2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben sadece bebe yağı sürdüm karnım büyümeye başlayınca başlarda fayda etti ama dediğin gibi göbek altı 2 taraflı çatladı bazısı baya kırmızı kan oturmuş küçük küçük hatta bi gecede oldu ilk olanlar galiba benim yatış şeklinden de kaynaklanıyo bi saga bi sola yatiyorum sabah kalktığımda taş gibi oluyo bebiş bi tarafta toplanmış oluyo anlıyorum hemen aynaya bakıyorum artmış oluyo

Benim de 2600 ama dr ısrarla ilerden gidiyo diyo. O halde çok tombis normal doğumu zora sokar gibi bi durum yok anladığım kadarıyla değil mi? Genelde herkesin bu civarlar sanırım :)
En son 36+2 de gittim 3.200 dü nprmal doğuma senin çatın uygunsa engel değil.
Ama doktor banada tombik bebek diyor.
Ama genetikte önemli ben 4.500 kılo kardeşim 5.400 gr nprmal doğumla dogmuş

Aynen canım dediğin gibi su içmek hareket işe yarıyor ama
Okullar da tatil oldu ya artık bende hareket etme sıfır olur
Zaten su içmeyi de hep unutur oldum iyice saldım
Hareket yok su yok bol yemek yemek var
Hareketsizde kalma cnm bu sefer doğum zor olur en az 30 dk yürü mutlaka

Zaten benımde ne olduysa son 15 gundw oldu. Bunada şükür ben razıyım yeterkı sağlıcakla gelsınler :)

Benim de 2600 ama dr ısrarla ilerden gidiyo diyo. O halde çok tombis normal doğumu zora sokar gibi bi durum yok anladığım kadarıyla değil mi? Genelde herkesin bu civarlar sanırım :)
Bana da doktor ikidir tombik ve yapılı diyor moralim bozuluyor demiştim hatta burda
35+6 da 2860 gr öncekini unuttum
Aslında kilo normal görünüyor ama ölçerken küçük mü tutuyor kilo çok olmasın diye
Bir de ben zaten sezaryanlıyım hani normal değil zAten doğum
Başka doktor a da gidelim bi dedik bi türlü gidemedik artık doğumda görecez bu gidişle

Homely_angel doğum tarihimiz 12 ocak 2018 doğum haftamız 36+6 sayfaya ekleyeceksen canım yazayım dedim sende iyisindir umarım

süpersin, tam onları toplamaya çalışıyordum.

ben de iyiyim bakalım yarın tansiyonum yüksek çıkarsa doğumu başlatacaklar o yüzden beklemedeyim. ve yarın başlatırlarsa tam seninle aynı gün oluyor :)

Kizlar bebisleriniz 34.haftada kaç kiloydu hatirliyo musunuz?

Benim 34+4 de cuma günü 2560 çıktı. Bana fazla geldi ama normal galiba.

Geçmiş olsun, sağlıkla huzurla mutlu bir ömrü olsun bebeğinin

Ben de doğum yaptım, sabah suyum geldi, 10 saat sancı sonunda epiduralle normal doğum yaptım. Darısı bekleyen herkese

Süper bir haber gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün miniğin biz normal doğum isteyenler için bir ara ayrıntıları verirsen seviniriz

En son 36+2 de gittim 3.200 dü nprmal doğuma senin çatın uygunsa engel değil.
Ama doktor banada tombik bebek diyor.
Ama genetikte önemli ben 4.500 kılo kardeşim 5.400 gr nprmal doğumla dogmuş
Ben de 4un üstünde doğmuşum ama neyse bakalım en kötü ihtimalle sezeryan olur sağlık olsun da. Gerçi ultrasonda ölçülen ağırlıkla gerçeği de birebir aynı olmaz diye düşünüyorum.

Ay hayırlı uğurlu olsun canım benim sağ salim kavuştunuZ.suyun birdenmi boşaldı azar azarmı sıZıntı şeklindemiydi?

Sabah şiddetli bağırsak sancısı gibi bir sancıyla uyanıp tuvalete gittiğimde biraz geldi, daha sonra hastaneye geldik,4-5 saat boyunca aralıklarla devam etti
nasıl istersen gönlüne göre olsun inşallah. Normalde tereddütlüydüm ama doğum sonrası bitti gitti her şey

Gozun aydin canim darisi basimizaa :))
Ozellikle.normal dogum.kismi :))

Ne sirri kiz bizlede paylas :)

Amin inşallah

ufunkitos M miriab
Kızlar geçmiş olsun gözünüz Aydın
Şimdi nasılsınız Bebişler nasıl

Miniğim baya minik,37+6 da 2340 gr doğdu ancak çok şükür iyiyiz şimdi ikimiz de. Normal doğum için 8 saatlik sancı 4cm açıklıktan sonra epidural aldım ki, işin en iyi ki kısmı bu diyebilirim. Almasam doğuramazdım onu biliyorum. Doğum kısmı illa ki kolay değil, ama 15 dk sürmedi toplamda. Sonrasında ayağa kalkmak açısından da süper oldu

Ay habire çamaşırım ıslanıyor ama idrar gibi anlamadım idrarmı kaçırıyorum sumubenim baya böyle sürmüştü sonra düzelmişti dünden beri gene çamaşırım ıslak.pazartesi kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur.

Ya işte ben bu aralıklı sızıntıyı nasıl anlıycağımı bilmiyorum çamaşırım ıslak olduğundan dolayı.

Kızlar elleri ayakları şişenler var mı
Erken değil mi ya
Çekemedim ama ayaklarıma dokununca da beyaz beyaz oluyor
Var canim var sabah kalktığımda parmaklarimi kapatamıyorum ama gün içinde hafifliyo bol su içmeye çalışıyorum ödem atmak için

KAVUŞMA LİSTEMİZ...

Üye adı Kavuşma tarihi Haftası Not...
A aysnrmzn 06.12.2017 29+1 Hayat boyu böyle güçlü ol aceleci minik kız...
Avrenim 10.12.2017 30+3 Hamilelik boyu yaramaz olan ikizlerimiz, ömrünüz boyu çok mutlu ve sağlıklı olun...
G gokce41 21.12.2017 30+0 Sağlıklı, mutlu, şanslı ömrün olsun Defnoş...
@Visneli_Turtam 05.01.2018 36+0 Sonuna kadar gizemini koruyan bebişimiz, muhteşem bir hayatın olsun...
M MelekDiliyorum 12.01.2018 36+6 hayatının her günü ayrı güzellikte geçsin, hoşgeldin bebek...
nilkon4246 15.01.2018 38+5 sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömrün olsun...
nannen1 18.01.2018 36+6 hoş geldin bebek, hayatın boyu hep güzellikle karşılaşman dileğiyle...
cennet35 18.01.2018 36+4 ikiz güzellikler, ömrünüz de kendiniz gibi güzel olsun...
M miriab 19.01.2018 35+6 Hayatın da adın gibi sonsuz güzellikte olsun...
ufunkitos 20.01.2018 37+6 ömrün huzurlu, mutlu, başarılı ve şanslı geçsin, hoşgeldin bebek...
Liviya 24.01.2018 38+6 Sezeryan günü...
... ... ... ...

kızlar kimi unuttum ben ya, bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…