2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Valla canım tarif edemiyorum değişik bir kaşıntı. Dediğim gibi önce olan kaşıntım çok daha basitti. Kuruluktan kaynaklı gibiydi o. Zaten testlerde de bişey çıkmamıştı. Ama şimdiki bambaşka kaşıdıkça artıyor. Rahatlamiyor asla. Çok kötü bir his.

Günümüz ayniymis senle ben de bugun 35+0 oluyorum

Hayirlisi olsun inşallah eninde sonunda çıkacaklar bu bebisler dışarı sağlıkla gelsin hayırlısı neyse o olsun canim

EvetttVe de son is günüüuuu

Sağol canım, ben hep Doğum şekline ve gününe bebeğin karar verdiğine inanırım. Gerçi benim hormonlar sapıttı galiba :)

Hayirlisi olsun canim, sabah ben de @miriab arkadasimizi okuyunca esime dalga bize dogru geliyor dedim:) ben sizden geriyim bana bile doktor bu saatten sonra dogsa bile bir problem beklemiyorum dedi.

Teşekkürler tatlım, evet canım ben de tam 37 dolduğu için daha rahatım ama yine de biri hafta daha durabilsin istiyorum. Sonra da hayırlısı diyorum, içerde bir zarar olacağına çıksın dılarda büyütürüz diyorum.

Teşekkürler canım, Nedense daha 3 hafta varmış gibi geliyordu, o yüzden bir anda şok yarattı işte. Hadi bakalım içine doğan olur inşallah da bir hafta daha durur içeride :) 39 da gelsin diye düşünmüşüm hep. Ama yine de hep hayırlısı diyorum tabi.

İnşallah bişey çıkmaz ya. Teşekkür ederim

Masallah canm bnm insallah bnde cabuk toparlarim

Aynen canim yusufa kendimi alistiriyordum ama bu olaydan sonra kendi kararımdan vazgecmemem gerektigini bir kez daha anladim.. O istedigi isimle seslensin en iyisi ben ömer koyayim da

Gözünüz aydın, büyümüş bile :) sağlıklı ömürler diliyorum.

Canım kahverengi kan içerde kalan eski kan demek zaten, yani bir yerde kanaman devam etmiyordur. O gün oluşan kanamadan kalanlardır.

Valla onu kuramam bunu kıramam yok, bu senin çocuğun adı da Ömer. Nokta.

Tamamen senin hazır olmanla ilgili bu karar :)

Tatlım doktora git mutlaka, bu ara bizim eklemlerimiz daha yumuşak.
Gitmedim cnm eşimde gececi bugün babam aradı gidelim diye onada yok dedim.
neyi bekliyorum bende bilmiyorum. Şimdilik buzla idare ediyorum biraz iyi geldi.
ayağa kalkınca basamıyorum sadece üstüne.
oturunca ağrımıyor inş geçer doktor görmek istemiyorym artık

Cnm hangi doktora devam edeceksin ? Sen normal mi düşünüyordun? Bende eskiden perinatolağa sorduğumda normal doğum daha iyi , sezeryan cerrahi operasyon olduğu için kanama olarak normale göre daha riskli bile demişti. Sonra bende başka doktora geçtim buda 37 gibi bırakırsın dedi. Ama dediğim gibi kafamda soru işaretleri var yine soracağım. Yani işte insan korkuyor erken bırakılsa bebeğe birşey olur mu , veya geç bırakılsa operasyon kan kaybı açısından riskli olur mu ? Kafamda bu sorular var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…