2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende aynı soruları binlerce kez soruyorum 8 aydır :) çok iyi anlıyorum o yüzden...benimkide normal doğumdan yanayım ben dedi...Şuan perinatoljiye devam ediyorum ben.iğne doğuma gitme konusunda biraz içim şu anlamda rahat benim sonuna kadr iğne kullanıp akşamı yada ertesi gün doğuma giden cok kişi var çevremde vesile ile tanıştığım...bi kaç doktor arkdşmda clexane o kdr tehlikeli olmadığını söyledi zaten.
Doktor bana mesela dediki som günler 38. Hafta mesela o an iğne vurcan bak bi kendine dedi leke gelmiş mi? Sancın var mı? Doğurcak gibi hissediyorsan vurma gel bize ona göre vurursun dedi yoksa hergün vur dedi.

bugün aspirini bırakmamın ilk günü o yüzden biraz değişik hissediyorum yarın içmiycem ya garip geliyor.Ben naptım biliyomusun :) instgramda #clexane etiketinde biri iğne paylaşmış hamile bizimle aynı haftalarda ona bile sordum.Almanyada yabancı sizde nasıl dedim.Onlarda da aynı 100mglik kan sulandırıcı markası söyledi onu 32 de bırakmış iğne devam hep dedi.Bende ne psikopatlık :) panikatak olmak böyle bişey:)

Kiz sagol valla ne guzel fikir verdin :)) hayir adami kiramiyorum da eşimin ailesinde en sevdigim kişi oluyor kendisi :)) tamam dede he dede sen ne istersen öyle olsun dede demek en iyisi sanirim :)))
Bencede ömer koy geç. Çocuk doğunca bile fikri değisecek belli ki. Sen bide çoook iyi niyetle yusuf olsun madem dedin şimdi iki isim daha cıktı. Brezilyalı gibi ismi olacak bu gidişle çocuğun yoksa

Onceden normal dogum yapan arkadaslar dogum kasilmalari nasil olur acaba bnm 3 dakkika arayla kasilmalarim oluyo aksama dogru sıklaştı

Canım çünkü sancın her an olabilir gece ya da sabaha karşı neden uyanıp seninle uğraşsınlar ki doktorlar saat belli gün belli olunca kolaylarına geliyor

Canım benimde bugün tam 35 hafta oldu bana 5 hafta var dedi son gittiğimde tarih sormuştum da...cati muayenesi bana da yapılmadı açılma olunca yapacak heralde öyle anladım ben dönmezse eğer diye her ihtimale karşı sezeryan tarihi de vermedi doğumla ilgili hiç konuşmuyor ya ve salla pati bakıyor artık sinirlenmeye başladım kan idrar hiç istemiyor 2aydan beri...
Canım ömer asaf biyerde duydum cok güzel bence.

Son düzenleme:
Gönlünü ferah tut canım hayırlısı olsun aspirinden de kurtulmuş oluyorsun evet iğne son ana kadar kullanılıyormuş ama insan diyor ya iğneyi vurduktan hemen sonra sancım grlirse Allah yardımcımız olsun artık ne diyelim

Ya hafif adet agrisi var dayanilmicak degl sadece kasilmam sıklaştı oyuzden gitmiyorum doktorum ameliyattaymis ondan cvb bekliyorum canm bakim siklasirsa giderim
Canım bazı insan sancıyı çok aşırı hissetmezmis belki acı eşiğin yüksektir haftan süper aslında belkide normal gelir bebisin kimbilir:)

Canım bazı insan sancıyı çok aşırı hissetmezmis belki acı eşiğin yüksektir haftan süper aslında belkide normal gelir bebisin kimbilir:)
İnsallah canm ya hafif agri var ama cok kasilmam var nefesim kesiliyo esimi aradim gelsin bi gidim bakim ne oluyor icerde yavrumda kasilmadan dolayi hareket edemiyo galiba tik yok

Kuzum sancı gelsede hemen doğmuyorlar ya benm kuzen suyu geldi gece gitti ta sabah kaç saat sonra geldi bebek serumla falan geciktirirler em kötü herhalde yani böyle avunuyorum bende :)

Benimde öyle olcak gibi yani 40 hafta olcak gibi ama zor geçecek o 5 hafta

Inşallah canım Allah gönlüne göre versin...sağlıkla doğsun da gerisi teferruat aslında:)

İnsallah canm ya hafif agri var ama cok kasilmam var nefesim kesiliyo esimi aradim gelsin bi gidim bakim ne oluyor icerde yavrumda kasilmadan dolayi hareket edemiyo galiba tik yok
Hadi bakalım haber et bize merakta bırakma kötü bişey yoktur da belki acele ediyordur gelmeye sezeryan gününe kadar gelim diyordur:)

Canım çünkü sancın her an olabilir gece ya da sabaha karşı neden uyanıp seninle uğraşsınlar ki doktorlar saat belli gün belli olunca kolaylarına geliyor
Evet aynen iste bence benimki de ondan dolayi suni sanci verip gecmek istiyor. Bahanesi de ben de seker olmasi, sekerden dolayi bebegin kilosu artar dogarken zorlanir bilmemne deyince insan israr edemiyor. Benim hastanede normal dogum 2 gece 3 gun oda veriyolar sana, onu bile planladi su saatte suni sanci veririm boylece gun kaybetmezsin falan diye. Ya valla biraktim artik saglikli dogsun, ben de sorunsuz atlatayim baska bisey istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…