2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım en iyisi bir kaç doktora ara ara gidip takip ettiriyim. Ancak öyle içim rahat eder. Senin için de çok sevindim. Erken olmasına rağmen maşallah küvöze bile girmedi. Darısı bizlerin başına.
Ben cok aglamıştım kuveze girecek diye cok şükür girmedi inş darısı basınıza tatlım

Seninkiler çift yumurta ikizi miydi canım? Bence kiloları gayet iyi, kısa sürede evlerine geleceklerdir. Sağlıklı kavuşmalar olsun inşallah

Bende de bebe yagi var ama kullanamadim çünkü yanetki mi naptiysa vücudum balık gibi pul pul oldu. Pahali yaglar da aldim ama onlaro da düzenli kullanamadim. Doktorum gerke yok zeytinyağı da olur dedi. Onu da haftada birkac kere sürüyorum anca

Ben ben :)) etlik zubeydeye gidiyorum ben canim. Orda da dogumu yapicam insallah nasip olursa. Zubeydeye zekai tahire gore daha sakin dediler sanirim suriyeli yogunlugundan kaynakli bu dedikleri ama ben gidip bakmadim zekai tahire. Ozel oda imkani vs hakkinda bir bilgim yok bende merakla onlari ogrenmeyi bekliyorum:) doktorum istesende sezeryan yapmayiz oncelik normal dogum dedi yani sezeryani gerektirecek bir durum yoksa yaptirmiyorlarmis.

Kızlar bu oluşan çatlakları giderecek ve oluşacak olanları da engelleyen iyi bir krem onerirmisiniz bana...

Cnm olan doğum çatlaklarını gidermek gerçekten çok zormuş. Laserle bile tam anlamıyla gitmiyor diye biliyorum. Çatlak oluşmaması için çatlak öncesi kremler var 2 tanesi çok meşhur biri mustela çatlak öncesi kremi , diğeri lierac . Ben mustela kullanıyorum hatta 3. Aydan itibaren. Ama gerçekten son zamanlarda karın iyice gerildiği için daha sık sürmeye çalışıyorum. Tavsiye ederim.

Kizlar dun oğlum dogdu.sancilarim azalmadi 90lari falan gorduk bayagi yuksekti doktorum sabah bakti yavrum hala ters sezeryan dedi bende mecbur kabul ettim.Uzay 35+6 da 2800gr dunyaya geldi.Merak eden yazan herkese tesekkurler alintilama yapamadim.Şubat gorunumlu ocak annesi oldum dogum gunume 2 gun kala oglum hediye geldi.Hepiniz saglikla yavrularinizi alin kucaginiza insallah.

Çok sevindim iyi olmanıza canım merak etmiştim ve tahmin ettim dogum olmuştur kesin dedim.
İsmiyle yasasın allah analı babalı büyütsün

Ay ne çok sevindim :) bende şimdi zubeydeye gidiyorum ama doğumdan oradan iyi şeyler duymadığım için bi korktum acikcasi . Muayane için hangi doktora gidiyorsun acaba? Zekaiyi hiç düşünmüyorum zaten aslında tüm akrabalarimiz orada yaptırıyor ama ben sevmiyorum bilemedim

Hadi ya krem falan fayda etmiyor yani boşuna almayayim ozaman..lazer heralde cildiye mi yapıyor?ya bugün anneme gösterdim dogumdan sonra geciyo dedi ama o zaman kalıcı bu catlaklar

Hoş geldi Uzay bebek. Adıyla yaşasın, yaşatsın. Umarım ikiniz de iyisinizdir canım benim, küvözlük bir durum da yok sanırım. Oh ne güzel :)

Kızlar nasılsınız hepimiz iyisiniz inşallah bizde artık sona yaklaştık heyecanla doğumu bekliyorum bugün doğum çantamı hazırladım doğum yapan arkadaşlarım var mı cok merak ediyorum :))

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Allah allah efsuncuk inat cıktı valla :) benimki de bana çekerse eğer aşırı inat gıcık olur kesin eşim hep sana cekecek kesin yandik dio:)sen cantug beye mi gidiyodun?ya bebek kilosu neye göre değişir ki alla alla dr dan dr a fark ediyor demekki ilginç

Cok dogru söylüyorsun canim vallahi artik sistim. Bwn evleneli 3.5 sene oldu ablasi bir kere bile beni aramadi eşimi bugün aramis baska bir isim söylemiş bunu düşünmez misiniz yoksa eşinden mi korkuyorsen demis.. Ben de anladim artık iyi niyetimin enayilik olarak algilandigini.. Ben artık cevap vermeme karari aldim ille de ısrar eden olursa eline kimliği verince görür adını ne koydugumu. Vallahi anlamiyorum bunlari tuhaf insanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…