- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #35.801
gözün aydın canım bebeğinde hemen yanına gelir inşallah sağlıklı uzun ömrü olsunKizlar bende dogum yaptim camaşirimda islaklik hissediyordum suyum gelmeye baslamis hemen sezeryana aldilar bebegim 3 kilo doktor bu gece yogun bakimda kalacak cigerine su kacmis dedi
Hemen arısı bitti eve geçtiğimde zaten 2 gün yattım hep agrı kesici verdilerAy teyzesi yesin onu Allah yardmcin olsun gecer insallah gogus ucu agrinda canm sezaryen yerin iyilestimi kac gunde gecti agrisi
Valla ilgili sevecen bir kadindi. Ama simdiye kadar bebegiin böbreklerindegenislemeye dair bir sey dememisti kendi doktorum. Sagda genişleme var. Dogum sonrasi doktor takibi oneriyorum dedi. Bebek hala ters. Donebilir ama donmezse sezaryen sart dedi.Safiye hanıma bi git bakalım nasılmış haberdar et :)
İnş canım agrı eşigim yok diyebilirim ondan sanırım allah sabrını veriyorMaşallah diyorum sana canım
Inşallah doğum sonrasında biz de böyle olabiliriz.
İnş tatlım inşAh bilmez miyim cnm Rabbim şifa versin bir an önce iyileşir inşallah
Geniş almış demekki benimki cok sıkı oldugunu boğazını sıktığını söyledi ondan sonra hemen ignelerini ol yarın sabah yatış yapıp alalım dedi içini rahat ettir demekki riski yok cnmKenarından geçiyo önemli değil tek tur dedi. Hatta 10 gün sonraya randevu verdi. Nst iyi çıkmış dedi. Ama içim hiç rahat değil.
Gayet olağan bir durum. Herkeste olabilir gibi yorum yaptı. Normal doğuma da engel değil dedi. Nts iyi çıktı. Ay benim doktorum çok mu vurdumduymaz. Beni delirtecek. Daha 2 gün önce kordonla normal doğum yaptırdım hiçbişey olmuyor dedi hatta. Yaa 10 gün sonraya randevu verdi. Ya 10 gün içinde bebeğime bişey olursatakibe bile gerek duymadı. Kızımın kafasıda iyice aşağıya inmiş.
Canım en iyisi bir kaç doktora ara ara gidip takip ettiriyim. Ancak öyle içim rahat eder. Senin için de çok sevindim. Erken olmasına rağmen maşallah küvöze bile girmedi. Darısı bizlerin başına.Geniş almış demekki benimki cok sıkı oldugunu boğazını sıktığını söyledi ondan sonra hemen ignelerini ol yarın sabah yatış yapıp alalım dedi içini rahat ettir demekki riski yok cnm
Bence bebeğin böbreğindeki genişleme bazen bebek idrarını yapmadığında sanki genişmiş gibi görülebiliyor. Tabi genişleme fazla değilse. Çünkü benim doktorum aylar önce çok azcık genişleme var demişti. Bir sonraki kontrolde genişlemenin durumunu sordum. Ne genişlemesi ben niye böyle söylemişim. Genişleme vs.yok dedi. Zaten ayrıntılı ultrasonda da genişleme çıkmamıştı.Valla ilgili sevecen bir kadindi. Ama simdiye kadar bebegiin böbreklerindegenislemeye dair bir sey dememisti kendi doktorum. Sagda genişleme var. Dogum sonrasi doktor takibi oneriyorum dedi. Bebek hala ters. Donebilir ama donmezse sezaryen sart dedi.
Cati sonrasinlekelenme nornalmis.gecmez zaten doguma kadar devam eder dedi. Bende durumlar boyle :)
Şimdi doktorumu aradım lekelenme değil resmen bir damla koyu kırmızı kahve değil resmen kırmızı kan gelmiş iç çamaşırımda gördüm dedim benek hareketli mi dedi evet hareketler var ağrıl sancım yok dedim. Akşama kadar takip et bir daha gelirse ve benek hareketinde azalma olursa tekrar haberleşelim endişe etme dedi. Ya bu adam çok mu rahat anlamıyorum ben ne desem normal diyor nasıl normal ya kan geldi resmen bir damla kopkoyu.. deliricem napcagımı da bilmiyorum bana akıl verin
Anladım canım kendi dr una bahsedecekmisin peki bunlardan?dönüyordur o ara ara da sen anlamıyosundur bence...lekelenme normalse iyi o zaman demek doguma kadar az az devam edecek..ya safiye hanım benim teyzemin velisi birde hastahanede tanıdık personel var hasta danismani pek önermediler ondan öyle dedim ben :)Valla ilgili sevecen bir kadindi. Ama simdiye kadar bebegiin böbreklerindegenislemeye dair bir sey dememisti kendi doktorum. Sagda genişleme var. Dogum sonrasi doktor takibi oneriyorum dedi. Bebek hala ters. Donebilir ama donmezse sezaryen sart dedi.
