2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aşırı kaşınti oluyo bazen ya bazı sabah kalktığımda artmış oluyo çatlaklar valla sinir oluyorum bazen zor geliyo yağ sürmek olmayacak diye seviniyodum başta 32 haftadan sonra bi sabah kalktığımda olmuştu neyse artık dogumdan sonra halledicez bakalım

Sağol canım en azından daha fazla olmamasi için bende mustela alıp kullanayim hic değilse gerçi az kaldı ama olsun artmasin hiç yoktan

Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsin inşallah canım.. ne güzel bi hediye olmuş ya o

Kızlar sizinde elleriniz şişmeye başladı mı ben git gide şişiyorum sanki tansiyonum 10.7 çıkmıştı

Anlık olarak şişliği oluyor, mesela dün birazşişti yüzükten anladım, tansiyon ölçtüm 13-9 çıktı. Bu sabah tamamen inmiş. Birazdan gidip yine ölçeceğim bakalım.

Sık sık dus almak da iyi geliyormuş canim. Ben yağ sursem de bol bol sürmuyorum hafif elimle gezdirip tişörtü kapatiyorum 10 dakika sonra cekmis oluyor. Az kaldi zaten insallah çatlama olmadan atlatiriz

Gözün aydın canım
Sağlıklı, şanslı ömrü olsun Uzay'ın.

Canım sesin çıkmayınca tahmin etmiştim. Çok şükür anladığım kadarıyla ikinizde iyisiniz. Bir sabırsız bebişimiz daha oldu.

Gözünüz aydın, sağlıklı, mutlu, şanslı bir ömrü olsun Uzay bebişin :)

Sık sık dus almak da iyi geliyormuş canim. Ben yağ sursem de bol bol sürmuyorum hafif elimle gezdirip tişörtü kapatiyorum 10 dakika sonra cekmis oluyor. Az kaldi zaten insallah çatlama olmadan atlatiriz
Duşta sık sık alıyorum aslında 2 günde bir falan.. su da sık sık içiyorum yağı gece yatmadan az az sürüyorum ama bu sabah azcik daha çatlamış neyse bakalım belki daha fazla çatlamadan atlatırım dediğin gibi :)

Gözünaydin canim Allah saglikli hayirli uzun omurler nasip etsin coook gecmis olsun ikinizede.

Oluşanları gidermek zormuş ama yenileri çıkmasın diye weleda nın yağını öneririm. Çok nemli tutuyor gerçekten.
Sağol canım artık bi tane alıp deneyeceğim bakalım:) gerçi bence benim için iş işten geçti ama en azından daha fazla olmasın fiyatlara bakayım da bi hangisi uygunsa onu alırım artık...

Ay kızlar bebek idrar keseme sanırım baskı yapıyor böyle tuvaletimi yaparken birden bir iki damla geldi suyum geldi sandım.resmen kıpırdadıkca canımı yakıyor tuvaletimi yapacakmısım gibi sanki.sizdede böyle bırsey oluyormu birden?

Ben de doğum yaptım, sabah suyum geldi, 10 saat sancı sonunda epiduralle normal doğum yaptım. Darısı bekleyen herkese
Canım ne güzel Allah analı babalı büyütsün...aynisi hepimize nasip olsun insallah normal dogum yapmak yani biraz fazla sanci çekmişsin ama sonunda kavuşmuşsun yavruna en güzeli de o heralde.epiduralli normal bende çok istiyorum ya inşallah benimde öyle olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…