştin canım zaten sizin dede abartiyor artık. Ben olsam ömer koyardim içinde kalmasın sen annesinin sonuçta.ne kadar çok karisiyorlar boyle
Benim de bi kaç gündür şişti elim ayaklarım dudaklarım.çok tuzlu yemiyorum çok su içiyorum yine oluyor yine oluyor
Masallah canm bnm insallah bnde cabuk toparlarimHemen geçti diyebilirim hatta eve geçtik sezeryandan 4 gün sonra kızımı ayağımda salladım elektrik süpürgesi açtım evi temizledim kaynanam 8 gün kaldı evde yalnızım gündüzleri yemeğimi filan kendim yaptım hep temizliğinde inşallah cnm allah hepimizin yardımcısı olsun
Valla bakalim dogana kadar daha ne isimler cikacak :)) ama dedigin gibi en iyisi huyuna gitmekBence de mesela ömer ihsan koyduk diyin ömer yazdırın dede ihsan diye seslensin:)
Aynen canim yusufa kendimi alistiriyordum ama bu olaydan sonra kendi kararımdan vazgecmemem gerektigini bir kez daha anladim.. O istedigi isimle seslensin en iyisi ben ömer koyayim daBen 40 i bekliycem gibi geliyor ama bakalim
Zaten 11 kilo almissin canım bazen bu haftalarda annenin kilo alması duruyor bebek alıyor artık yapindan kaynaklaniyordur
Bi risk olsaydı doktorun söylerdi canım zaten doğum esnasında riskli durumlarda acil sezeryana alıyorlar canım canını sikma
Karpel tunel sendromunda kaşıntı olmuyor canım şişlik oluyor çok fazla..inşallah tahlil sonuçların iyi cikar
Ömürlü olsun saglikla büyüsün insallah
Sen kiyamayip yusuf koyarız demiştin canım zaten sizin dede abartiyor artık. Ben olsam ömer koyardim içinde kalmasın sen annesinin sonuçta.ne kadar çok karisiyorlar boyle
Benim de bi kaç gündür şişti elim ayaklarım dudaklarım.çok tuzlu yemiyorum çok su içiyorum yine oluyor yine oluyor
Herkese merhaba
Çok aktif olmasamda takipte olan bir şubat annesiydim fakat benim miniğim aceleci çıktı 36+5 te içeride sıkılıp normal doğumla 2900 gr 49 cm olarak dünyaya geldi benide 8 ocak annesi yaptı :) Buradaki herkese hayırlı doğumlar diliyorum Allah sağ sağlim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin :)
Kızlar düz yolda yürürken ayağımı burktum tık diye ses geldi sonra ayağım şişti üstüne basamıyorum...
Canım çok sıkkın...
Doktorada gitmedim..
bende de aynı sadece idrara çıkınca peçeteye geliyor. çamaşırımda bir şey olmuyor. çook koyu kahve. dün ben 2. bir fikir olsun diye sağlık ocağındaki aile hekimine sordum. 1 ped dolmadıkça normal dedi.
Ayyyyy kızlar atacam kendimi çekyattanoğlumun adını seneler önce ömer olacak diye hayal ederdim. Tamam oglum olacak adı da ömer olacak itiraz eden yok da eşimin dedesi her gün başka bir isim bulup bizi arayıp bunu koyacaksiniz ben bilmem diyor..
Bir süredir yusuf demisti ben de bu isme alismak için kendimi paraladim dedeyi kiramam dedim. Dün de babanne beni arıyor. Deden diyor ki ben anlamam oglanin adi ya ihsan olacak ya da ismail başka isim koymasinlar.. Ayyyyyyyyy ayyyy yetişin gomşulaaaarrr delirtecek bunlar beni
Tamamen senin hazır olmanla ilgili bu karar :)Arkadaslar merhaba. Hep takip ediyorum ama uye olmadigimicin hic yorum yazmamistim. Artik ben de muhabbete katilmak istedim. 7 yasinda bir kizim var. 35 haftalik ogluma hamileyim. Kizimda kotu bi dogum maceram oldu ve sezeryan oldum. Bu dogumumda sezeryan olacak sanirim. 14 subat sezeryan gunum. Ama aklimi bi doktor karistirdi. Ssvd destekcisi bi doktor buldum ama psikolojim buna hazir degil. Ilk bastan beri 14 subatta dogum yapmaya hazirladim kendimi. Sizce ssvd denemelimiyim?
O 90 yaşına kadar çok isim koymuştur cnm bence içinden geçeni koyAdam 90 a yaklaşmış kalbini de kiramiyoruz ki. Zaten ondan baska beni kimse caydiramaz tamam yusuf dedi biraz alismistim ama ihsan ve ismail isimleri 1000 isim düşünsem aklima gelmez yaaa
Olabilir belki. Zaten idrardan idrara geliyor.camasirimda gunde 1 damla ya oluyor ya olmuyor.Canım kahverengi kan içerde kalan eski kan demek zaten, yani bir yerde kanaman devam etmiyordur. O gün oluşan kanamadan kalanlardır.
Gitmedim cnm eşimde gececi bugün babam aradı gidelim diye onada yok dedim.Tatlım doktora git mutlaka, bu ara bizim eklemlerimiz daha yumuşak.
@maviucurtma33 @pembeperi
Kızlar ben hayırlısı ile bugün aspirin bırakıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yazdıklarınızı okudum da bende çok araştırdım bu konuları...ben 25 haftada doktor değiştirdim bu nedenle bana 32 de aspirin bırak 34. Haftada iğneyi bırak ben 0,6 lık kullanan hastalarımıza bile böyle uyguluyorum.Aynen arkdşn doktoru gibi ben erken doğum da kanama riski alamam dedi üstelik özel muayenehaneye gittiğim doktordu.Direk bıraktım sonra bir prof perinotoloji uzmanı buldum ben olayı anlatmadan daha bana iğneyi bırakmıyoruz zaten etkisi 12 saat ertesi gün doğum yapabilirsin dedi.
Ahahaha tamam canim bana da uzaktan bakinca cok sacma geliyor ama valla başına gelince arada kaliyor insan. En iyisi son noktayi koymakValla onu kuramam bunu kıramam yok, bu senin çocuğun adı da Ömer. Nokta.
Valla cok mantıklı konustun canim ya ben hayatimda kac bebege isim verecegim ki sanki :)O 90 yaşına kadar çok isim koymuştur cnm bence içinden geçeni koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?