Cati sonrasinlekelenme nornalmis.gecmez zaten doguma kadar devam eder dedi. Bende durumlar boyle :)
İnşallah bence anlat durumuda catı muayenesinde yaşadığın durumda dahil. Emin ol destek olacaktır.Kabul ediyormuş çağrı merkeziyle görüştüm Pazartesi 5:30 a randevumu aldım hayırlısı bakalım insallah her şey istediğim gibi olur
Ben devlette doğum yapmayacağim ama eger doğum normal olacaksa sanırım çoģu hastanede olmuyor arastırma hastaneleride bu haftadan sonra almıyor. Birkaç seçenek var bunun icin büyük doğum ve zekai tahir burak dogum hastaneleri bildiklerim.İyi Günler. Kızlar .
Ben 30 haftalık hamileyim ve sizin doğum telaslarinizi okudukça bi tuaf oluyorum zor ama ne kadar güzel bir süreç çok şükür..
Ben Ankaradayim ve hala doğum yapacağım devlet hastanesine karar vermedim sizde Ankarada olup devlet hastanesinde doğum yapacak var mi acaba,? Bu arada hepinize kolay doğumlar diliyorum
Krem YÖK kuzum ancak lazer benim harita oldu her hafta daha da artıyor ne sürsem pahalısından yagina kar etmediKızlar bu oluşan çatlakları giderecek ve oluşacak olanları da engelleyen iyi bir krem onerirmisiniz bana...
Kuzum arkadasimin kipkirmizi geliyordu hep normal dedi ki peçetete sildi mi hepsi kan oluyordu hatta ben görünce panik olmustum akadasim normalmiş demiştiŞimdi doktorumu aradım lekelenme değil resmen bir damla koyu kırmızı kahve değil resmen kırmızı kan gelmiş iç çamaşırımda gördüm dedim benek hareketli mi dedi evet hareketler var ağrıl sancım yok dedim. Akşama kadar takip et bir daha gelirse ve benek hareketinde azalma olursa tekrar haberleşelim endişe etme dedi. Ya bu adam çok mu rahat anlamıyorum ben ne desem normal diyor nasıl normal ya kan geldi resmen bir damla kopkoyu.. deliricem napcagımı da bilmiyorum bana akıl verin
Sagolasin Canim yardımların icin çok teşekkür ederimİnşallah bence anlat durumuda catı muayenesinde yaşadığın durumda dahil. Emin ol destek olacaktır.
Geçmiş olsunKızlar düz yolda yürürken ayağımı burktum tık diye ses geldi sonra ayağım şişti üstüne basamıyorum...
Canım çok sıkkın...
Doktorada gitmedim..
Benim ayrintilida da cikmamisti.hatta ben pihtilasma cikinca endiselenmistim. Doktorumda bebekte sikinti olmadikca korkma annede kinsikintilqe cozuluyor demisti. Ve benim.kendi doktorumun bebeginde varmis dogumdan 1 sene sonra gecmis.bunu konustuk.o zaman ustune basa basa demisti bebekte kalpte bobreklerde birsey yok diye :). Gerci bi doktorda onemli dgeil hafif bir genisleme dedi. Dogumdan sonra cocuk doktoru bir gorsun dedi sadece.Bence bebeğin böbreğindeki genişleme bazen bebek idrarını yapmadığında sanki genişmiş gibi görülebiliyor. Tabi genişleme fazla değilse. Çünkü benim doktorum aylar önce çok azcık genişleme var demişti. Bir sonraki kontrolde genişlemenin durumunu sordum. Ne genişlemesi ben niye böyle söylemişim. Genişleme vs.yok dedi. Zaten ayrıntılı ultrasonda da genişleme çıkmamıştı.
Valla bu lekelenmeyle ilgili 3 doktorla gorustum. 3 ude bir ped dolmadikca agri sanci ve su gelmedikce bebek hareketleri azalmadikca sorun yok dedi.Şimdi doktorumu aradım lekelenme değil resmen bir damla koyu kırmızı kahve değil resmen kırmızı kan gelmiş iç çamaşırımda gördüm dedim benek hareketli mi dedi evet hareketler var ağrıl sancım yok dedim. Akşama kadar takip et bir daha gelirse ve benek hareketinde azalma olursa tekrar haberleşelim endişe etme dedi. Ya bu adam çok mu rahat anlamıyorum ben ne desem normal diyor nasıl normal ya kan geldi resmen bir damla kopkoyu.. deliricem napcagımı da bilmiyorum bana akıl verin
Yok kiz 30. Hafyadan beri kafa ayni yerinde. Her kontroldeAnladım canım kendi dr una bahsedecekmisin peki bunlardan?dönüyordur o ara ara da sen anlamıyosundur bence...lekelenme normalse iyi o zaman demek doguma kadar az az devam edecek..ya safiye hanım benim teyzemin velisi birde hastahanede tanıdık personel var hasta danismani pek önermediler ondan öyle dedim ben :)
Çok tşk ederimKrem YÖK kuzum ancak lazer benim harita oldu her hafta daha da artıyor ne sürsem pahalısından yagina kar etmedi
Kuzum arkadasimin kipkirmizi geliyordu hep normal dedi ki peçetete sildi mi hepsi kan oluyordu hatta ben görünce panik olmustum akadasim normalmiş demişti
Sagolasin Canim yardımların icin çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?