2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bende dogum yaptim camaşirimda islaklik hissediyordum suyum gelmeye baslamis hemen sezeryana aldilar bebegim 3 kilo doktor bu gece yogun bakimda kalacak cigerine su kacmis dedi
gözün aydın canım bebeğinde hemen yanına gelir inşallah sağlıklı uzun ömrü olsun

Son düzenleme:
Ay teyzesi yesin onu Allah yardmcin olsun gecer insallah gogus ucu agrinda canm sezaryen yerin iyilestimi kac gunde gecti agrisi
Hemen arısı bitti eve geçtiğimde zaten 2 gün yattım hep agrı kesici verdiler
Sezeryandan 4 gün sonra süpürge acıp evi temizledim kaynanam 8 gün kaldı benle sonra evine gitti gerek kalmadı temizlik yemek cocuklara bakıyorum diye gitti zaten eve geçtim kızımı salladım düşün :) kanamam kesilmişti dün yine geldi 16 gün bugün

Safiye hanıma bi git bakalım nasılmış haberdar et :)
Valla ilgili sevecen bir kadindi. Ama simdiye kadar bebegiin böbreklerindegenislemeye dair bir sey dememisti kendi doktorum. Sagda genişleme var. Dogum sonrasi doktor takibi oneriyorum dedi. Bebek hala ters. Donebilir ama donmezse sezaryen sart dedi.
Cati sonrasinlekelenme nornalmis.gecmez zaten doguma kadar devam eder dedi. Bende durumlar boyle :)

Geniş almış demekki benimki cok sıkı oldugunu boğazını sıktığını söyledi ondan sonra hemen ignelerini ol yarın sabah yatış yapıp alalım dedi içini rahat ettir demekki riski yok cnm

Geniş almış demekki benimki cok sıkı oldugunu boğazını sıktığını söyledi ondan sonra hemen ignelerini ol yarın sabah yatış yapıp alalım dedi içini rahat ettir demekki riski yok cnm
Canım en iyisi bir kaç doktora ara ara gidip takip ettiriyim. Ancak öyle içim rahat eder. Senin için de çok sevindim. Erken olmasına rağmen maşallah küvöze bile girmedi. Darısı bizlerin başına.

T torbes35 lekelenmen ne alemde? Bugun 3. Bir doktora daha danistim ben bu konuda. Lekelenmenin doguma kadar devam edecegini 1 ped dolduracak kadar cok olmadikca endiseye gerek olmadigini soyledi.seninde aklinda olsun :)

Bence bebeğin böbreğindeki genişleme bazen bebek idrarını yapmadığında sanki genişmiş gibi görülebiliyor. Tabi genişleme fazla değilse. Çünkü benim doktorum aylar önce çok azcık genişleme var demişti. Bir sonraki kontrolde genişlemenin durumunu sordum. Ne genişlemesi ben niye böyle söylemişim. Genişleme vs.yok dedi. Zaten ayrıntılı ultrasonda da genişleme çıkmamıştı.

T torbes35 lekelenmen ne alemde? Bugun 3. Bir doktora daha danistim ben bu konuda. Lekelenmenin doguma kadar devam edecegini 1 ped dolduracak kadar cok olmadikca endiseye gerek olmadigini soyledi.seninde aklinda olsun :)
Şimdi doktorumu aradım lekelenme değil resmen bir damla koyu kırmızı kahve değil resmen kırmızı kan gelmiş iç çamaşırımda gördüm dedim benek hareketli mi dedi evet hareketler var ağrıl sancım yok dedim. Akşama kadar takip et bir daha gelirse ve benek hareketinde azalma olursa tekrar haberleşelim endişe etme dedi. Ya bu adam çok mu rahat anlamıyorum ben ne desem normal diyor nasıl normal ya kan geldi resmen bir damla kopkoyu.. deliricem napcagımı da bilmiyorum bana akıl verin

