2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bende dogum yaptim camaşirimda islaklik hissediyordum suyum gelmeye baslamis hemen sezeryana aldilar bebegim 3 kilo doktor bu gece yogun bakimda kalacak cigerine su kacmis dedi
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...kilosu iyi bence en kısa zamanda da iyileşip yanına gelir inşallah Allah yardımcınız olsun...

Ben de ona inanıyorum kesinlikle herseyde vardır bi hayir
Aynen canim yusufa kendimi alistiriyordum ama bu olaydan sonra kendi kararımdan vazgecmemem gerektigini bir kez daha anladim.. O istedigi isimle seslensin en iyisi ben ömer koyayim da
Sizin dede zaten muhtemelen başka isimler de söyler önümüzdeki gunlerdesen omerden sasma ilerde pişman olma☺

İyi akşamlar kızlar. Açılma olduğunu anlayabilir miyiz?
Hayır canım elle muayenede belli oluyor.Hayırdır bi sıkıntı mi var?

Bencede ömer koy geç. Çocuk doğunca bile fikri değisecek belli ki. Sen bide çoook iyi niyetle yusuf olsun madem dedin şimdi iki isim daha cıktı. Brezilyalı gibi ismi olacak bu gidişle çocuğun yoksa
Ahahahazaten dedecik bazen ismail bazen yusuf bazen de ihsan der bu gidişle. Çok tatlı oluyor bu yaslilar

İnsallah canm ya hafif agri var ama cok kasilmam var nefesim kesiliyo esimi aradim gelsin bi gidim bakim ne oluyor icerde yavrumda kasilmadan dolayi hareket edemiyo galiba tik yok
Canim senin hafta oldukça ilerde bence bi acile git bi problem yoksa geri gönderirler zaten eğer ki sancilarin baslamissa kendi doktoruna gidersin hemen

Kizlar bende dogum yaptim camaşirimda islaklik hissediyordum suyum gelmeye baslamis hemen sezeryana aldilar bebegim 3 kilo doktor bu gece yogun bakimda kalacak cigerine su kacmis dedi
Ömürlü olsun inşallah toparlar tez vakitte

Kenarından geçiyo önemli değil tek tur dedi. Hatta 10 gün sonraya randevu verdi. Nst iyi çıkmış dedi. Ama içim hiç rahat değil.
Gayet olağan bir durum. Herkeste olabilir gibi yorum yaptı. Normal doğuma da engel değil dedi. Nts iyi çıktı. Ay benim doktorum çok mu vurdumduymaz. Beni delirtecek. Daha 2 gün önce kordonla normal doğum yaptırdım hiçbişey olmuyor dedi hatta. Yaa 10 gün sonraya randevu verdi. Ya 10 gün içinde bebeğime bişey olursa takibe bile gerek duymadı. Kızımın kafasıda iyice aşağıya inmiş.

Hayırlı olaun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Çift tur kordon vardı. Kanala öyle girmiş ama önemli olan bebeğin genel hali dedi. Normal doğum oldu bir sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…