2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İyi aksamlar herkeslere. Bugün emmeye başladı minik kuşum inşallah tartıda kayıp olmadan bir kaç gün böyle devam edersek evin yolu gözükecek gibi Allah in izni ile. @gokce41 sizde durum nasil
Gözün Aydin canim çok şükür sevindim senin adına sağlıkla emsin de büyüsün minik

Bencede ömer koy geç. Çocuk doğunca bile fikri değisecek belli ki. Sen bide çoook iyi niyetle yusuf olsun madem dedin şimdi iki isim daha cıktı. Brezilyalı gibi ismi olacak bu gidişle çocuğun yoksa
Cankm Nesrin hanım 36 dan sonra beni kabul eder mi acaba bazi doktorlar hiç etmiyormuş hiç kabul ettiğini duydun mu yarın kendi basima gideceğim valla kafam bozuldu iyice
Kizlar bende dogum yaptim camaşirimda islaklik hissediyordum suyum gelmeye baslamis hemen sezeryana aldilar bebegim 3 kilo doktor bu gece yogun bakimda kalacak cigerine su kacmis dedi
Canim hayırlı uğurlu olsun kilosu çok iyi insallah su olayında mühim bsy değildir gözün aydın olsun

Bende 34.haftsda doktor değiştirdim iyikide değiştirmişim o kadar ilgiliki bu doktorum çok memnunum.
İçine sinmiyorsa kesinlikle değiştir

Bende 34.haftsda doktor değiştirdim iyikide değiştirmişim o kadar ilgiliki bu doktorum çok memnunum.
İçine sinmiyorsa kesinlikle değiştir
Yanı kafam allah bullak bazi arkadaşlarım da buna alışamadan doğuracaksın ayni şey olacak diyo ama ben alınamayında geçtim beni destekleyen cesaretlendiren bi doktor istiyorum güya benim de doktorum normal dofum destekçisi ama bi cati muaynesi olamadım diye sezeryan düşünmeliyiz denilince ben kendimi çok beceriksiz hissettim yaparsın edersin diyeceği yerde o sebeple kadından iyice sohudum

Kız sen hepimizi doğırtup en son sen doğaracan gibi bir his var içimde
Canim hayırlısı olsun inşallah, bebis sizi korkutmak istiyor herhalde, sezeryandan önce . Hayırlı haberlerini bekliyoruz .
Evet kizlar dediginiz gibi eger normal istersem herkesi dogurtup sonra dogurcam galiba sancilarim cikti ama aciklik yok dendi doktorum ameliyatta olunca devlet hastanesine gittim bana aciklik yok sanci var catin da dar dendi ama bnm zaten 1 cm acikligim vardi nasil yok birde dtorum catin dar dememisti gayet iyi demisti

Evet sancilar baslamis canm geri gonderdiler yarin kendi doktoruma gidicem

Doğuracağım diye uyuyamıyorum dogurma korkusu sardı suyum gelirse ne yapacağım sancı gelirse ne yapacağım diye :)

canlar bu gece bir değişik haller var fazla hareketli bebiş sürekli çişim var gibi su geliyo mu gelmiyomu anlayamıyorum sabah nst var beklesemmi gitsemmi şimdi acaba

İyi geceler kızlar, hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum :)
Bende görünüşte mart annesiyim ama geçen hafta kızçem niyeti bozdu geliyordu durdurdular :) bende şubat annesi olabilme ihtimali taşıyorum :)
Şuanda 4 güne 1 progestan kullanıyorum 2 hafta daha.. ama bebiş gününü bekler mi tereddütteyim. Allah bilir en doğru zamanı hepimiz için, sağlıcakla kavusuruz insallah :)

canlar bu gece bir değişik haller var fazla hareketli bebiş sürekli çişim var gibi su geliyo mu gelmiyomu anlayamıyorum sabah nst var beklesemmi gitsemmi şimdi acaba
Benimki de baya hareketli su çok farklı bsymis benim sürekli cis geliyor ama doktor suyun hep iyi dedi bu hafta da dahil sancın acın kasılman yoksa gitme sabahı bekle bence

Çok geçmiş olsun umarım bekler gönlünde ki gibi olur her şey neredeyse bizden 10 kişi de ocak annesi hatta aralık annesi oldu bu bebeklerin ne zaman geleceği hiç belli olmuyor sağlıklı olsunlar da gerisi önemli degil

Kizlar bende dogum yaptim camaşirimda islaklik hissediyordum suyum gelmeye baslamis hemen sezeryana aldilar bebegim 3 kilo doktor bu gece yogun bakimda kalacak cigerine su kacmis dedi

Hoşgelmiş bebeğin, inş suyu da bir an önce atar da yanına gelir. Sağlıkla büyüt canım.

G
Git bir doktora daha dök içini, kendini iyi hissedersen ona göre karar verirsin

Hm hakkında hayırlısı olsun gönlünü ferah tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…