Anladım canım kendi dr una bahsedecekmisin peki bunlardan?dönüyordur o ara ara da sen anlamıyosundur bence...lekelenme normalse iyi o zaman demek doguma kadar az az devam edecek..ya safiye hanım benim teyzemin velisi birde hastahanede tanıdık personel var hasta danismani pek önermediler ondan öyle dedim ben :)

İyi Günler. Kızlar .
Ben 30 haftalık hamileyim ve sizin doğum telaslarinizi okudukça bi tuaf oluyorum zor ama ne kadar güzel bir süreç çok şükür..
Ben Ankaradayim ve hala doğum yapacağım devlet hastanesine karar vermedim sizde Ankarada olup devlet hastanesinde doğum yapacak var mi acaba,? Bu arada hepinize kolay doğumlar diliyorum

Kabul ediyormuş çağrı merkeziyle görüştüm Pazartesi 5:30 a randevumu aldım hayırlısı bakalım insallah her şey istediğim gibi olur
İnşallah bence anlat durumuda catı muayenesinde yaşadığın durumda dahil. Emin ol destek olacaktır.

Â
Ben devlette doğum yapmayacağim ama eger doğum normal olacaksa sanırım çoģu hastanede olmuyor arastırma hastaneleride bu haftadan sonra almıyor. Birkaç seçenek var bunun icin büyük doğum ve zekai tahir burak dogum hastaneleri bildiklerim.

Benim de doktor değiştirme durumum doğdu bir anda. Maddi sebeplerden dolayı biraz.

Bursa'da olan arkadaşlara sorayım Songül yapıcı ve Burhan yıldırım. Bu doktorlardan birini tanıyan veya tecrübesi olan var mı acaba?

Kızlar bu oluşan çatlakları giderecek ve oluşacak olanları da engelleyen iyi bir krem onerirmisiniz bana...
Krem YÖK kuzum ancak lazer benim harita oldu her hafta daha da artıyor ne sürsem pahalısından yagina kar etmedi

Kuzum arkadasimin kipkirmizi geliyordu hep normal dedi ki peçetete sildi mi hepsi kan oluyordu hatta ben görünce panik olmustum akadasim normalmiş demişti
İnşallah bence anlat durumuda catı muayenesinde yaşadığın durumda dahil. Emin ol destek olacaktır.
Sagolasin Canim yardımların icin çok teşekkür ederim

Aniden belime kasığıma ve bacağıma giren sancılar nedense korkutmaya başladı. Sizinde böyle oluyormu kızlar?
resmen kaskatı kalıyorum sonra geçiyor. Yalancı sancı dedikleri şey bu olsa gerek

Benim ayrintilida da cikmamisti.hatta ben pihtilasma cikinca endiselenmistim. Doktorumda bebekte sikinti olmadikca korkma annede kinsikintilqe cozuluyor demisti. Ve benim.kendi doktorumun bebeginde varmis dogumdan 1 sene sonra gecmis.bunu konustuk.o zaman ustune basa basa demisti bebekte kalpte bobreklerde birsey yok diye :). Gerci bi doktorda onemli dgeil hafif bir genisleme dedi. Dogumdan sonra cocuk doktoru bir gorsun dedi sadece.
Valla bu lekelenmeyle ilgili 3 doktorla gorustum. 3 ude bir ped dolmadikca agri sanci ve su gelmedikce bebek hareketleri azalmadikca sorun yok dedi.
Yok kiz 30. Hafyadan beri kafa ayni yerinde. Her kontrolde
Bilemedim. Simdi ilk goruste yargilamak olmaz ama davranis olarak iyi bir doktordu bence. Aciklayici idi. Ha duzenli olarak gitsem belki daha farkli bakardim ama benimki bi fikir almakti sadece.
Kendi doktoruma sorarim. Cunku bu suyunda azalmis dedi. Sali gunu kendi doktorum suyu cok iyi demisti. Birde kendi doktorum sali gunu 3.150 gr demisti. Bu doktor 2.850 dedi. Bakalim.gorecegiz. artik.zaten su lekelenme kafama takiliyordu onun icin gitmistim. Sorun degil dedi rahatladim :)

Çok tşk ederim Kuzum çok sağol siz de olmasanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…